Ανηψιέ εμένα γιατί δέν μέ απέκλεισαν απ´εδώ μέσα, παρότι ποτέ δέν είχα τά Σκαθάρια πολύ ψηλά.?

Πάντα μέ Stones,VU,Iggy Dylan(μέ αυτόν θάμαι γιά πάντα,μιάς και τέτοιος μουσικός χαμαιλέων δύσκολα ξαναδημιουργείται)καί punk ήμουν..
Ομως τούς Beatles άν τούς ακούσει κανείς αποκομένους απ´την εποχή τους και αυστηρά μουσικά,θά βρεί πολύ ψωμί...Πραγματικά υπέροχο pop συγκρότημα.....(ξέρω οι fan θά μέ δείρουν...)
Απ´εκεί και περα άμα φτάσεις και εσύ στά 50 σου δέν θάχεις ξεγράψει,ούτε ''φτύσει'' όλους τούς ήρωες τών εφηβικών ή μετεφηβικών σου χρόνων..
Η ζωή κάνει κύκλους ..:grandpa:
Οπως και επίσης η ζωή δέν είναι ένα διαρκές προχώρημα πρός τά εμπρός ..Πάνω σέ κάποια παλιότερα ''ιχνη'' περπατά γιά νάβρει νέες ατραπούς ...
Δεν ανήκω ούτε σέ αυτούς πού αποθεώνουν μόνον τά ''νέα πρόσωπα''(πού πάμπολλα εξ´αυτών θά παλιώσουν και θά απομείνουν 3-4 σέ βάθος χρόνου)αλλά ούτε σέ αυτούς πού θεωρούν οτι η ''ζωή τέλειωσε στά 70's''..
Aλλως τε και αυτά πού ακούω σήμερα είναι ένας συνδυασμός παρελθόντος,παρόντος και μέλλοντος..
Αλλά πέρα από τά παραπάνω γουστάρω τρελλά τά μανιφέστα διαμαρτυρίας σου....

:a0210::a0210:

...
Φτύσε τούς Beatles οσο θές,αλλά μήν τρομάξεις άν καμιά φορά τούς ακούσεις στά όνειρά σου νά σού τραγουδάν και νά γουστάρεις....:2thumb22sup::2thumb22sup: