Αντιμετώπιση Samsung

Παιδιά υπάρχει κανένα νεότερο?
Τις τελευταίες 4-5 μέρες υπήρχε προσφορά το συγκεκριμένο μοντέλο στις 60 ίντσες στα 999 ευρώ σε πολλά καταστήματα όπως πλαίσιο, ηλεκτρονική, e-shop και τα λοιπά...
Πολλοί από εμάς δεν είχαν δει το συγκεκριμένο νήμα,και προβηκαμε σε αγορές.να στε σίγουροι ότι την αγοράσαμε αρκετοί από εδώ μέσα γιατί ασχολήθηκα πολύ διότι την αγόρασα και εγώ.
Το είχα πει και αλλού, μήπως βρωμάει εδώ?
Το είπα και πριν δω εδώ το νήμα,ήταν τρομερή προσφορά και σε όλη την Ελλάδα...
Υπάρχει πιθανότητα να έχει η συγκεκριμένη σειρά μαζικό πρόβλημα ?
Αν
Όταν παραλάβουμε την τηλεόραση και εντοπίσουμε κάτι παρόμοιο τι να κάνουμε ?
Εγώ προσωπικά έχω αγχωθει πάρα πολύ...
Παρά

Εγω καθολου.
Αν μου συμβει στραβη θα την παω πισω στο καταστημα που την αγορασα.

Όποιος την αγόρασε, ας βάλει την ρύθμιση εικόνας σε cinema, ας βάλει την κλίμακα του γκρι (με μπάρες) και ας τραβήξει μερικές φωτογραφίες...
Δεν νομίζω ότι είναι γενικευμένο το φαινόμενο.

Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση Samsung

Παιδιά υπάρχει κανένα νεότερο?
Τις τελευταίες 4-5 μέρες υπήρχε προσφορά το συγκεκριμένο μοντέλο στις 60 ίντσες στα 999 ευρώ σε πολλά καταστήματα όπως πλαίσιο, ηλεκτρονική, e-shop και τα λοιπά...
Πολλοί από εμάς δεν είχαν δει το συγκεκριμένο νήμα,και προβηκαμε σε αγορές.να στε σίγουροι ότι την αγοράσαμε αρκετοί από εδώ μέσα γιατί ασχολήθηκα πολύ διότι την αγόρασα και εγώ.
Το είχα πει και αλλού, μήπως βρωμάει εδώ?
Το είπα και πριν δω εδώ το νήμα,ήταν τρομερή προσφορά και σε όλη την Ελλάδα...
Υπάρχει πιθανότητα να έχει η συγκεκριμένη σειρά μαζικό πρόβλημα ?
Αν
Όταν παραλάβουμε την τηλεόραση και εντοπίσουμε κάτι παρόμοιο τι να κάνουμε ?
Εγώ προσωπικά έχω αγχωθει πάρα πολύ...
Παρά

μολις την ανοιξεις και δεις οτι κατι δεν παει καλα,τη συσκευαζεις και την πας πισω.
Εγω δεν ειχα αυτη τη δυνατοτητα,γιατι αργησα να την ανοιξω και ειχαν περασει οι 15 μερες.

Εγω παραλαμβανω σημερα την 60αρα.
Πιστευω αν προλαβω να την ανοιξω σημερα, θα σας πω αν εχει θεμα.
Ειναι να την κρεμασω στον τοιχο, οπως εχω την αλλη και αυτο θα γίνει μαλλον την αλλη εβδομαδα.
Αλλιως θα την τοποθετουσα αμεσα.

καλως να την δεχθεις και να ειναι απροβληματιστη.
Παντως η τηλεοραση αν δεν εχει προβλημα,ειναι φισεκι,οποιος μπορει να την καλιμπραρει με οργανο,θα την καταευχαριστηθει.

Ευχαριστω Λακη.
Το βασικό είναι ότι η συγκεκριμενη στα 999 ευρω παιζει μονη της.
Ξερω ότι δεν εχω πάρει κάτι super, αλλα επειδη την θέλω μόνο για τηλεοπτικα-ποδοσφαιρο και youtube, μια χαρα με καλυπτει.

ναι η αληθεια ειναι οτι παιζει μονη της,μονο με δυο-τρια κλικ με το ματι κι ''ερχεται'' πολυ καλα.
Βεβαια οποιος εχει περισσοτερες απαιτησεις,για παραδειγμα θελει να βλεπει ταινιες,ενα καλιμπραρισμα ειναι απαραιτητο.

ναι η αληθεια ειναι οτι παιζει μονη της,μονο με δυο-τρια κλικ με το ματι κι ''ερχεται'' πολυ καλα.
Βεβαια οποιος εχει περισσοτερες απαιτησεις,για παραδειγμα θελει να βλεπει ταινιες,ενα καλιμπραρισμα ειναι απαραιτητο.

λακη εγω που την θελω κυριως για ταινειες πως θα την καλιμπραρω?

Όποιος ενδιαφέρεται να καλιμπράρει την τηλεόρασή του, καλό είναι να φωνάξει κάποιον ειδικό, όπως π.χ. ο Μανώλης Καστρουνής, που είναι μέλος και στο φόρουμ.

Χωρις να θελω να χαλαω το θεμα, απλα επειδη εγινε κουβεντα νωριτερα, συνδεσα την tv και το αποτελεσμα ειναι υπεροχο.
Κανενα προβλημα με το grayscale και εικονα σαφως καλυτερη απο την 8 ετων 46αρα sharp που εχω.

Ευχαριστω Γιαννη.
Να πω την αληθεια την περιμενα πιο τσιπικη κατασκευη λογω της χαμηλης τιμης και χαιρομαι που διαψευτηκα.

Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση Samsung

λακη εγω που την θελω κυριως για ταινειες πως θα την καλιμπραρω?

αν θες το καλυτερο αποτελεσμα,πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον επαγγελματια καλιμπρειτορ και αφου εχει ''γραψει'' πρωτα καποιες ωρες λειτουργιας η τι βι.

αν θες το καλυτερο αποτελεσμα,πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον επαγγελματια καλιμπρειτορ και αφου εχει ''γραψει'' πρωτα καποιες ωρες λειτουργιας η τι βι.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Στα Χανιά Κρήτης γνωρίζουμε κάποιον?

κατα διαστηματα,ο Μανώλης Καστρουνής βγαινει επαρχια για να εξυπηρετησει οποιον ενδιαφερεται.
δεν ξερω εαν κατεβαινει μεχρι Κρητη.στειλε του ενα pm να τον ρωτησεις.

κατα διαστηματα,ο Μανώλης Καστρουνής βγαινει επαρχια για να εξυπηρετησει οποιον ενδιαφερεται.
δεν ξερω εαν κατεβαινει μεχρι Κρητη.στειλε του ενα pm να τον ρωτησεις.

ευχαριστω πολυ για την ενημερωση,θα επικοινωνησω!

επι ευκαιριας εβγαλα φοτο για το clouding. Laki κατα ποσο διαφερει απο την δικη σου περιπτωση?

Attachments

• clouding.jpg
    clouding.jpg
    9.9 KB · Views: 151
κοιτα να δεις,μεχρι χθες δεν ειχα ουτε ιχνος,καποια στιγμη ομως μου φανηκε οτι ειδα,πρεπει καποια στιγμη να του ξαναβαλω μια μαυρη καρτα για να σιγουρευτω.

Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση Samsung

κοιτα να δεις,μεχρι χθες δεν ειχα ουτε ιχνος,καποια στιγμη ομως μου φανηκε οτι ειδα,πρεπει καποια στιγμη να του ξαναβαλω μια μαυρη καρτα για να σιγουρευτω.

στις ποσες ιντσες παιζεις? εγω παιζω στις 60' εκει που πονανε οι samsung οποτε πρεπει να το παρω σαν κατι "νορμαλ".
το θεμα ειναι οτι φενεται αρκετα εκτεταμενο το γεγονος..
πολυ θα ηθελα να δω φοτος και απο αλλες 60αρες ωστε να δημιουργησω αποψη και να πραξω αναλογα...