μου ηρθε νεο μειλ:
Παρακαλούμε να μας αναφέρετε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη όταν επικοινωνείτε με τη Samsung.
Αγαπητέ κύριε ...........,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.
Σχετικά με το αίτημά σας, σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κατανοούμε απολύτως το θέμα σας και την απορία σχετικά με την εικόνα της τηλεόρασης αλλά όπως ενημερωθήκατε και από τους εκπροσώπους μας μετά την τηλεφωνική σας επικοινωνία, η λειτουργία της είναι φυσιολογική και υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε.
Στη συνέχεια εάν θεωρείτε ότι το προϊόν σας παρουσιάζει κάποιο θέμα, μπορείτε να συμπληρώσετε ένα αίτημα επισκευής από τον παρακάτω σύνδεσμο ώστε να δρολογηθεί επίσκεψη στο χώρο σας από έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό μας που θα ελέγξει από κοντά την τηλεόραση:
http://cybersvc1.samsungcsportal.co...n01.jsp?locale_id=gr_gr&ssoUseYn=N&ssoLang=en
Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε.
Με εκτίμηση,
Ηλιάδης Αλέξανδρος
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
αφου συμπληρωσα την παραπανω ηλεκτρονικη φορμα,ζητωντας εκ νεου τεχνικη υποστηριξη,μου ηρθε η αυτοματοποιημενη επιβεβαιωση της παραλαβης του αιτηματος:
Αγαπητή/Αγαπητέ, .........
Η υποστήριξη μέσω διαδικτύου είναι διαθέσιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο από τη διεύθυνση samsung.com
Με αυτήν την ευκαιρία θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο του Ηλεκτρονικού Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης και να σας ευχαριστήσουμε που κάνατε την καταχώρηση.
Θα ενημερώνουμε το περιεχόμενο στην ενότητα υποστήριξης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε ελέγξτε το και πάλι σύντομα.
Παρακαλούμε διατηρήστε την απόδειξη αγοράς σε ασφαλές μέρος, καθώς μερικές φορές είναι απαραίτητη για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Samsung.
Ανυπομονούμε να σας παρέχουμε υποστήριξη μέσω διαδικτύου και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που είστε ένας πολύτιμος πελάτης της Samsung.
Με εκτίμηση
Διαδικτυακή ομάδα
Samsung Electronics
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
μου ηρθε κι αυτο στη συνεχεια και δεν ειμαι σιγουρος τι θελουν:
Οδηγίες αποστολής
* Ασφαλίστε το προϊόν και χρησιμοποιήστε κάποια εταιρεία μεταφορών που παρέχει κωδικό εντοπισμού. Η Samsung δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια βλάβη προκληθεί κατά τη μεταφορά.
* Για την επίσπευση της παροχής τεχνικής υποστήριξής, παρακαλούμε αναγράψτε τον αριθμό κουπονιού που έχετε στη διάθεσή σας στο εξωτερικό της συσκευασίας. Σας συνιστούμε να προστατέψετε το προϊόν τοποθετώντας γύρω από όλες τις πλευρές του, επάνω και κάτω, υλικό συσκευασίας πάχους τουλάχιστον 5,08 cm, ώστε να μην μετακινείται ή μετατοπίζεται μέσα στο κουτί. Αν χρησιμοποιήσετε γαριδάκια συσκευασίας, σας συνιστούμε να τυλίξετε πρωτίστως το προϊόν με πλαστικό, ώστε τα γαριδάκια να μην εισέλθουν στη μονάδα και προκαλέσουν περαιτέρω βλάβη.
Προϋποθέσεις και συμφωνητικό
* Για υπηρεσίες αλλαγής και επισκευής, το αίτημα τεχνικής υποστήριξης που υποβάλλεται μέσω διαδικτύου ισχύει για 10 ημέρες από την ημερομηνία δημιουργίας του. Αν το προϊόν δεν φτάσει στο κέντρο τεχνικής υποστήριξης εντός 10 ημερών, το αίτημα θα ακυρωθεί.
* Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιώσετε το χρονοδιάγραμμα της τεχνικής υποστήριξης εντός 5 ημερών από την ημερομηνία δημιουργίας του αιτήματος, το αίτημα θα ακυρωθεί.
* Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν φυσικές βλάβες που οφείλονται σε κακή χρήση, κακομεταχείριση ή αμέλεια. Η Samsung θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ζητήσει τη συναίνεσή σας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, πριν προβεί στην όποια επισκευή έξω από τα πλαίσια της εγγύησης.
Μου ζητουν να στειλω την τηλεοραση στο σερβις με κουριερ και δικα μου εξοδα;
ειναι δυνατον;