Αγαπητέ κύριε ..........,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.
Σχετικά με το αίτημά σας, όπως σας απαντήσαμε στην αίτηση επισκευής που κάνατε, θα δρομολογηθεί επίσκεψη από το επισκευαστικό μας κέντρο από το οποίο αν κριθεί απαραίτητο θα παραληφθεί η τηλεόραση και όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια της εγγύησης χωρίς να επιβαρυνθείτε εσείς. Στη συνέχεια αφού ολοκληρωθεί ο τεχνικό έλεγχος θα ενημερωθείτε από το επισκευαστικό μας κέντρο πως θα προχωρήσουμε.
Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε.
Με εκτίμηση,
Ηλιάδης Αλέξανδρος
Δεν θα πάει μόνη της η τηλεόραση. Θα έρθω εγώ και ο πετάσης μαζί σαν τεχνικοί σύμβουλοι.
ο πετάσης θα λέει τρίποδο - μετρητικό - usb καλώδιο - φορητό και εγώ θα τα βγάζω από την τσάντα.
Πάνε τη βλέπουνε και άμα έχει πρόβλημα τη παίρνουνε , αλλά δε νομίζω να αφήνουν άλλη για το χρονικό διάστημα της επισκευής, δηλαδή όχι δεν νομίζω, δεν αφήνουν.Kαλησπερα Πηρα μια απο δαυτες σε κατι γεροντακια που ειναι η μοναδικη τους "διασκεδαση" και μεσα σε κανα δυο μηνες εβγαλε οριζοντια σκια στο πανω μερος
...αυτο και στα τηλεοπτικα και σε ταινια απο τον usb player
(Αυτα τα γραφω τωρα σε πρωτη φαση χωρις περισσοτερες λεπτομερειες για να δειξω το προβλημα Θα ποσταρω και φωτο αργοτερα)
Τι κανει Samsung με την εγγυηση;
για πχ θα πανε να την παραλαβουν απο το σπιτι των και αν μετα απο ποσο χρονο στο περιπου θα την φερουν πισω;
Στο μεσοδιαστημα ...οσο διαρκεσει η επισκευη δηλαδη, τους αφηνουν καμια δικια τους (οπως κανει και η lg )... για να μην μεινουν χωρις tv?
...Οπως και να εχει δεν θελω να μου μεινουν Χριστουγεννιατικα χωρις tv Κριμα θα ειναι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.