Werewolf
Supreme Member
- 15 January 2010
- 7,211
Ναι και μετα να κολλησει και η φωτεινοτητα στο 100% να τα βλεπει ολα σαν μπουγατσα.Τίποτα σφαλιάρες της έριξες μήπως ξεκολλήσει κανάς προσέσσορας και επανέλθει? Παλιά δούλευε αυτό το κόλπο!!![]()
Ναι και μετα να κολλησει και η φωτεινοτητα στο 100% να τα βλεπει ολα σαν μπουγατσα.Τίποτα σφαλιάρες της έριξες μήπως ξεκολλήσει κανάς προσέσσορας και επανέλθει? Παλιά δούλευε αυτό το κόλπο!!![]()
Παιδιά υπάρχει κανένα νεότερο?
Τις τελευταίες 4-5 μέρες υπήρχε προσφορά το συγκεκριμένο μοντέλο στις 60 ίντσες στα 999 ευρώ σε πολλά καταστήματα όπως πλαίσιο, ηλεκτρονική, e-shop και τα λοιπά...
Πολλοί από εμάς δεν είχαν δει το συγκεκριμένο νήμα,και προβηκαμε σε αγορές.να στε σίγουροι ότι την αγοράσαμε αρκετοί από εδώ μέσα γιατί ασχολήθηκα πολύ διότι την αγόρασα και εγώ.
Το είχα πει και αλλού, μήπως βρωμάει εδώ?
Το είπα και πριν δω εδώ το νήμα,ήταν τρομερή προσφορά και σε όλη την Ελλάδα...
Υπάρχει πιθανότητα να έχει η συγκεκριμένη σειρά μαζικό πρόβλημα ?
Αν
Όταν παραλάβουμε την τηλεόραση και εντοπίσουμε κάτι παρόμοιο τι να κάνουμε ?
Εγώ προσωπικά έχω αγχωθει πάρα πολύ...
Παρά
ναι η αληθεια ειναι οτι παιζει μονη της,μονο με δυο-τρια κλικ με το ματι κι ''ερχεται'' πολυ καλα.
Βεβαια οποιος εχει περισσοτερες απαιτησεις,για παραδειγμα θελει να βλεπει ταινιες,ενα καλιμπραρισμα ειναι απαραιτητο.
λακη εγω που την θελω κυριως για ταινειες πως θα την καλιμπραρω?
αν θες το καλυτερο αποτελεσμα,πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον επαγγελματια καλιμπρειτορ και αφου εχει ''γραψει'' πρωτα καποιες ωρες λειτουργιας η τι βι.
κατα διαστηματα,ο Μανώλης Καστρουνής βγαινει επαρχια για να εξυπηρετησει οποιον ενδιαφερεται.
δεν ξερω εαν κατεβαινει μεχρι Κρητη.στειλε του ενα pm να τον ρωτησεις.
κοιτα να δεις,μεχρι χθες δεν ειχα ουτε ιχνος,καποια στιγμη ομως μου φανηκε οτι ειδα,πρεπει καποια στιγμη να του ξαναβαλω μια μαυρη καρτα για να σιγουρευτω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.