Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Γερμανια, Αυστρια και σε αλλες ευρωπαϊκες χωρες που μεταγλωτιζουν τα παντα μαλλον επρεπε να παιρνουν μαθηματα απο εμας.

Τα παντα ολα μεσα, καμια ηθικη αξια μπροστα στο κερδος.

Τουλαχιστον αυτο ασπαζονται πολλοι απο οσο βλεπω τα μηνυματα τους.

Ημουνα φανταρος στο Μεσολογγι και σε μια ασκηση ρωταει ο διοικητης εναν στρατιωτη μωαμεθανο τινος το μερος θα επαιρνε σε μια συραξη της Ελλαδας με την Τουρκια. Ο φανταρος απαντησε οτι θα επαιρνε το μερος της Τουρκιας και φυσικα ο συνταγματαρχης τον σαπισε στο ξυλο και πολυ καλα εκανε.
Το θαρρος της γνωμης του ειχε κι αυτος αλλα υπαρχουν και ορια.
Υπαρχουν καποια πραγματα γραμμενα κατι σαν ακασικα αρχεια δεν αλλαζουν ουτε τροποποιουνται ουτε καν εχουν να κανουν με την γνωμη οποιουδηποτε. Ετσι ειναι, Τωρα αν δεν αρεσει αυτο σε καπιους που κατα συμπτωση ειναι οπαδοι του πολυ-πολιτισμου και εξοχως αντι-ρατσιστες δεν με απασχολει καθολου.
Νικος

Χμμμ...

Συνταγματάρχης σαπίζει στο ξύλο "φαντάρο"; Και μετά; Τι έγινε; Δεν πήγε στρατοδικείο; Σε ποιο στρατό έγινε αυτό και δεν υπήρξε συνέχεια; Και ο "φαντάρος" που έκανε τέτοιες δηλώσεις μόνο "ξύλο" έφαγε; Ποινές στον στρατό δεν υπάρχουν για "δηλώσεις" και "ξύλο"; Τόσο χάλασε το στράτευμα πια;

"Μωαμεθανός"; Μήπως εννοείς "Αλλόθρησκος"; Γιατί έτσι θυμάμαι εγώ να χαρακτηρίζονται οι μη χριστιανοί στο στρατό.

Τώρα γιατί ο Ελληνικός Στρατός πρέπει σώνει και καλά να είναι Χριστιανικός Στρατός συγχωρέστε με αλλά ενώ το καταλαβαίνω δεν συμφωνώ. Αλλά πάλι και ο Νορβηγός που καθάρισε 70-90 άτομα, κάτι σε εκπρόσωπο Χριστιανικού Στρατού έφερνε.

Όσο για το σήριαλ και τις αντιδράσεις που εκφράζονται, τα ίδια φαντάζομαι θα λένε και οι αντίστοιχοι σε νοοτροπία Τούρκοι για τα Ελληνικά τραγούδια που ακούγονται στα ραδιόφωνά τους και στα εμπορικά τους κέντρα (στην Άγκυρα και όχι μόνο στην Κωνσταντινούπολη).

Και τέλος απλά συμφωνώ με άλλους εδώ: Δεν σου αρέσει ή διαφωνείς; Υπάρχουν και κουμπιά που αλλάζουν τα κανάλια. Υπάρχει και το Τηλεάστυ και άλλα πολλά και υπάρχει και το κουμπί που κλείνει την τηλεόραση.

Αυτά και συγγνώμη για την ενόχληση ...

Η Τουρκια με τις γνωστες προκλησεις και απαιτησεις τις μαλλον δεν ειναι φιλικη γειτονας χωρα.
Οποτε εχουμε συγκρουομενα συμφεροντα.

Απο κει και περα λεγοντας ρατσιστες αυτους που εχουν γνωση στα πολιτικα (πολιτικη δεν ειναι ο κομματισμος αλλά τα κοινα του λαου) μαλλον χρωματιζεσαι ως οργανο προπαγανδας.

Οσο για τα αστεια περι στρατοπεδων κτλ θα πρεπει να εχεις παθει μεγαλη ζημια στην προσπαθεια επιτευξης αυτου που εχεις σαν στοχο.
Θολωνεις και δεν βλεπεις τι λενε οσοι ειναι κατα της σειρας.
Οτι η Ελλαδα δεν χρειαζεται εισαγωγη Τουρκικων σηριαλ.
Δεν ταιριαζουν ουτε πολιτισμικα, ουτε φυσικα ειναι παραδειγμα προς μιμηση η κουλτουρα τους για να την χαζευουμε.

Last edited by a moderator:
@ParisV: Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Σώνει και καλά θα πρέπει να συμφωνεί μαζί σου; Τα post σου περί ρατσισμού, χριστιανών και "αέργων" Ελλήνων αξ/κών δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα του νήματος, γι αυτό και διεγράφησαν.

Προς όλους τους υπόλοιπους:

Η τηλεόραση συνοδεύεται από μία συσκευή που λέγεται τηλεχειριστήριο (τηλεκοντρόλ στα Ελληνικά... :D). Aν κάτι δεν μας αρέσει, απλά αλλάζουμε κανάλι. Ο ΑΝΤ1 και ο κάθε ΑΝΤ1 μπορεί να δείχνει ότι θέλει. Δόξα τω Θεώ οι εποχές της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ που οι περισσότεροι εδώ σίγουρα δεν θυμάστε, έχουν περάσει. Είναι και καλοκαίρι, σας προτείνω να κάνετε καμιά βόλτα. Από Σεπτέμβριο ξαναβλέπετε τηλεόραση.

Ευχαριστώ!

Last edited:
Μαλλον οσα λες ειναι προσπαθεια διαστρεβλωσης της καταστασης.
Η Τουρκια με τις γνωστες προκλησεις και απαιτησεις τις μαλλον δεν ειναι φιλικη γειτονας χωρα.
Οποτε εχουμε συγκρουομενα συμφεροντα.

Απο κει και περα λεγοντας ρατσιστες αυτους που εχουν γνωση στα πολιτικα (πολιτικη δεν ειναι ο κομματισμος αλλά τα κοινα του λαου) μαλλον χρωματιζεσαι ως οργανο προπαγανδας.

Οσο για τα αστεια περι στρατοπεδων κτλ θα πρεπει να εχεις παθει μεγαλη ζημια στην προσπαθεια επιτευξης αυτου που εχεις σαν στοχο.
Θολωνεις και δεν βλεπεις τι λενε οσοι ειναι κατα της σειρας.
Οτι η Ελλαδα δεν χρειαζεται εισαγωγη Τουρκικων σηριαλ.
Δεν ταιριαζουν ουτε πολιτισμικα, ουτε φυσικα ειναι παραδειγμα προς μιμηση η κουλτουρα τους για να την χαζευουμε.

Συγγνώμη που απαντώ, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είτε τα αγνοούμε είτε κάνουμε πως τα αγνοούμε.

Αν η Τουρκία, ο στρατός της, το βαθύ κράτος ή με όποιον τρόπο θα θέλετε να το χαρακτηρίσετε έχει βλέψεις ή όχι σε δικά μας συμφέροντα είναι κάτι που δεν αναλύεται εύκολα, πόσο μάλλον μέσα σε ένα A/V forum. Για τις προκλήσεις, ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρουμε τι "προκλήσεις" βλέπουν αυτοί από εμάς. Η πληροφόρηση που έχουμε προέρχεται από φιλτραρισμένα ΜΜΕ για "τα μάτια και τα αυτιά μας μόνο". Ναι δηλώσεις υπάρχουν (κυρίως εντός Τουρκίας), ναι εθνικιστές υπάρχουν και απέναντι και παντού, ναι υπερπτήσεις γίνονται, αλλά δεν είναι αυτοί οι Τούρκοι και αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν όσοι έχουν εργαστεί/συνεργαστεί μαζί τους. Δεν είναι αστείο, ούτε παράξενο εξάλλου που υπάρχει πολύ καλή και αυξανόμενη συνεργασία σε επιχειρηματικό επίπεδο χωρίς φανατισμούς και φανφάρες.

Όσο για το αν είναι κοντά στην κουλτούρα μας τα Τουρκικά σήριαλ, ας μας πει κάποιος αν δεν είναι αυτά και των άλλων γειτόνων μας, τότε ποια είναι; Τα Λατινοαμερικάνικα; Ή μήπως τα Αμερικάνικα/Αγγλοσαξονικά; Βέβαια με τη λογική του "έθνους ανάδελφου" κάποιος/κάποια θα πει κανένα, μόνο τα Ελληνικά, αλλά αυτός/αυτή μάλλον δεν έχει ταξιδέψει πέρα από τα σύνορά μας και δεν έχει δει/ζήσει τι ακριβώς σημαίνει κουλτούρα των γειτόνων (βόρειων, ανατολικών και δυτικών).

Όπως γράφηκε πριν, ας πάμε για καμιά ρακή, τζατζίκι, κοκορέτσι και ιμάμ με επιδόρπιο μπακλαβά και μετά ας πάμε μια βόλτα με ανοιχτό μυαλό σε κάποια χώρα της γειτονιάς (μη φοβάστε, δεν θα σας κλέψουν οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Σέρβοι, οι Βόσνιοι, οι Μαυροβούνιοι, κλπ., οι Βούλγαροι και οι Τούρκοι, τουλάχιστον όχι περισσότερο από τους Έλληνες) μήπως και συνειδητοποιήσουμε την "κουλτούρα" μας και τι σχέση έχει με τις υπόλοιπες.

Last edited:
Ε ρε γλέντια..
"Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στις τουρκικές σειρές, αλλά και στον τούρκικο δορυφόρο. Τα πιάτα που στοχεύουν στον τουρκσατ να καούν. Εμπάργκο τώρα και στα τούρκικα προϊόντα. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Η επανάσταση δεν τελείωσε το 1821. Με όρθιο το κεφάλι, βυζάντιο και πάλι."
Ήταν μια ευγενική προσφορά του τηλεαστυ και του λαικού ορθόδοξου συναγερμού..:BDBDG54:

Παμε στο θεμα μας.

Το θεμα μας ειναι οτι εμενα σαν Έλληνα δεν μου αρεσει να βλεπω Τουρκικα σηριαλ.
Οπως δεν μου αρεσει να βλεπω και καποιας αλλης χωρας.
Αυτο λοιπον εσυ, και ουτε κανενας αλλος, δεν εχει το δικαιωμα να μου το επιβαλει.
Ουτε φυσικα να προσπαθει μεσω κατηγοριων να με μειωσει σαν ατομο και κατ`επεκταση τις προτιμησεις μου ως προς το περιεχομενο ή/και την προελευση ενος προγραμματος.

Εχω το δικαιωμα επισης να κρινω οποιοδηποτε καναλι και το τηλεοπτικο του προγραμμα.

Οσο και αν δεν σου αρεσει λοιπον, εγω μεταξυ αλλων, δεν μου αρεσει καθολου το οτι ενα καναλι προβαλλει τετοιο προγραμμα.

Το νημα εδω για αυτο μιλαει.
Αν εσενα σου αρεσουν τα Τουρκικα τοτε μπορεις να νοικιασεις οσα dvd θελεις και να αφησεις ησυχους τους υπολοιπους.

Το οτι εσυ προσπαθεις να επιβαλεις, μεσω προπαγανδας, την προβολη Τουρκικων σηριαλ στην Ελληνική τηλεοραση εμενα παντως μου κινει υποψιες.

Last edited by a moderator:
Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο.
Τα σήριαλ αυτά είναι πάμφηνες παραγωγές οι οποίες προπαγανδιστίκά προβάλουν το πόσο καλά περνά το 0,3% του τουρκικού πληθυσμού και το πετυχαίνουν καλά
Δεν αναφέρουν βέβαια το υπόλοιπο 99,7% που πεινά.
Πληροφοριακά σας λέω ότι στην γειτονική Βουλγαρία τα σήριαλς αυτά ξεκινούν απο τις 12 το μεσημέρι και τελειώνουν αργά το βράδυ.
Γιατί λοιπόν οι έξυπνοι Τούρκοι παραγωγοί να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να γίνουν πλουσιότεροι την στιγμή που υπάρχει πρόσφορο έδαφος στις γύρω χώρες;
Εμπορική πράξη κάνουν και το καταφέρνουν.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο.
Τα σήριαλ αυτά είναι πάμφηνες παραγωγές οι οποίες προπαγανδιστίκά προβάλουν το πόσο καλά περνά το 0,3% του τουρκικού πληθυσμού και το πετυχαίνουν καλκά
Δεν αναφέρουν βέβαια το υπόλοιπο 99,7% που πεινά.
Πληροφοριακά σας λέω ότι στην γειτονική Βουλγαρία τα σήριαλς αυτά ξεκινούν απο τις 12 το μεσημέρι και τελειώνουν αργά το βράδυ.
Γιατί λοιπόν οι έξυπνοι Τούρκοι παραγωγοί να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να γίνουν πλουσιότεροι την στιγμή που υπάρχει πρόσφορο έδαφος στις γύρω χώρες;
Εμπορική πράξη κάνουν και το καταφέρνουν.

Συμφωνω απολυτως δεν τα εχω με τους Τουρκους αυτοι τη δουλεια τους κανουν τα εχω με την ψαυτοκουλτουρα του κ...ου αλλα και τα καναλια που σπαταλουν χρημα σε Τουρκια σηριαλ.
Χιλες φορες τα Αμερικανικα η τα Ευρωπαικα εν πασει περιπτωσει. Σαβουρα υπαρχει παντου γι αυτο χρυσποπληρωνουν Λατσιους για να κανουν επιλογη προγραμματος.
Αλλα πρεπει να βλεπουμε και λιγο περα απο τη μυτη μας. Ναι καλο ειναι το χρημα αλλα παντα κατω απο το πρισμα της Ελληνικης πραγματικοτητας.
Να το θεσω αλλιως, Αν οι Τουρκοι αγορασουν το νησι να με χ...ερετησετε. Εμπορικη πραξη θα εκαναν αλλα δεν την βλεπω τετοια συναλαγη.
Νικος

Re: Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Καθε ιδιωτικο καναλι ειναι μια επιχειρηση. Και σαν γνωμονα εχει το κερδος. Αν λοιπον αυτες οι σειρες, που προσωπικα δεν θα μου αρεσαν ακομα και να ηταν στα Κογκολεζικα, εχουν ακροαματικοτητα, πολυ καλα κανει και τις παιζει.

Αν έβαζε κάποιο κανάλι ελεύθερα σκληρό πορνό στις 9 το βράδυ δηλαδή πάλι δεν θα έπρεπε να πείραζε κανέναν! Όποιον τον πείραζε δηλαδή θα ήταν κολλημένος! Και από θεαματικότητα στο φουλ το κανάλι! Γιατί δεν το κάνει κανένα κανάλι όμως;

To νήμα κατέληξε conspiracy theory.
Κλειδώνεται έως ότου επιληφθούν οι αρμόδιοι διαχειριστές.

Το νήμα καθαρίστηκε απ' τα off topic, και ανοίγει ξανά. Παρακαλώ για άλλη μία φορά να μείνουμε στα του θέματος. Προσωπικές αντιπαραθέσεις και off topic post θα διαγράφονται.

Top 10 για χθες Tετάρτη 27/07/11

#ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΝΑΡ ΛΗΞΗ ΔΙΑΡΚ ΤΜΛ (000) ΤΜΛ% ΜΡΔ%
1 EZEL ANTENNA 21:10 23:18 1:41 954 9,4 38,8
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ANTENNA 14:42 15:41 0:43 573 5,6 29,6
3 ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ANTENNA 15:55 16:53 0:41 454 4,5 21,7
4 MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ MEGA 13:58 14:47 0:45 437 4,3 23,8
5 PLAY AND WIN ANTENNA 15:46 15:51 0:05 421 4,1 20,0
6 ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ALPHA 15:59 17:53 1:31 410 4,0 20,5
7 LAS VEGAS ANTENNA 23:25 24:22 0:41 400 3,9 17,5
8 ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΤΤΟ-ΠΡΟΤΟ ANTENNA 21:02 21:08 0:05 397 3,9 22,9
9 ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ MEGA 18:55 19:58 0:49 382 3,8 25,8
10 ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ MEGA 23:42 24:37 0:45 380 3,7 17,6

http://tvnea.blogspot.com/2011/07/op-10-t-270711.html

- - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τι ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή ετυμηγορία της Agb? Ρεκόρ για το 'Ezel'.38,8% o χθεσινός μέσος όρος,και το 40ντάρι δεν αργεί...

http://tvnea.blogspot.com/2011/07/to_28.html

Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

Παμε στο θεμα μας.

Το θεμα μας ειναι οτι εμενα σαν Έλληνα δεν μου αρεσει να βλεπω Τουρκικα σηριαλ.
Οπως δεν μου αρεσει να βλεπω και καποιας αλλης χωρας.
Αυτο λοιπον εσυ, και ουτε κανενας αλλος, δεν εχει το δικαιωμα να μου το επιβαλει.
Ουτε φυσικα να προσπαθει μεσω κατηγοριων να με μειωσει σαν ατομο και κατ`επεκταση τις προτιμησεις μου ως προς το περιεχομενο ή/και την προελευση ενος προγραμματος.

Εχω το δικαιωμα επισης να κρινω οποιοδηποτε καναλι και το τηλεοπτικο του προγραμμα.

Οσο και αν δεν σου αρεσει λοιπον, εγω μεταξυ αλλων, δεν μου αρεσει καθολου το οτι ενα καναλι προβαλλει τετοιο προγραμμα.

Το νημα εδω για αυτο μιλαει.
Αν εσενα σου αρεσουν τα Τουρκικα τοτε μπορεις να νοικιασεις οσα dvd θελεις και να αφησεις ησυχους τους υπολοιπους.

Το οτι εσυ προσπαθεις να επιβαλεις, μεσω προπαγανδας, την προβολη Τουρκικων σηριαλ στην Ελληνική τηλεοραση εμενα παντως μου κινει υποψιες.

Εμένα μου αρέσει να βλέπω ΜΟΝΟ Τούρκικα σήριαλ και να τρώω Τούρκικα φαγητά και γλυκά.
Λες να είμαι πράκτορας?

Απάντηση: Re: Αντιδράσεις στον ΑΝΤ1 για το EZEL

- - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τι ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή ετυμηγορία της Agb? Ρεκόρ για το 'Ezel'.38,8% o χθεσινός μέσος όρος,και το 40ντάρι δεν αργεί...

Καλά κάνω εγώ και βλέπω μόνο STAR, NET, ΣΚΑΪ. Επειδή η AGB τα έχει ξε-γραμμένα αυτά τα κανάλια.
Άκου εκεί δεύτερο σε τηλεθέαση, ο Κωστάκης & της Helen, ένα 1000παιγμένο σίριαλ της πλάκας!!! :violent-smiley-030:

"Καλά να πάθουμε!!!" :twoguns:

Εμένα μου αρέσει να βλέπω ΜΟΝΟ Τούρκικα σήριαλ και να τρώω Τούρκικα φαγητά και γλυκά.
Λες να είμαι πράκτορας?

Μπορεις να πας στην Τουρκια να ζεις.
Θα το ευχαριστηθεις.

1. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση οπότε το μόνο που καταφέρνετε μερικοί είναι απλά να το βλέπουν περισσότεροι από περιέργεια. Λοιπόν το έβλεπε η γυναίκα μου και είδα και εγώ από την περιέργεια για τον ντόρο.. τι ανακάλυψα? πως εφόσον δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά ή κάτι το μεμπτό τότε ή αυτοί που ανακίνησαν πρώτοι το θέμα ήταν βαλτοί να κάνουν θέμα και να διαφημίσουν στην ουσία την σειρά ή ότι ήταν απλά ηλίθια κουτορνίθια
2. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι συσχετισμοί με τον στρατό και τον πόλεμο Τουρκίας-Ελλάδας με μια σειρά στην τηλεόραση.. ο ένας συσχετίζει με τον στρατό ο άλλος με πορνό.. λες και λέγοντας κάθε τι άσχετο εδραιώνει κανείς την θέση του σε ένα forum.. έλεος πραγματικά.
3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να απαγορεύσω πχ στην γυναίκα μου να δει μια σειρά που δεν θα της αλλάξει γνώμη σε τίποτα, που δεν έχει καμιά αναφορά ως τώρα πουθενά (που την είδαν?). Μόνο και μόνο επειδή είναι στα Τούρκικα ή για να μην της λέτε "ντροπή σου" εσείς? και ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε ή θα επιβάλετε τι θα δει ο άλλος? σας ορίσαμε αφεντάδες και δεν το ήξερα?
4. Έχω την εντύπωση πως μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι (βλέπε αυτοί που επώνυμα και με φανφάρες και παχυλούς τίτλους "ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ κτλ κτλ" σε tromaktika" στέλνουν την φοβερή αγανάκτηση τους) ψάχνονται να νοιώσουν σημαντικοί και το προσκολλούνται σε ανούσια εντελώς πράγματα για να το πετύχουν. Αντί λοιπόν να πολεμήσουν για την κάθε προδοτική κυβέρνηση, αντί να πολεμήσουν για τις προδοσίες που γίνονται και θα γίνουν στο Αιγαίο στο όνομα του κέρδους υπέρ των Τούρκων, αντί να πολεμήσουν στο ξεπούλημα μας προς όλους (και πόσο μάλλον αντί να πολεμήσουν πραγματικά όταν θα έρθει η ώρα αν έρθει που είμαι σίγουρος θα λακίσουν και θα αφήσουν εμάς που δήθεν θα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή να βγάλουμε το φίδι απ την τρύπα και να τους προστατεύσουμε), πολεμάνε για μια σειρά νομίζοντας ότι έτσι έκαναν κάτι σημαντικό στην μίζερη ζωή τους (φυσικά δεν μιλάω για εσάς αλλά για τους παραπάνω που το έκαναν σκοπό ζωής).

Πραγματικά απορώ .. όλοι αυτοί που πρωτοέκραξαν τα έβγαλαν απ το μυαλό τους (αφού όπως είπα δεν βρήκα κάτι περίεργο ή έστω δεν μου είπαν κάτι περίεργο) ή καθίσαν και την είδαν την σειρά πρώτοι πρώτοι δήθεν για να βγάλουν λαβράκι? Δεν είχαν λοιπόν το ωραίο κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους ή τελικά ήθελαν όντως να την δουν και είπαν "ε ας το παίξω και σουπερ πατριώτης τώρα αφού έριξα πρώτα και ένα δάκρυ για τον Εζέλ"?
Ας συνέλθουμε λίγο γιατί υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα αυτή την στιγμή που μας απασχολούν.. ή μήπως νομίζουμε πως αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει με λιγότερη ένταση και απ τις 2 μεριές επειδή εμείς δείξαμε Τούρκικες σειρές ή επειδή η Τούρκοι γύρισαν σειρά που η Τουρκάλα τα είχε με Έλληνα κτλ? Αν γίνει με λιγότερη ένταση θα είναι επειδή οι από πάνω θα μας έχουν προδώσει για ακόμα μια φορά. Μην τα κάνετε όλα αχταρμά μέσα στο μυαλό σας και να ξεχωρίζετε το δέντρο απ το δάσος.

και το λόττο εκτινάχτηκε λόγω Εζέλ...

Λες να είμαι πράκτορας?

Πήγαινε στα κατεχόμενα θα σου αγοράζουμε τα γλυκά σου και μία μεγάλη LCD για να βλέπεις τα serial σου και να μας στέλνεις πληροφορίες Mr James Bond. Ohhh μην ξεχνάς το μαρτίνι το πίνεις shaken, not stirred.