Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Status
Not open for further replies.
θελω να πουλησω κατι ,που δεν προκειται να πουληθει παρα μονο σε παλιατζη,
αλλα προτιμω να το παρει ανθρωπος που θα το αξιοποιησει

(ωπ 29 ! αλλα 41 εμειναν και γινομαι ανθρωπος με δικαιωματα! )

:flipout:

αμα θες στειλε μου σε πμ τις λεπτομερειες να στην ανεβασω εγω την αγγελια.

αλλωστε 8300 μυνηματα δεν εχω βαλει μια αγγελια.......δικαιουμαι κι εγω μια ετσι δεν ειναι ?

κάπου καταντάει.......κάπως όλο αυτό το πανηγύρι ρε παιδιά !
αν κάποιος θέλει να "ανοίξει μαγαζάκι" θα τον εμποδίσουν τα 70
ποστ ? δεν νομίζω . Τα 70 ποστ άλλωστε είναι θέμα μέρας να τα
αποκτήσει κάποιος με μια βόλτα στα αθλητικά η στην εκτός γενικότερα.
Έμενα μου φαίνεται σαν στρουθοκαμηλισμός το όλο θέμα.
Τέλος πάντων αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

υ.γ
δεν μιλάω για το "καλώς ήρθατε" η τα χρόνια πολλά που μπορεί να το δει ο διαχειριστής και
να πει ότι κάνετε τα ποστ για να πιάσετε το όριο των 70 ποστ
μιλάω για ολες τις άλλες κατηγορίες που μπορεί να ποσταρει ο καθένας μας

Last edited:
Παρακολουθώ το φόρουμ επί 2+ πλεον έτη χωρίς να ποστάρω (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων), και πραγματικά χαίρομαι για το επίπεδό του, που οφείλεται -προφανώς- στον κόπο και τις ατέλειωτες ώρες που έχουν αφιερώσει ορισμένοι άνθρωποι. Δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα αλλά αυτό είναι προφανές.

Εκείνο που με ενοχοχλεί και με έκανε να επαναφέρω το θέμα, δεν είναι η αδυναμία μου να προβάλλω τα μηχανήματα που θέλω να πουλήσω (όντως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνω), όσο το γεγονός ότι με τέτοιες ιδέες και τακτικές υποσκάπτεται ο κόπος και η προσήλωση αυτών που το έφτιαξαν, αφού με το που αναπτύσσεται μια δυναμική στο site (γινεται γνωστό και όλο και περισσότεροι το επισκέπτονται/συμμετέχουν),γίνεται μια προσπάθεια κατηγοριοιποίησης των μελών του σε «βετεράνους» και «newbies» - εκλεκτους και μη, συμπεριφορά που μάλλον προσάδει σε τάξεις του στρατού και όχι σε ένα τόσο φιλελεύθερο και δημοκρατικό μέσο όπως το Internet.

Για τους φίλους που φοβόνται 1) μηπως καποιος βγάλει «μεροκάματο» από τις αγγελίες (κατάσταση που ξεκαθαρίζω ότι δεν με αφορά), μου φαίνεται μαλλον υπερβολική η ανησυχία τους. Γιατί τους ενοχλεί; Ούτως ή αλλως αυτό μπορεί να γίνει και μέσω των συζητούμενων θεμάτων (π.χ. κάποιος να υποστηρίζει και να προτείνει προϊόν που εμπορεύεται ο ίδιος ή φίλοι του) ή με το ποστάρισμα 70 μα*α*ιών - (μη μπου πείτε ότι μπορεί να το περιορίσει ο admin με λογοκρισία...). 2) η προστασία των συμφορουμιτών από ενδεχόμενους απατεώνες; Ο καθένας έχει νου και μπορεί να αποφασίσει αν θα ρισκάρει ή όχι, ενώ στις αγγελίες όταν εμφανίζεται κάποια υπερβολική ή ύποπτη κίνηση, σπεύδουν όσοι το εντοπίζουν να τονίσουν την «ανωμαλία» και να ζητήσουν εξηγήσεις, προστατεύοντας έτσι και τους λιγότερο γνώστες.

Όσοι τέλος ενοχλούνται από το Βuy and sell και θεωρούν ότι δεν συνάδει με το ύφος και το σκοπό του forum, συμφωνώ και εγώ με το να καταργηθεί εντελώς το τμήμα αγγελιών, άλλως (-το απλούστερο-) να μην διαβάζουν αυτοί τις αγγελίες (ας τις διαβάζουν όσοι το κρίνουν σκόπιμο ή χρήσιμο).

Καταλήγοντας, και ζητώντας συγνώμη αν σας κούρασα, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος αποκλεισμός είναι αναξιοκρατικός, για όσα αναφέρθηκαν διεξοδικά σε προηγούμενα posts, άχρηστος και δεν εξυπηρετεί την εξέλιξη και την εικόνα του forum.

άλλωστε τα μαγαζάκια φαίνονται ρε παιδιά από μακριά.
π.χ από την ποσότητα και τα επαναληπτικά ποστ στις αγγελίες
και όλα τους καινούργια του κουτιού κ.λ.π κ.λ.π......

Τα θέματα των αγγελιών συζητηθήκαν περίπου 2 μήνες !!! και από τα μέλη και από τους διαχειριστές και από το σωματείο.
ΚΥΡΙΩΣ από τα μελη.

Αν κάθε μέλος που κάποια δομή του φορουμ δεν το εξυπηρετεί και ζητάει αλλαγές τοτε θα κάναμε ΜΟΝΟ αλλαγές.
Όσο για αυτούς που προτείνουν να κλίσει δεν θα απαντήσω τίποτα … ας ρίξουν μια ματιά πρωτιά στον αριθμο των αγγελιών που έχουν δημοσιευτεί και ας το ξανασκεφτούν.

Κ.Shadow, θα σας παρακαλούσα να κάνετε ευπρεπέστερους χαρακτηρισμούς από καγκελαρίους σε ανθρώπους που σας απαντούν από το Moνακο στις 2.30 το πρωί.
Δεν είναι δυνατόν να ειμαι 24/24 και στις διακοπές μου.

Κοκαρ άντε να μην μιλήσεις να πεις τι δηλαδή ????
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το στυλ αλλά ούτε και πρόκειται.
Αγαπητοί, δεν νομίζω ποτέ να έχω κάνει αναφορά σε κάποιο μέλος με αυτόν τον τρόπο.

Επίσης έχω αναφέρει πολλές φορές ότι οποίος ποστάρει αγγελία με 70 μηνύματα το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να έλεγχο τα ποστς του.
Περί εμπορίου επίσης που συνέχεια παραπονιέστε, μετά τους νέους κανονισμούς έχουν γίνει αρκετά βήματα.

Πρεπει να καταλάβετε όμως κάποια στιγμή ότι η διαχειριστές είναι άνθρωποι, ούτε δυνάστες αλλά ούτε νομοθέτες.
Έτσι όλες οι αλλαγές γίνονται τμηματικά και σε επικοινωνία με τα μελη.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει αυτός ο περιορισμός!!!
Από τα +10.000 μέλη, 2 άντε 3 από αυτά χρησιμοποιούν το forum για τις πωλήσεις τους.
Αντί λοιπόν να περιορίσεις τους 2 με 3-όπου τώρα πλέον γίνεται- βάζεις περιορισμούς σε όλους,παλιούς και νέους.
Μάλλον άδικο δεν είναι;

Κατ αρχάς, κανείς δεν έριξε ευθύνες στους διαχειριστές.
Απλά, απορώ πως απ το θέμα που είχε συζητηθεί πριν 2 μήνες, βγήκε το αποτέλεσμα για τα 70 ποστ.
Με το καλό, από Σεπτέμβρη ας παρθούν οι αποφάσεις.
Αλλά με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι υπάρχουν χρήστες, που ουσιαστικά "αναγκάζονται" να γράφουν διάφορα άσχετα πράγματα για να βάλουν μια αγγελία, που στο κάτω κάτω πιο πολύ εξυπηρετείται ο αγοραστής κατά την γνώμη μου.
Γιατί μπορεί κάποιοι όντως να κάνουν εμπόριο μέσω αγγελιών αλλά εφόσον πουλάνε, κάποιοι αγοράζουν. Κι αυτοί που αγοράζουν δεν είναι ούτε βλάκες ούτε πρόβατα που έχουν ανάγκη προστασίας.

Σωκράτη εχεις μπερδέψει τα θεματα.
Οι 2-3 που χρησιμοποιούσαν κατά κάποιον τρόπο το φόρουμ για πωλήσεις ενημερωθήκαν και σταμάτησαν.
Το μέτρο των 70 μηνυμάτων προέκυψε από τις προτάσεις των μελών, των διαχειριστών και του σωματείου.

Καλά επι 1 μηνα τι συζητάγαμε τοτε … δεν μπορώ να καταλάβω ?
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24111

Δημήτρη αν δεν έχουν ανάγκη προστασίας γιατί έχω λάβει πολλά μηνύματα ως διαμαρτυρία για κάποια άτομα που έβαζαν συνεχώς αγγελίες ?

Προστασία με την καλή έννοια.

Τότε γιατί τρώω ημερησίως κάποιες ώρες να ελέγχω αγγελίες ώστε να υπάρχει μια ομαλη λειτουργία ?

Θεωρώ ότι υπάρχει μια πολύ καλή λειτουργία στις αγγελίες και καλή εξυπηρέτηση τις πλειοψηφιας των μελών.

Αυτά από εμένα.

Δεν μίλησα για μη καλή λειτουργία.
Το αντίθετο μάλιστα. Θυμάμαι πως ξεμπρόστιασες έναν που έκανε ανούσια ποστ.
Το πρόβλημα μου είναι ότι στο συγκεκριμένο τόπικ, ακούστηκαν διάφορες απόψεις, αλλά πουθενά δεν είδα για 70 μηνύματα. Το ότι το αποφάσισε η ΓΔ και το Σωματείο, το δέχομαι αλλά δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των μελών πρότεινε 70 μηνύματα.
Όσο για τα μηνύματα που παίρνεις, από μέλη που ενοχλούνται για τις αγγελίες, καλό θα είναι αυτά τα μέλη να μην κρύβονται πίσω από ΠΜ και να λένε την άποψη τους δημοσίως.

Δεν ξέρω για τους άλλους , αλλά εγώ λέω όχι για 70 ποστς , αλλά για 10 ουσιώδες ποστ ... εγώ είμαι ακόμα στα 9 ουσιώδες ποστς , άρα δεν έχω δικαίωμα υποβολής αγγελίας ...

ΥΓ στο κάτω κάτω , εαν όντως θες να πουλήσεις κάτι , υπάρχουν και ειδικά sites αγγελίες για αυτή την δουλειά ... τα fora δεν παίζουν αυτό το ρόλο , και αλοίμονο μας εαν αρχίσουν ...

όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω.....
προς το παρόν είμαι εν αναμονή εξελίξεων.
καλό καλοκαίρι σε όλους

Αν ανυσηχειτε τοσο πολυ για τυχον μαγαζακια που στοχο εχουν το κερδος, γιατι δε βαζετε ενα περιορισμο στις αγγελιες που μπορει να ανοιξει καποιος μεσα σε μια βδομαδα/10ημερο/μηνα/οτιθελετε. Μιλαω μονο για τις αγοραπωλησιες και οχι για την κατηγορια "χαριζεται" αφου εκει δεν υπαρχει κερδος ετσι κι αλλιως.

Δε ξερω αν ειναι εφικτη στην υλοποιηση της η προταση μου, παντως ειναι μια ιδεα κι αυτη, πολυ απλη.

καθε προταση ειναι σεβαστη και υπολογισιμη συνεχιστε λαμβανοντας υποψιν οτι οι κινησεις των διαχειριστων και του Σωματειου γινονται με γνωμονα να δημιουργει της καλυτερες συνθηκες για τα μελη του Avclub

η Διαχειριση της κατηγοριας αγγελιων απαιτει λεπτους χειρισμους για την αποφυγη παρεξηγησεων

φαινομενα μελων - μονον πωλητων συντομα θα εξαλειφθει

Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Αν ανυσηχειτε τοσο πολυ για τυχον μαγαζακια που στοχο εχουν το κερδος, γιατι δε βαζετε ενα περιορισμο στις αγγελιες που μπορει να ανοιξει καποιος μεσα σε μια βδομαδα/10ημερο/μηνα/οτιθελετε. Μιλαω μονο για τις αγοραπωλησιες και οχι για την κατηγορια "χαριζεται" αφου εκει δεν υπαρχει κερδος ετσι κι αλλιως.

Δε ξερω αν ειναι εφικτη στην υλοποιηση της η προταση μου, παντως ειναι μια ιδεα κι αυτη, πολυ απλη.

αυτη δεν ειναι ασχημη ιδεα.....

μια αγγελια το μηνα καθε μελος και μαλιστα μονο ενα ειδος μεσα ,οχι τυπου πουλαω το σπιτι μου και οτι εχει μεσα......

αλλωστε εδω υποτιθεται οτι δινουμε αντικειμενα σχετικα με τα χομπι μας για να μην "χαθουν" στην υπολοιπη αγορα και οχι για να βελτιωσουμε την τσεπη μας.

Δεν λεω οτι αυτο ειναι αντικειμενο κραξιματος αλλα οποιος θα θελει το κατι παραπανω στις πωλησεις μπορει καλλιστα να δραστηριοποιειται στην κατηγορια αγγελιων για καταστηματα (οπου φυσικα δεν θα πρεπει να υπαρχει τετοιος περιορισμος ) και φυσικα να κοβονται και τα αναλογα παραστατικα οπως κανουν παντα οι επαγγελματιες.......

Παροχη στεγης σε ατομα που διαπραττουν παρεμποριο φανταζομαι οτι δεν ειναι αποδεκτη απο το φορουμ,την ΔΟ και το σωματειο πια......

Δεν ξέρω για τους άλλους , αλλά εγώ λέω όχι για 70 ποστς , αλλά για 10 ουσιώδες ποστ ... εγώ είμαι ακόμα στα 9 ουσιώδες ποστς , άρα δεν έχω δικαίωμα υποβολής αγγελίας ...

Ποιος να κρινει τα ουσιωδη ποστ ρε συ Νικο......

παντως εχεις δικιο.

Το ότι το αποφάσισε η ΓΔ και το Σωματείο, το δέχομαι αλλά δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των μελών πρότεινε 70 μηνύματα.
Όσο για τα μηνύματα που παίρνεις, από μέλη που ενοχλούνται για τις αγγελίες, καλό θα είναι αυτά τα μέλη να μην κρύβονται πίσω από ΠΜ και να λένε την άποψη τους δημοσίως.

Φανταζομαι Δημητρη γιατι δεν εχω αλλη πληροφορηση οτι τα 70 μυνηματα μπηκαν σαν χρυση τομη σε σχεση με τα περισσοτερα που ζητουσαν καποιοι.

Παντως συμφωνω οτι πρεπει να μηδενιστει ο αριθμος με αναλογη προσαρμογη του κανονισμου η τελος παντως της τηρησης του κατα γραμμα.

Αν καποιος δραστηριοποιειται στις αγγελιες-με σθενος-και πουθενα αλλου σοβαρα να διαγραφεται αμεσα ο λογαριασμος του.

τιποτα λιγοτερο.

Οσο για τα μελη που κραζουν -μιας και ειμαι ενας απο αυτους -ισως καταντα κουραστικο συνεχεια να υπαρχουν δημοσιες κραυγες......το κανω και δημοσια και με πμ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

μια αγγελια το μηνα καθε μελος και μαλιστα μονο ενα ειδος μεσα ,οχι τυπου πουλαω το σπιτι μου και οτι εχει μεσα......

αν οχι μια αγγελια, εστω 3 το πολυ ανα μηνα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

αν οχι μια αγγελια, εστω 3 το πολυ ανα μηνα.

3 ειναι πολλες.

μια για να ξενερωσουν απο την ταχυτητα μεροκαματου.....αλλωστε τα μελη που οντως δραστηριοποιουνται εδω μεσα ,θα το βαλουν τον επομενο μηνα το αντικειμενο τους.

Δεν χαλασε ο κοσμος.......

Status
Not open for further replies.