Αντικατασταση philips crt 32'pixel plus με νεα led 37'

Την Philips πρόσφατα την αγόρασε η Κινεζική TPV.

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που η Samsung είναι No1 και η LG Νο2 σε πωλήσεις ενώ εταιρείες κάποτε ισχυρές σαν την Philips ουσιαστικά φαλίρισαν και πωλήθηκαν σε Κινέζους.

Την Philips πρόσφατα την αγόρασε η Κινεζική TPV.

Κάποιος λόγος θα υπάρχει που η Samsung είναι No1 και η LG Νο2 σε πωλήσεις ενώ εταιρείες κάποτε ισχυρές σαν την Philips ουσιαστικά φαλίρισαν και πωλήθηκαν σε Κινέζους.

καπου το ειχα διαβασει(μαλλον εδω),αλλα δεν ημουν σιγουρος και για αυτο δεν το ανεφερα.

κοιτα...ειναι και θεμα promotion και marketing.....τις samsung τις εκανε γνωστες ο φουρλης στην ελλαδα και οι lg νομιζω εχουν παρει τα πανελ τους απο philips....μπορει οντως να ειναι η σειρα οπως λες δε διαφωνω......αλλα επισης πιστευω οτι ποτε δεν υπηρξε τηλεοραση ανωτερη των philips....σε ολα τα χαρακτηριστηκα και κυριως στη ποιοτητα κατασκευης....εκτος αν μιλησουμε για εποχη telefunken kai nordmende που ηταν επισης κορυφη......για την εποχη τους......ειναι θεμα λοιπον πως θα προμοταρουνε το προιον στην αγορα...

Φίλε προσπαθούμε να σε ενημερώσουμε πως τα τελευταία χρόνια η εν λόγω εταιρία βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Αν εσύ θέλεις οπωσδήποτε να πιστέψεις κατι διαφορετικό είναι δικαίωμά σου. Οι CRT της Philips θα συμφωνήσουμε πως όντως ήταν πάρα πολύ καλές (εγώ έχω 21" Philips CRT εδώ στην Αθήνα). Αν θέλεις να αγοράσεις LCD Philips είναι επίσης δικαίωμά σου. Σου έχουμε προτείνει αρκετές λύσεις. Προσωπικά θεωρώ πως η Panasonic G30 είναι η καλύτερη από όλες όσες έχουν προταθεί. Η τελική επιλογή φυσικά εναπόκειται σε εσένα.

Re: Απάντηση: Αντικατασταση philips crt 32'pixel plus με νεα led 37'

κοιτα...ειναι και θεμα promotion και marketing.....τις samsung τις εκανε γνωστες ο φουρλης στην ελλαδα και οι lg νομιζω εχουν παρει τα πανελ τους απο philips....μπορει οντως να ειναι η σειρα οπως λες δε διαφωνω......αλλα επισης πιστευω οτι ποτε δεν υπηρξε τηλεοραση ανωτερη των philips....σε ολα τα χαρακτηριστηκα και κυριως στη ποιοτητα κατασκευης....εκτος αν μιλησουμε για εποχη telefunken kai nordmende που ηταν επισης κορυφη......για την εποχη τους......ειναι θεμα λοιπον πως θα προμοταρουνε το προιον στην αγορα...

Καλώς ήρθες στην εποχή των LCD και plasma φίλε!
Ξέχασες να αναφέρεις Grundig και Blaupunkt! Εγώ με την τελευταία μεγάλωσα στην Γερμανία. Κορυφή σε CRT.
Κοίτα μη ψάχνεις όμως τώρα LCD Grundig και Blaupunkt!
Κάποια πράγματα αλλάζουν πως να το κάνουμε.
Π.χ. τότε δεν ήξερε κανείς LG και Samsung.

Εγώ βασικά εννοούσα Νο1 και Νο2 στον ΚΟΣΜΟ σε πωλήσεις. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορά (αν και εδώ την ίδια ακριβώς θέση έχουν).

Η Philips αγόραζε πάνελ απο την LG (και αγοράζει ακόμη) , επίσης αγοράζει από την Sharp.

Τώρα με την TPV σίγουρα θα δούμε και Κινέζικης παραγωγής πάνελ πχ. Chi Mei.

Καλώς ήρθες στην εποχή των LCD και plasma φίλε!
Ξέχασες να αναφέρεις Grundig και Blaupunkt! Εγώ με την τελευταία μεγάλωσα στην Γερμανία. Κορυφή σε CRT.
Κοίτα μη ψάχνεις όμως τώρα LCD Grundig και Blaupunkt!
Κάποια πράγματα αλλάζουν πως να το κάνουμε.
Π.χ. τότε δεν ήξερε κανείς LG και Samsung.

Θυμήσου τα ονόματα TCL (αγόρασε την Thomson) , TPV (αγόρασε την Philips) , Hannspree , Hisense , Changhong.

http://csminsights.com/2011/09/15/tcl-group-led-tv-sales-in-august-up-6-times/
http://www.whathifi.com/blog/china-aiming-to-become-the-new-world-leader-in-lcd-panels
http://smarthouse.com.au/Reviews/TVs_And_Large_Display/W3F5N8W8

Ειδικά η Hisense ειναι η νέα LG/Samsung

Last edited:
Στα παν τα παιδια αλλα επειδη βλεπω ότι ''ερχεσαι απο τα παλια'' θα στα ''σουμάρω''

1. Ξεχνάς την Philips. Καποτε, επι εποχης CRT, ηταν κορυφη αλλα μετά απλώς ''δεν''. Ειναι κρίμα να τα σκάσεις για το όνομα και το παρελθόν.

2. (ειδικά αν έρχεσαι από CRT) Ξεχνάς LCD. Θες μαύρο / constrast. Θες plasma. End of Story. Οποιος σου πει κατι αλλο ή άσχετος είναι ή πονηρός. Ο μόνος λογος να επιλεξει σημερα καποιος LCD ειναι αν θελει πολυ φως, design ή χρήση monitor.

3. Το θεμα του μεγεθους ελπιζω να ειναι πρακτικό. Απλα δλδ να μη χωράει. Γιατι αν σου φαινεται απλως η 50αρα μεγαλη ειναι κατι που θα μετανιώσεις πολύ πιο συντομα απ οσο θα πιστευες ποτε.

4. Πας σε μια Panasonic Plasma, πληρωνεις λιγοτερα (απο λίγο εως παρα πολύ) απο μια LCD και παίρνεις πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας.

να ρωτησω....πλεον οι πλασμα που εχουν βελτιωθει σε σχεση με το παρελθον......λετε να τις προτιμησω...και για πιους ακριβως λογους.....καλυτερη ποιοτητα εικονας?καλυτερα χρωματα? αντοχη στο χρονο?δεν εχω προβλημα να την επιλεξω αν με καλυπτει απλα δε μπορω πανω απο 40 ιντσες να βαλω στο σαλονι.....πειτε μου καποια υπερ και κατα μεταξυ πλασμα και lcd ωστε να ξερω ολοκληρωμενα και να καταληξω.....

Υπάρχει σχετικό νήμα:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/986-LCD-vs-Plasma-TVs

Ξαναδιάβασε το 4. του spcav.

Αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τη TV σαν οθόνη υπολογιστή, δεν παίζεις games πολλές ώρες και δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο, παίρνεις plasma.

ετσι να κανουμε μια αρχη..... 40-42 ιντσες το πολυ αν η g30 ειναι οντως η καλυτερη πλασμα αυτη τη στιγμη τοτε τη ''κλειδωνω'' ας κλειδωσουμε και μια lcd.......σε αυτες τις ιντσες παλι και τελος να αποφασισω πλασμα η lcd...

Εγώ πιστεύω το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσεις να δεις πλάσμα να παίζει σε οικιακό χώρο. Στην ανάγκη "φορτώσου" σε κάποιον κάτοχο από το νήμα της G30.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/77575-Panasonic-Plasma-G30-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Στο κατάστημα τα έντονα χρώματα και η μεγάλη φωτεινότητα των "LED" κλέβουν την παράσταση στο μάτι του μέσου αγοραστή. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει σε χώρο με νορμάλ φωτισμό όμως.

εδω και κανα δυομισαωρο διαβαζω τις κριτικες για τη g30 απο το νημα που μου εδωσε ο yperion ......εχω μπερδευτει αρκετα...πολλες ρυθμισεις παιζει δε παιζει το usb σε ntfs η fat..αν διαβαζει υποτιτλους αν ο media player της πανασονικ ειναι καλος η οχι και ισως χρειαστει εξωτερικος.....στρωσιματα για τουλαχιστον 200 ωρες και μετα βλεπουμε...αρκετα πιξελ σε πολλους χρηστες μετριος ηχος...κλπ....αλλα και αρκετες καλες εντυπωσεις με επιφυλαξεις απο τους χρηστες....αρεσκεται πιο πολυ σε ταινιες παρα σε τηλεοπτικα....οσο αφορα το gaming....για playstation 3 ειναι ετσι και ετσι.......ενω θελω να το κοιταξω σοβαρα κατι με σταματαει...ολα αυτ συμβαινουν και στις lcd? sorry για το πρηξιμο παντως ελπιζω να ξεμπερδευτω....ακομα ειμαι υπερ της philips που εκει τα πραγματα μου φαινονται πιο ξεκαθαρα.....

κανεις γνωμη για τη gt30 μου φαινεται απλα ΚΟΡΥΦΑΙΑΑΑΑΑΑΑ............περιμενω γνωμες μαγκες θελω να καταληξω....

Είναι πολύ ακριβή για μόλις 42". Επίσης είναι μικρή για 3D στα 2,5 μέτρα, εκτός αν άλλαξες γνώμη και θες μεγαλύτερη... :smile:

κανεις γνωμη για τη gt30 μου φαινεται απλα ΚΟΡΥΦΑΙΑΑΑΑΑΑΑ............περιμενω γνωμες μαγκες θελω να καταληξω....
Ορίστε! 144 σελίδες γεμάτες για G30!
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/77575-Panasonic-Plasma-G30-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Για την GT30:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/78979-Panasonic-Plasma-GT30-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια