Anti - Beatles

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

εγω θα σε τρελλανω ?
ο θειος σου δεν μου ειπε οτι εβγαλες μαχαιρια ?
look το ποστ 100

.

Mαχαιριές μπρέ είπα..:grandpa:
Οχι μαχαίρια..

Ωραίες μπηχτές εννοούσα..
Μπάα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

εγω θα σε τρελλανω ?
ο θειος σου δεν μου ειπε οτι εβγαλες μαχαιρια ?
look το ποστ 100

.

Κοίτα, σε τέτοιες καταστάσεις απαντάω με πλάκα αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα που σκάλωσες και μπορεί να το κάνω χειρότερο.

Επειδή κάνουμε πλάκα εδω και επειδή τίποτα απ αυτά που αντιλήφθηκα δεν ειπώθηκε με κακή πρόθεση, μπορείς πάντα να μου πεις.

Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

ρε Σπυρο ποιοι ειναι οι Leftallica oi πρωην Μεταλικα ?
γιατι αλλαξαν ονομα ?

.

Γιατι αφησαν το metal πισω και ασχοληθηκαν με τα λεφτα:grandpa:

Σε δουλεύει.:violent-smiley-030:

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Το ίδιο ισχύει και για τον Jeff Hanneman Σπυρο...:antlers:

Γιατι τον δουλευω...την προσωπικη μου αληθεια λεω ο καψερος

Ναι, το ξέρω, αλλά δε θέλω να το πάρει στα σοβαρά και να ρθει μεθαύριο να μου το λέει σοβαρά αυτό..

αν δεν ξερει ο Νικολας ασ μαθει καποια πραγματα

ποιο ειναι το αγαπημενο τραγουδι του James Hetfield
[τον εγραψα καλα ? ] θα του πω εγω το YESTERDAY των ΒΕΑΤLES
ποιο ειναι το αγαπημενο συγκροτημα του ozzy ? oi BEATLES
oi gun and roses μηπως εχουν διασκευασει BEATLES ?
οι AC DC σε καποιο τραγουδι τους δεν θυμαμαι αναφερωνται στον λοχια ?

.

Ναι, το ξέρω, αλλά δε θέλω να το πάρει στα σοβαρά και να ρθει μεθαύριο να μου το λέει σοβαρά αυτό..

Μα και στα σοβαρα να στο πει δεν θα πεσει πολυ εξω...
Οι Metallica εχουν παψει εδω και πολυ καιρο να παραγουν δισκους ουσιας (ουτε καν αυτο πρωτογονο-πρωτολειο συναισθημα που εβγαζαν μεχρι το '90 δεν υπαρχει)....Αναλωνονται σε επαναληψεις φοβουμενοι ισως μην χασουν το ευρυ ακρατηριο τους,αδιαφοροντας πληρως γι αυτους τους λιγους που τους ανεδειξαν (τους καφρους δηλαδη...χεχε)....
Πηραν καλυτερο μπασιστα (τεχνικα) αλλο ο παλιος ειχε την χαρη...:afro:

Re: Απάντηση: Anti - Beatles

αν δεν ξερει ο Νικολας ασ μαθει καποια πραγματα

ποιο ειναι το αγαπημενο τραγουδι του James Hetfield
[τον εγραψα καλα ? ] θα του πω εγω το YESTERDAY των ΒΕΑΤLES
ποιο ειναι το αγαπημενο συγκροτημα του ozzy ? oi BEATLES
oi gun and roses μηπως εχουν διασκευασει BEATLES ?
οι AC DC σε καποιο τραγουδι τους δεν θυμαμαι αναφερωνται στον λοχια ?

.

Ο Νικόλας τα ξέρει αυτά.Το θέμα είναι ότι αυτά δε σχετίζονται με το εμπρηστικό thread που άνοιξε.Τώρα τι έχει εκλάβει ο καθένας απ αυτό το θρεντ είναι άλλου παπά - όχι papa, παπα - ευαγγέλιο.Άλλοι π.χ. είδαν επιθέσεις.Τώρα που κρύβονται δε ξέρω...:nounder:

Κανείς δεν αμφισβήτησε την αξία των Beatles.Ούτε το μέγεθος τους.Τέθηκε επι τάπητος κατα πόσο είναι ροκ μπάντα και ο τρόπος που οι φανς αντιδρούν. Οι αντιδράσεις έδειξαν ότι δεν είμαι μόνος μου εδώ, ευτυχώς.:BDGBGDB55:

Το ότι ο James -σωστά το γραψες btw- άκουγε και ποπ πέρα από ροκ είναι γνωστό. Αλλά για να καταλάβεις πόσο σοβαρά τον επηρέασαν, άκου το Kill em all.-bye-

Μα και στα σοβαρα να στο πει δεν θα πεσει πολυ εξω...
Οι Metallica εχουν παψει εδω και πολυ καιρο να παραγουν δισκους ουσιας (ουτε καν αυτο πρωτογονο-πρωτολειο συναισθημα που εβγαζαν μεχρι το '90 δεν υπαρχει)....Αναλωνονται σε επαναληψεις φοβουμενοι ισως μην χασουν το ευρυ ακρατηριο τους,αδιαφοροντας πληρως γι αυτους τους λιγους που τους ανεδειξαν (τους καφρους δηλαδη...χεχε)....
Πηραν καλυτερο μπασιστα (τεχνικα) αλλο ο παλιος ειχε την χαρη...:afro:

Για να τελειώνουμε με τα off - topic, θα σου δώσω μία απάντηση αλα Beatles fan με μία πινελιά Back Door από πίσω:

Αν δεν υπήρχαν οι Metallica, όλες οι μπάντες που ακους - ή οι περισσότερες - δε θα χαν βγει. Αλλά και να χαν βγει πάλι δε θα χαν νόημα. Γιατί κανένας απ όλους αυτούς τους ''σκληρούς'' shock-aholic ποζεράδες δεν εξαντλεί το είδος του όπως οι Metallica.Να σε κάνει να βάλεις όλα τα άλλα metal cd στο πατάρι.Δεν πρόκειται περί εξέλιξης του metal είδους απλά συμβαίνει η δημιουργία ενός ακόμα κλάδου του.

Επίσης, αν δεν υπήρχαν οι Metallica, θα είχαν χαθεί ένας σωρός από καλές πλάκες και πειράγματα εδω μέσα.Ενω πχ για κάτι άμοιρους sceptic flesh ή τίποτα κακομοίρηδες rotting christ τι να πεις?:antlers:

Οπότε πες μία λέξη για τη μπάντα:αγαπάω...:flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Anti - Beatles

Ο Νικόλας τα ξέρει αυτά.Το θέμα είναι ότι αυτά δε σχετίζονται με το εμπρηστικό thread που άνοιξε.Τώρα τι έχει εκλάβει ο καθένας απ αυτό το θρεντ είναι άλλου παπά - όχι papa, παπα - ευαγγέλιο.Άλλοι π.χ. είδαν επιθέσεις.Τώρα που κρύβονται δε ξέρω...:nounder:

Κανείς δεν αμφισβήτησε την αξία των Beatles.Ούτε το μέγεθος τους.Τέθηκε επι τάπητος κατα πόσο είναι ροκ μπάντα και ο τρόπος που οι φανς αντιδρούν. Οι αντιδράσεις έδειξαν ότι δεν είμαι μόνος μου εδώ, ευτυχώς.:BDGBGDB55:

Το ότι ο James -σωστά το γραψες btw- άκουγε και ποπ πέρα από ροκ είναι γνωστό. Αλλά για να καταλάβεις πόσο σοβαρά τον επηρέασαν, άκου το Kill em all.-bye-

αφου λοιπον καταλαβαμε ολοι οτι οι 4 ειναι ενα καλο pop
συγκροτημα ασ κλεισουμε την βραδυα με ωραιο pop τραγουδακι

http://www.youtube.com/watch?v=aMfkVGCU_BA

Last edited by a moderator:

Για να τελειώνουμε με τα off - topic, θα σου δώσω μία απάντηση αλα Beatles fan με μία πινελιά Back Door από πίσω:

Αν δεν υπήρχαν οι Metallica, όλες οι μπάντες που ακους - ή οι περισσότερες - δε θα χαν βγει. Αλλά και να χαν βγει πάλι δε θα χαν νόημα. Γιατί κανένας απ όλους αυτούς τους ''σκληρούς'' shock-aholic ποζεράδες δεν εξαντλεί το είδος του όπως οι Metallica.Να σε κάνει να βάλεις όλα τα άλλα metal cd στο πατάρι.Δεν πρόκειται περί εξέλιξης του metal είδους απλά συμβαίνει η δημιουργία ενός ακόμα κλάδου του.

Επίσης, αν δεν υπήρχαν οι Metallica, θα είχαν χαθεί ένας σωρός από καλές πλάκες και πειράγματα εδω μέσα.Ενω πχ για κάτι άμοιρους sceptic flesh ή τίποτα κακομοίρηδες rotting christ τι να πεις?:antlers:

Οπότε πες μία λέξη για τη μπάντα:αγαπάω...:flipout:

Βρε συ...αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι εγω βγηκα απο αλλη "μητρα"..των Slayer και Celtic Frost....Οι Metallica ηταν συμπληρωμα διατροφης..οι κιοφτεδες και οι καλες μασαμπουκες γενικοτερα ,αλλου λαμβαναν χωρα....:guitarist:

Re: Απάντηση: Anti - Beatles

Πού πήγα καί έμπλεξα ρέ??:flipout::flipout:
Μέ μεταλάδες καί σκαθαροζούμηδες...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Πάω Free Jazz..:grandpa:

Κόψε κάτι θείο.:grandpa:

Καλή σνομπαρία είσαι κι εσύ πάντως. Αχ αυτές οι κακές παρέες που σε διαφθείρουν...:BDGBGDB55:

Βρε συ...αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι εγω βγηκα απο αλλη "μητρα"..των Slayer και Celtic Frost....Οι Metallica ηταν συμπληρωμα διατροφης..οι κιοφτεδες και οι καλες μασαμπουκες γενικοτερα ,αλλου λαμβαναν χωρα....:guitarist:

:flipout:

Celtic frost δεν έχω ακούσει.Ξέρω ότι είναι κάτι πρωτοπόροι του metal οι οποίοι νομίζω είναι Ελβετοί.

Τώρα οι άλλοι...Τι κιοφτές, τι μασαμπούκα, τι μουσική. Όπως και να τους πεις όλα καταλήγουν σε στομαχικές διαταραχές.:afro:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Anti - Beatles

αφου λοιπον καταλαβαμε ολοι οτι οι 4 ειναι ενα καλο pop
συγκροτημα ασ κλεισουμε την βραδυα με ωραιο pop τραγουδακι

http://www.youtube.com/watch?v=aMfkVGCU_BA

Ο McCartney με μούσι.Μάλιστα...

Όχι, εντάξει, για Beatles δε με χάλασε.:a0210:

Last edited by a moderator:
[offtopic]Παντως Νικο σε αυτο που λεει ο Σπυρος Α. εχει πολυ δικιο...

Εγω παντως δεν τους το εχω συγχωρησει ακομα αυτο το σκηνικο με το Napster και την ολη χρηματο ιδεολογια τους... παλιοτερα δε, τους εγραφα Μ$tallica... Τωρα ηρεμησα καπως, αλλα εχω ηδη, απο τοτε, δωσει ολα τους τα LP (κι ας ηταν original...).[/offtopic]

Παντως εγω επιμενω, οι Beatles θελουν χρονο. Οχι για να τους πει κανεις απολυτους θεους βεβαια, αυτο ελειπε (υπαρχει παντα ο Dylan που το εχει κερδισει αυτο με το σπαθι του) , αλλα για να τους δωσει τη σωστη τους αξια.

[offtopic]Παντως Νικο σε αυτο που λεει ο Σπυρος Α. εχει πολυ δικιο...

Εγω παντως δεν τους το εχω συγχωρησει ακομα αυτο το σκηνικο με το Napster και την ολη χρηματο ιδεολογια τους... παλιοτερα δε, τους εγραφα Μ$tallica... Τωρα ηρεμησα καπως, αλλα εχω ηδη, απο τοτε, δωσει ολα τους τα LP (κι ας ηταν original...).[/offtopic]

Παντως εγω επιμενω, οι Beatles θελουν χρονο. Οχι για να τους πει κανεις απολυτους θεους βεβαια, αυτο ελειπε (υπαρχει παντα ο Dylan που το εχει κερδισει αυτο με το σπαθι του) , αλλα για να τους δωσει τη σωστη τους αξια.

Κι εγώ σαν φαν ντρέπομαι ρε Στέλιο.Πολύ άσχημα.Αυτό δεν είναι καν κατάντια.Είναι αμαρτία.Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.Το ότι είναι μουσικάρες και το ότι έχουν βγάλει τραγούδια που όμοια τους δεν υπάρχουν, είναι αναμφισβήτητο.Όπως και το μέγεθος τους και όπως και τα live τους.

Beatles:Έχω μειονέκτημα γιατί ξεκινάω με δύο γκολ απ τα αποδυτήρια.Μόνο και μόνο όλος αυτός ο ντόρος, η σμίκρυνση όλων των υπολοίπων μπροστά τους και οι ατάκες που έχουν ειπωθεί εδώ, μου τους κάνουν πολύ hostile στο να τους εξερευνήσω.Και είναι και θέμα εποχής μετα από κάποιο σημείο.

Last edited: