Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Status
Not open for further replies.
Εγω πιστευω οτι ολα τα διεπει ο νομος της προσφορας κ της ζητησης.Τι θελω να πω.Αν ενδιαφερομαι να αγορασω εναν πχ Bryston,για ποιο λογο να πρεπει να παω να τα σκασω για καινουριο,οταν μπορει να εμφανιστει μια ευκαιρια απο εδωμεσα κ να τον παρω στ0 1/3 της τιμης του???Σκοτιστικα αν αυτος που μου τον πουλαει θα βγαλει η' δεν θα βγαλει.Εμενα θα μου κανει???Θα το αξιολογησω και θα αποφασισω...Ετσι πιστευω οτι κανουν ολοι εδωμεσα.

Εχει ακρη πχ καποιος κ αγοραζει καλωδια απο Αμερικη κ γουσταρει να τα αλλαζει καθε 10 μερες για να πειραματιζεται στο συστημα του???Για ποιο λογο εγω κ ο καθε εγω να μην εχει την δυνατοτητα να αγορασει αυτα τα καλωδια επειτα απο αυτον τον ανθρωπο απο την στιγμη που για τους χψ λογους δεν μπορουσε η' φοβοταν να τα παραγγειλει εξ'αρχης απο Αμερικη???

Εγω πιστευω οτι ειναι ποιο απλα τα πραγματα,ψαχνω κατι?Γιατι να μην μπορω να το βρω οσο ποιο φθηνα γινεται?Αν αυτο το φθηνοτερα ειναι απο εδω,πραγματικα ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΤΑ 2πλα ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?????

Τι με νοιαζει αν το Χ-Ψ-Ω θα βγαλει απο την στιγμη που για εμενα θα ειναι καλυτερη η τιμη απο την τιμη την οποια το ειχα βρει μεχρι τοτε...???Σε καλη κατασταση να ειναι κ "σκοτιστικα" (με συνχωρειτε) για να υπολοιπα.Ισα ισα λοιπον που για εμενα οχι μονο οριο θα επρεπε να υπηρχε αλλα θα επρεπε αο το 0 ολοι να μπορουν να πουλησουν,αυτος εξαλλου ειναι κ ο λογος υπαρξης της κατηγοριας Αγγελιες,ετσι δεν ειναι??

Φιλικα

Εσενα μπορει να μην σε νοιαζει το παρανομο και συνεχες καθεστως παρεμποριου απο καποιους αλλα το σωματειο και το φορουμ κατ' επεκταση ειναι εκθετα σε πιθανη καταγγελια απο μερους καποιου .

Αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν νομοι,δεν θα υπηρχε εφορια, δεν θα ειχαμε κανονες....

Αυτο που προτεινεις ειναι ζουγκλα που θελω να πιστευω οτι στο φορουμ μας δεν εχει θεση.

Ζουγκλα ειναι ποιο?Το να μπορει καποιος να πουλησει τον μεταχειρισμενο ενισχυτη η' το μεταχειρισμενο καλωδιο το οποιο εχει κ για το οποιο ο αρχικος ιδιοκτητης ειχε πληρωσει τον φορο που απαιτηται?

Και γα να μην προτρεξει κανεις κι εγω θελω να επωφεληθω απο ευκαιρια συνφορουμιτη αλλα ποτε οταν πεσει στην αντιληψη μου οτι το μελος το κανει συστηματικα για μεροκαματο και οχι επειδη αλλαζει εξοπλισμο η οτιδηποτε συγγενες.

Ζουγκλα ειναι ποιο?Το να μπορει καποιος να πουλησει τον μεταχειρισμενο ενισχυτη η' το μεταχειρισμενο καλωδιο το οποιο εχει κ για το οποιο ο αρχικος ιδιοκτητης ειχε πληρωσει τον φορο που απαιτηται?

καλα η απλουστευση της συμπεριφορας καποιων εμπορων ειναι πολυ εξυπνη αλλα δεν εχει θεση στην κουβεντα αυτη.....

σε καποια αλλη ισως για λιγοτερο υποψιασμενους.

"το παρανομο και συνεχες καθεστως παρεμποριου απο καποιους αλλα το σωματειο και το φορουμ κατ' επεκταση ειναι εκθετα σε πιθανη καταγγελια απο μερους καποιου"

Αν μπορουσε να συμβει κατι τετοιο,η φτωχη μου φαντασια με πηγαινει στην χρυση ευκαιρια η' στα περιοδικα που αναρτιζουν αγγελιες.Κατι παρομοιο δεν ειναι?Τα περιοδικα κ οι εφημεριδες που κανουν κατι τετοιο για ποιο λογο δεν εχουν καποιο τετοιο προβλημα....Μηπως τα παραλεμε...???

Παναγιωτη το ποσο εκθετος ειναι ενας οργανισμος η ενα σωματειο δεν εξαρταται απολυτα απο τον νομο μονο αλλα και απο την ερμηνεια του.

Οπως επισης και απο τον τροπο και τους πορους που υπερασπιζεσαι την θεση σου.

Αν συγκρινεις την χρυση ευκαιρια με το σωματειο τοτε αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τα πραγματα.....

Ναθ, όταν έχεις στοιχεία για κάποιον, καλό θα είναι να το μαθαίνουμε όλοι μας.
Το είχα κάνει πέρσι για κάποιον, ο οποίος τελικά αποδείχτηκε έμπορος. έστω κι αν δεν το έχει παραδεχτεί.
Βέβαια, τότε κάποιοι είχαν πέσει να με φάνε, αλλά εγώ έκανα αυτό που θεώρησα σωστό.
Αν λοιπόν υπάρχουν στοιχεία για κάποιον που κάνει εμπόριο, καλό είναι να βγαίνουν στην φόρα.
Τώρα αν υπάρχουν 2-3 που συστηματικά πουλούν και αγοράζουν για το χόμπι τους, δεν με ενοχλεί καθόλου.

Φιλε Kosh,δεν συνεκρινα κανενα σωματιο,με την χρυση ευκαιρια.Κ θα σε παρακαλουσα να μην αφηνεις υπονοουμενα.Εγω συνεκρινα την καθαρα την κατηγορια Buy & sell κ γι'αυτην καθαρα μιλαω.Οσον αφορα το φορουμ κ το τι μου εχει δωσει,ξερω πολυ καλα,πιστεψε με γιατι ημουν μελος απο το 2001-02 οταν ηταν ακομα Avforum.Συνεπως μην μου λες τι συγκρινω γιατι νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος οτι μιλαω ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ στο φορουμ κ σε καμια περιπτωση δεν συνεκρινα ενα ολοκληρο φορουμ με καποια εφημεριδα.

Φιλε Kosh,δεν συνεκρινα κανενα σωματιο,με την χρυση ευκαιρια.Κ θα σε παρακαλουσα να μην αφηνεις υπονοουμενα.Εγω συνεκρινα την καθαρα την κατηγορια Buy & sell κ γι'αυτην καθαρα μιλαω.Οσον αφορα το φορουμ κ το τι μου εχει δωσει,ξερω πολυ καλα,πιστεψε με γιατι ημουν μελος απο το 2001-02 οταν ηταν ακομα Avforum.Συνεπως μην μου λες τι συγκρινω γιατι νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος οτι μιλαω ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ στο φορουμ κ σε καμια περιπτωση δεν συνεκρινα ενα ολοκληρο φορουμ με καποια εφημεριδα.

Τι υπονοουμενα αφηνω ????

η κατηγορια αγγελιων δεν ειναι ανεξαρτητη οντοτητα αλλα μερος του φορυμ ,οπως και ευθυνη του φορουμ και κατ´επεκταση του σωματειου.

Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο ? το AVforum δεν εχει καμμια αξια στην συζητηση....

κ.Ανδρονιδη δεν απαιτω να μου απαντησει κανεις απο τις διακοπες του,αλλα να μου απαντησει, πραγμα που δεν κανατε, γιατι εγω μετα απο 3 χρονια δεν μπορω να postαρω μια αγγελια,απο τον εξωτικο Αγ.Ιωαννη Ρεντη οντας στην εργασια μου.

νομιζω το πιο δικαιο θα ηταν το οριο 1-2 αγγελιων ανα μηνα οπως προταθηκε πιο πανω,και τερμα τα μαγαζακια που σωστα δεν θα επρεπε να υπαρχουν,και οι γκρινιες σαν την δικη μου

ευχαριστω πολυ φιλε kosh για την καλη σου προθεση αλλα θα ηθελα να εχω εγω την δυνατοτητα να την βαλω

+40

Last edited:
Την απάντηση φίλε shadow, μην την ζητάς απ τον Άκη αλλά απ τα μέλη που πρότειναν πλαφόν μηνυμάτων.

αμα κυριε Kosh δεν ειναι διαφορετικο,για ποιο λογο τεθηκε θεμα καταργησης της κατηγοριας buy&sell?

Re: Απάντηση: Απαγόρευση αποστολής αγγελιών

Ναθ, όταν έχεις στοιχεία για κάποιον, καλό θα είναι να το μαθαίνουμε όλοι μας.
Τώρα αν υπάρχουν 2-3 που συστηματικά πουλούν και αγοράζουν για το χόμπι τους, δεν με ενοχλεί καθόλου.

συμφωνω για τα στοιχεια ,αλλα ειναι προσωπικη μου επιλογη να χτυπαω το εσωτερικο καμπανακι και αν δεν ακουγεται να χτυπω το εξωτερικο Δημητρη.

Τωρα για τους 2-3 που αναφερεις αν το εκαναν για το χομπυ τους δε θα ασχολιοταν κανεις.

Μιλαμε για επαγγελματιες μαυραγοριτες.

Και πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγα οτι καποιος απο δαυτους βαζει αγγελια και αναλογα την ζητηση προμηθευεται το προιον που πουλα εκ των υστερων ??

αμα κυριε Kosh δεν ειναι διαφορετικο,για ποιο λογο τεθηκε θεμα καταργησης της κατηγοριας buy&sell?

Απο ποιον τεθηκε θεμα ? απο καναν τελαλη?

τα θεματα απο οσο γνωριζω τιθονται στο σωματειο και στα μελη του που εσυ κι εγω δεν ανηκουμε .

Εμεις μια αποψη λεμε και συζητουμε επ'αυτου.

Status
Not open for further replies.