Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Εγώ σαν άσχετος πάντως που θέλω να πάρω την πρώτη μου HD TV και ψάχνωντας να βρω πληροφορίες, έπεσα στο forum σας.
Διαβάζωντας αρκετά threads, άρχισα να καταλήγω σε μερικά μοντέλα και εκεί που είμαι έτοιμος να πάρω μια LCD, μαθαίνω τώρα οτι είναι σκέτοι κουβάδες.
Ομολογώ οτι οσο περισσότερο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι γι αυτό μάλλον θα πάω σε κανένα πλαίσιο και θα πάρω ότι αρέσει στο "άσχετο" μάτι μου.

Εγώ σαν άσχετος πάντως που θέλω να πάρω την πρώτη μου HD TV και ψάχνωντας να βρω πληροφορίες, έπεσα στο forum σας.
Διαβάζωντας αρκετά threads, άρχισα να καταλήγω σε μερικά μοντέλα και εκεί που είμαι έτοιμος να πάρω μια LCD, μαθαίνω τώρα οτι είναι σκέτοι κουβάδες.
Ομολογώ οτι οσο περισσότερο διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι γι αυτό μάλλον θα πάω σε κανένα πλαίσιο και θα πάρω ότι αρέσει στο "άσχετο" μάτι μου.

Ούτε όλες οι LCD είναι κουβάδες, ούτε όλες οι plasma έχουν θεϊκή εικόνα. Υπάρχουν αξιόλογες και μη προτάσεις και από τις δύο τεχνολογίες. Αν δεν έχεις σκοπό να "γυμνάσεις" το μάτι σου, δες και κρίνε μόνος σου τι σε ικανοποιεί, αλλά αν καταλήξεις κάπου καλό είναι να συμβουλευτείς το forum για πιθανά προβλήματα της όποιας επιλογής.

όλες οι LCD είναι κουβάδες, όλες οι plasma έχουν θεϊκή εικόνα.

.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.

κατι εκανα λαθος .............μην βαρατε ολοι μαζι

σορυ Γιωργο μου

Last edited:

............................μάλλον θα πάω σε κανένα πλαίσιο και θα πάρω ότι αρέσει στο "άσχετο" μάτι μου.

Και στο τελος αφου την παρεις ..........μην ξεχασεις να ρωτησεις αν εκανες καλη εκλογη :flipout::flipout:

Αυτο το thread becomes κατι σαν τον απατημενο συζηγο που φωναζει : ολες οι γυναικες ειναι πουτ@νες !!! και ενω ολοι θελουν την ποιο "μεγαλη " στο κρεβατι τους , κανεις δεν τη θελει μητερα των παιδιων του :nounder:

τοση ωρα σκαβω,μην νομιζεις

αλλα απο την αλλη,λεω δεν ειναι δικο μου το λαθος:p:jester::flipout:

Προσπαθώ από τη στιγή που ο Σωκράτης μίλησε για ghosting και θολούρα στην Lcd του, να δω κι εγώ το ανάλογο στη δικιά μου...

Σωκράτη, sorry φίλε αλλά η Samsung (m86) δεν κάνει απολύτως τίποτα παρόμοιο...

Άσε που ξέρεις τι παθαίνω?
.
.
.
.
Βάζω ένα dvd να δω καμιά καλή σκηνή και μένω κολλημένος μέχρι να τελειώσει όλο (με το στόμα ανοιχτό, εννοείται). Αν αυτό δεν είνα άμεση απόσβεση χρημάτων, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι...

Απάντηση: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

η καλύτερη τηλεόραση είναι αυτή που φαίνεται η καλύτερη στα μάτια μας και μόνο. Τώρα, δεν πα να λέει ο οποιοσδήποτε γκουρούκλας ότι θέλει...
Το μόνο που πρέπει να προσέξει κάποιος νέος αγοραστής είναι να δει αυτό που του αρέσει όχι μόνο στα κλιπάκια που πονηρά προβάλλει το κάθε Πλαίσιο (κι οποιαδήποτε άλλη αλυσίδα) αλλά και τηλεοπτικό σήμα από κεραία ή Νοβα εφόσον διαθέτει. Από την άλλη καλό θα είναι να πάρει και μια ιδέα από τις κριτικές των μελών για πιθανά ελαττώματα κάποιων μοντέλων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Είτε πρόκειται για μια "φθηνή" 37άρα των 1.100 είτε για μια ακριβή των 2.500 (που του χρόνου θα κάνει 1.000 και ο Rivers θα την λέει φθηνή),πάλι τα χάλια τους έχουν.

Δηλαδη η SONY 46X3500 που πωλειται σημερα 2600 κατι ευρω(μελος rohdes), του χρονου τετοια εποχη θα εχει 1000 ευρω??????? η ακομη και η samsung 46m86 την οποια αγορασα εγω φετος 2000 κατι ευρω του χρονου θα εχει 1000 ευρω?????

-bye--bye--bye-:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Last edited:

Το καλο με τις αποψεις ειναι οτι ολοι εχουν απο μια.Ξερετε σαν τις .........
Το κακο ειναι οτι μερικοι θελουν την αποψη τους να την επιβαλουν παντου δια νομου,γιατι ετσι νομιζουν οτι ερχεται η επιβεβαιωση.

:slapface: :slapface: :slapface: :slapface: :slapface: :slapface:

Φιλε εγραψες.

Δημοκρατια εχουμε ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.-bye-

Οχι στην χουντα των πλασμα...:flipout:

Από την άλλη καλό θα είναι να πάρει και μια ιδέα από τις κριτικές των μελών για πιθανά ελαττώματα κάποιων μοντέλων.

Όσο αφορά το θέμα για την κριτική των μελών του forum
όταν γίνονται ιδιοκτήτες κάποιου μοντέλου
ανεξαρτήτως τεχνολογίας plasma ή LCD
είναι ότι καμία φορά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.

Αυτό οφείλεται στο ότι
‘’αν δεν πνεύσεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει’’
αλλά και στο ότι πολλοί από μας ύστερα από την αγορά
δεν θέλουμε να ξέρουμε αν υπάρχουν καλύτερα μοντέλα από αυτό που διαλέξαμε
ειδικά όταν μιλάμε για κατηγορία κορυφής.

Σκληρή η κριτική που κάνω για της κριτικές μας
αλλά δυστυχώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ λοιπόν οποιοδήποτε μέλος κάνει αγορά
και πει ύστερα από αυτή <<ΠΟ ΠΟ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΕΚΑΝΑ>>
η τηλεόραση που αγόρασα είναι ΣΚ@Τ@ για αυτόν και για αυτόν το λόγω.:grinning-smiley-043

Μονό έτσι θα υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
και θα μπορέσουμε όλοι να βοηθηθούμε.

ΥΓ Το θέμα με το SD σήμα στης LCD
είναι κατά την γνώμη μου ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.

Σήμερα σε επίσκεψη μου σε μαζί ηλεκτρικών στην Θεσ/νικη
είδα όλα τα διαμάντια των LCD (SAMSUNG 40F86 PHILIPS 42PFL9732)σε σήμα SD.
Λοιπόν η Panasonic που είχε εκεί μέσα
και μάλιστα όχι η PZ αλλά ούτε ή PX η PV παρακαλώ
ήταν κλάσης καλύτερη.

Αυτά από εμένα.

γιατι εμεις οι κατοχοι των των lcd-plasma νομιζεις οτι εχουμε ξεμπερδευτει?

επειδη δεν υπαρχει η τελεια τηλεοραση ουτε το τελειο σημα αλλα,υπαρχει ο συμβιβασμος τον πρεπει να κανουμε, αλλοιως κραταμε τις παλιες crt,(γιατι να ξοδευουμε χρηματα).

πανε λοιπον και συ στα μαγαζια,κοιταξε την τσεπη σου,κανε τους συμβιβασμους σου και παρε οποια σου αρεσει περισοτερο.

Kuro.

attachment.php

Attachments

• endofthread.gif
    endofthread.gif
    1.4 KB · Views: 147

Επαναλαμβάνω πως κατά την γνώμη μου υπάρχουν αξιόλογες και μη προτάσεις κι από τις δύο τεχνολογίες. Αυτή είναι και η διαφωνία μου με τον Σωκράτη αφού γενικεύει αυτό που βλέπει στην P3000 (που είναι μια εισαγωγική LCD) σε όλες τις τηλεοράσεις με την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Ομολογώ πάντως πως δεν καταλαβαίνω την αντίδραση κάποιων που θίχτηκαν από τα λεγόμενα του Σωκράτη. Ο άνθρωπος έγραψε την άποψη του και όποιος δεν συμφωνεί μπορεί είτε να αδιαφορήσει είτε να γράψει την δική του άποψη (όπως έκαναν αρκετά άτομα στο παρών thread αλλά δυστυχώς όχι όλα).

....Ο άνθρωπος έγραψε την άποψη του ......

Ολες οι lcd για πεταμα...(και...μπαουλα!!!!!!!!)
ολα τα skoda ειναι για πεταμα...
(απλα υπενθυμιζω την αποψη αυτη.Τωρα αν χρηζει απαντησης,υπερασπισης ή και αντιλογου ειναι προσωπικο θεμα του καθενος.Κατ'εμε αξιζει πληρους αδιαφοριας γιατι αν ασχοληθεις σοβαρα θα πεις πραγματα που θα το μετανιωσεις μετα)
οποτε λες "ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις" και αφηνεις τον καθενα να παραπλανει(ηθελημενα και μη) τους νεους αγοραστες και να τους μπερδευει ακομη περισσοτερο..στο κατω κατω εσυ(εγω) εχεις αγορασει ηδη μια αθλια 46αρα lcd και κλαις τα χρηματα σου (και καλα)

Last edited:

αν ειναι να κλαις καθε μερα γιαυτο, δωστην σε μενα..να σου δωσω ενα μπαουλο να σκουπισεις τα δακρυα σου :drummer: