Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

Απάντηση: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Εδώ και 2 χρόνια διαβάζω για την καταπληκτική εικόνα των LCD. Φοβερές, τρομερές, πέφτουν σαγόνια.... κι άλλα διάφορα...
Όταν έγραφα οτι είναι απαράδεκτες δεχόμουνα επίθεση... Μάλιστα μου είπανε και "όσα δε φτάνει η αλεπού...." και διάφορα άλλα.
Τώρα μας λέτε οτι οι περσινές (ναί, αυτές οι φοβερές που μας λέγατε) δεν είναι καλές και να δούμε τα καινούρια μοντέλα... Του χρόνου θα μας λέτε τα ίδια για τα τωρινά "φοβερά" μοντέλα...
Τέλος πάντων, κουράστηκα τα ίδια και τα ίδια και μπράβο στν Samsung που με τα νέα μοντέλα κάτι προσπαθεί να κάνει...
Αλλά. ρε παιδιά, όταν διαβάζω για "πολύ ωραία εικόνα" σε τηλεππτοκό σήμα από LCD δεν μπορώ, κάτι παθαίνω. Μην τρελαθούμε τώρα.
Και πιό DVD; Έχετε σβύσει ποτέ τα φώτα στο σαλόνι σας να δείτε ταινία με σκοτεινές σκηνές; Πλάκα κάνουμε τώρα;
Οί τελευταίας γενιάς (SONY και Samsung) κάτι προσπαθούν να κάνουν αλλά ακόμα έχουν πολύ δρόμο να καλύψουν.

Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Ολες οι lcd για πεταμα...(και...μπαουλα!!!!!!!!)
ολα τα skoda ειναι για πεταμα...
(απλα υπενθυμιζω την αποψη αυτη.Τωρα αν χρηζει απαντησης,υπερασπισης ή και αντιλογου ειναι προσωπικο θεμα του καθενος.Κατ'εμε αξιζει πληρους αδιαφοριας γιατι αν ασχοληθεις σοβαρα θα πεις πραγματα που θα το μετανιωσεις μετα)
οποτε λες "ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις" και αφηνεις τον καθενα να παραπλανει(ηθελημενα και μη) τους νεους αγοραστες και να τους μπερδευει ακομη περισσοτερο..στο κατω κατω εσυ(εγω) εχεις αγορασει ηδη μια αθλια 46αρα lcd και κλαις τα χρηματα σου (και καλα)

Πλήρη αδιαφορία δεν βλέπω εκ του αποτελέσματος αφού αισίως είμαστε στην 8η σελίδα του thread, γενικεύσεις υπάρχουν σε πάρα πολλά threads και κυρίως προέρχονται από αρνητικές προσωπικές εμπειρίες.

Προσωπικά έχω γράψει ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια για τις LG αλλά δεν θεωρώ τους κατόχους κορόιδα ούτε άσχετους. Ο GEO λέει τα καλύτερα για τις SONY, ο akren τριπλάρει πιο πολύ κι από τον Ronaldinho στα καλά του, ο Rivers δεν κρύβει τον έρωτά του για τις Philips (γκουχ γκουχ) κλπ κλπ Ο καθένας μας έχει τις προτιμήσεις του και είναι δύσκολο να είναι κάποιος αντικειμενικός σε όλα τα θέματα.

Ο Σωκράτης δεν είναι ο μόνος που έχει παρόμοια άποψη για τις LCD. Σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία. Το σίγουρο είναι πως είναι μία άποψη που έχουν κάποιοι και είναι πολύ λογικό να γραφτεί και στο forum. Αν είναι η συντριπτική μειοψηφία δεν πρόκειται να παραπλανήσει ή να επηρεάσει κάποιον υποψήφιο αγοραστή.

All the pigs are alike ?

Οχι στην Κου Κλουξ Κλαν των plasma :flipout:

Αν είναι η συντριπτική μειοψηφία δεν πρόκειται να παραπλανήσει ή να επηρεάσει κάποιον υποψήφιο αγοραστή.

Εδω θα διαφωνησω..το μελος ARIS οταν παρελαβε την 46x3500 ειπε οτι με ολα οσα γραφονται εδω μεσα για γκρι αντι μαυρο, χαλια κινηση και αθλιο τηλεοπτικο σημα ετρεμε οτι εδωσε 1.000.000 δρχ για μια κακη τηλεοραση..οταν την παρελαβε ο ανθρωπος και την ειδε μονος του τοτε ξεσπασε κατα ολων αυτων
Ενα μελος μερικα posts πριν λεει οτι με ολα αυτα τον μπερδευουν και θα παει να αγορασει οποια του "κατσει καλα στο ματι" ,δηλωνοντας ουσιαστικα μετανιωμενος που διαβασε ολα αυτες τις αποψεις εδω μεσα..
Υπαρχουν παντου τετοια παραδειγματα..
Αφου οι ανθρωποι του forum εκαναν sticky εκει ψηλα το θεμα plasma vs lcd με τεκμηριωμενες και κοινα αποδεκτες αποψεις αυτα εδω τα νηματα τι εξυπηρετουν..? Υπαρχουν μελη που παρακαλουν να τους δωσουμε μια πληροφορια, ενα link να μαθουν κατι για ενα μοντελο και βλεπεις εκει 2-3 post μονο και τελος..Εγω στην κατηγορια ΗΧΟΣ παρακαλω για ενα link για να αγορασω ενα καλωδιο HDMI η απο που μπορω να παρω εναν ενισχυτη και βλεπεις το πληρες γραψιμο..ΚΑΝΕΝΑ POST εκει
Αν εγω ανοιξω ενα νημα "ΟΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΛΟΓΩ BURN IN" θα ερθει κανεις να με υποστηριξει και να πει οτι απλα λεω την αποψη μου??
Συμφωνω ομως οτι δοθηκε πολυ εκταση σε αυτο το θεμα.
Εγω προσωπικα το βουλωνω, δεν θα κανω ποτε ξανα post και θα παραμεινω μελος γιατι εκανα καποια φιλαρακια και θελω να λεμε ενα γεια.
αυτα

Εδω θα διαφωνησω..το μελος ARIS οταν παρελαβε την 46x3500 ειπε οτι με ολα οσα γραφονται εδω μεσα για γκρι αντι μαυρο, χαλια κινηση και αθλιο τηλεοπτικο σημα ετρεμε οτι εδωσε 1.000.000 δρχ για μια κακη τηλεοραση..οταν την παρελαβε ο ανθρωπος και την ειδε μονος του τοτε ξεσπασε κατα ολων αυτων

Ο φίλος Άρης έγραψε σαν κάτοχος την άποψη του για την τηλεόραση που πήρε. Εγώ αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα έδινα μεγαλύτερη βαρύτητα στην δική του άποψη παρά στην άποψη κάποιου που την είδε να παίζει σε ένα πολυκατάστημα και το μαύρο του φάνηκε γκρι. Από την άλλη το μέτριο τηλεοπτικό σήμα αναφέρεται και σε αρκετά reviews οπότε θα φρόντιζα να έχω προσωπική άποψη πριν να προβώ σε αγορά.

Αφου οι ανθρωποι του forum εκαναν sticky εκει ψηλα το θεμα plasma vs lcd με τεκμηριωμενες και κοινα αποδεκτες αποψεις αυτα εδω τα νηματα τι εξυπηρετουν..?

Συμφωνώ

Υπαρχουν μελη που παρακαλουν να τους δωσουμε μια πληροφορια, ενα link να μαθουν κατι για ενα μοντελο και βλεπεις εκει 2-3 post μονο και τελος..Εγω στην κατηγορια ΗΧΟΣ παρακαλω για ενα link για να αγορασω ενα καλωδιο HDMI η απο που μπορω να παρω εναν ενισχυτη και βλεπεις το πληρες γραψιμο..ΚΑΝΕΝΑ POST εκει

Ευτυχώς στην κατηγορία των τηλεοράσεων δεν υπάρχει έλλειψη πληροφορίας. Αντίθετα υπάρχει πληθώρα πληροφοριών και απόψεων οπότε είναι λογικό να υπάρχουν και διαφωνίες.

Αν εγω ανοιξω ενα νημα "ΟΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΛΟΓΩ BURN IN" θα ερθει κανεις να με υποστηριξει και να πει οτι απλα λεω την αποψη μου??

Προσωπικά δεν θα υποστήριζα την άποψη σου, αλλά θα υπερασπιζόμουν το δικαίωμα σου να έχεις άποψη. Σίγουρα δεν θα απάνταγα έτσι:

Το καλο με τις αποψεις ειναι οτι ολοι εχουν απο μια.Ξερετε σαν τις .........
Το κακο ειναι οτι μερικοι θελουν την αποψη τους να την επιβαλουν παντου δια νομου,γιατι ετσι νομιζουν οτι ερχεται η επιβεβαιωση.

:slapface: :slapface: :slapface: :slapface: :slapface: :slapface:

Εγω προσωπικα το βουλωνω, δεν θα κανω ποτε ξανα post και θα παραμεινω μελος γιατι εκανα καποια φιλαρακια και θελω να λεμε ενα γεια.
αυτα

Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη.

Είμαστε εδώ για να λέμε την άποψη μας και να ακούμε τις απόψεις των αλλων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις ασπαστούμε κιόλας!!!!!
Εγώ φίλε Μπάμπη παρότι ερωτεύτηκα τον Dila για το μαύρο του, αγόρασα LCD (PHILIPS 47PFL9732) και δεν έχω μετανοιώσει ούτε λεπτό.
Για τα δικά μου μάτια είναι άψογη για χίλιους δυο λόγους... άλλη εμπειρία!!!
άλλωστε και εσύ όταν θέλεις να δεις ταινία τον Dila χρησιμοποιείς...
Φανταστική η Πλάσμα σου αλλά να σου στείλω τον γιο μου να παίζει ολη μέρα που θα λείπεις Ps3 και να την ξεχνάει και αναμένη κάτι ωρίτσες ......
-bye-

Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

ΥΓ Το θέμα με το SD σήμα στης LCD
είναι κατά την γνώμη μου ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.

Μαλλον θα διαφωνίσω μαζι σου. Προφανος δεν εχεις δει καποια Toshiba WLT68 να παίζει SD.

Αυτό το "εισαγωγική" lcd ήταν πραγματικά πολύ καλό.
Το ίδιο θα είναι του χρόνου αυτή που σήμερα είναι επικεφαλής και πάει λέγοντας.
Όσο για τον φίλο που αναρωτιέται αν του χρόνου η τηλεόρασή του θα είναι 1000 φθηνότερη,ας σημειώσει στο ημερολόγιό του την ημέρα για να πάει να ρωτήσει την 04/11/2008.

Τα περί κρυφορατσισμού και επιβεβαίωσης δεν θα τα σχολιάσω γιατί ο φίλος που τα έγραψε μάλλον θα ήταν υπό την επήρεια της μαγικής εικόνας της lcd συσκευής του(όχι τηλεόραση είπαμε).

Τι θες να πεις Σωκράτη; ότι η περσινή x2000 είναι η φετινή p3000 ; έχεις άδικο και το ξέρεις ...

Να κανω μια απλη ερωτηση αυτοι που λενε οτι οι LCD δεν εχουν καλη εικονα εχουν ποτε σκεφτει οτι ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΩΝ η εικονα μπορει να ειναι καλη?

Εγω για παραδειγμα παιζω XBOX και για την συγκεκριμενη περισταση καθομαι στο 1,5 μετρο. Αν κατσει κανεις στο 1.5 μετρο απο πλασμα θα βλεπει ΟΛΑ τα Pixel ενα προς ενα και θα ξενερωσει απιστευτα απο το screendoor effect.

Οποτε για να τελειωνει αυτη η ιστορια επειδη το ιδιο θεμα εχει απασχολησει και το AVforums (που οι κατοχοι πλασμα εχουν βαλθει να πεισουν τα υπολοιπα μελη οτι οι πλασμα ειναι καλυτερες) ας δει ο καθενας και ας βγαλει τα συμπερασματα του. Δεν χρειαζεται να ακουει κανεναν.

ΥΓ1. Αφου ειναι τοσο καλες οι πλασμα γιατι το μεριδιο τους πεφτει συνεχεια?

http://www.hdtvuk.tv/2007/09/us_consumers_pr.html
http://www.hdtvuk.tv/2007/07/plasma_sales_fa.html

Το ξερετε οτι συμφωνα με ερευνα σε 3-4 χρονια οι LCD θα εχουν το 80% της αγορας?

YΓ2. Συμφωνα με ερευνα που εκανε η LG στην Σουηδια oι πιο πολλοι που συμμετειχαν προτιμουσαν την εικονα των LCD της LG απο τις plasma της.

ΥΓ3. Διαβαστε και το παρακατω. Το φανταζεστε να ανοιγα ενα θεμα "Οι Plasma ειναι αχρηστες για Ηi Definition , ουτε ΗD Ready δεν ειναι οι πιο πολλες!" (χωρις να σημαινει αυτο οτι υιοθετω τις αποψεις που θα διαβασετε)....

http://miketan.blogspot.com/2006/06/plasma-vs-lcd-enough-already.html

Δεν φταίνε οι LCD. Απλα εχουν τόσο τέλεια εικόνα που το PAL ωχριεί....:Banane0::Banane0:

"Να κανω μια απλη ερωτηση αυτοι που λενε οτι οι LCD δεν εχουν καλη εικονα εχουν ποτε σκεφτει οτι ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΩΝ η εικονα μπορει να ειναι καλη?"

Φυσικά!
Στα δικά μου μάτια έγραψα πως φαίνονται.

"ΥΓ1. Αφου ειναι τοσο καλες οι πλασμα γιατι το μεριδιο τους πεφτει συνεχεια?"
Από πότε η αύξηση των πωλήσεων,αποτελεί και ένδειξη ποιότητας;

"YΓ2. Συμφωνα με ερευνα που εκανε η LG στην Σουηδια oι πιο πολλοι που συμμετειχαν προτιμουσαν την εικονα των LCD της LG απο τις plasma της."
Ναι από τέτοιες "έρευνες" έχουμε χορτάσει.
Δηλαδή πως ακριβώς έγινε η έρευνα;Πόσοι είναι αυτοί που είχαν και plasma LG και lcd LG?
Και αν ήταν τόσοι πολλοί,είχαν και τις ίδιες ίντσες;

Άστο βρε φίλε,μην το κουράζουμε άλλο.
Είναι σα να προσπαθεί πείσει ένας Ολυμπιακός έναν Παναθηναικό ν´αλλάξει ομάδα ή και το αντίστροφο.

Εγω δεν θελω να πεισω κανεναν , ας αποφασισει ο καθενας μονος του.-bye-

Παντως σκεφτομαι να αγορασω και μια 50αρα πλασμα για δευτερη τηλεοραση το επομενο καλοκαιρι , οχι γιατι εχουν καλυτερη εικονα αλλα γιατι με δυο χιλιαρικα παιρνεις πλεον μια αξιοπρεπη 50αρα και ως γνωστον size matters.

Ακομη και τοτε ομως ΝΟVA θα βλεπω μονο στην 40D3000 και αυτην θα την εχω για ταινιες (DVD κυριως).-bye-

Εγω δεν θελω να πεισω κανεναν , ας αποφασισει ο καθενας μονος του.-bye-

Παντως σκεφτομαι να αγορασω και μια 50αρα πλασμα για δευτερη τηλεοραση το επομενο καλοκαιρι , οχι γιατι εχουν καλυτερη εικονα αλλα γιατι με δυο χιλιαρικα παιρνεις πλεον μια αξιοπρεπη 50αρα και ως γνωστον size matters.

Ακομη και τοτε ομως ΝΟVA θα βλεπω μονο στην 40D3000 και αυτην θα την εχω για ταινιες (DVD κυριως).-bye-

καλα παρτην πρωτα και βλεπουμε -bye-

οσο για το nova,οπου και να το δεις χαλια θα ειναι

Last edited:

Εδώ και 2 χρόνια διαβάζω για την καταπληκτική εικόνα των LCD. Φοβερές, τρομερές, πέφτουν σαγόνια.... κι άλλα διάφορα...
Όταν έγραφα οτι είναι απαράδεκτες δεχόμουνα επίθεση... Μάλιστα μου είπανε και "όσα δε φτάνει η αλεπού...." και διάφορα άλλα.
Τώρα μας λέτε οτι οι περσινές (ναί, αυτές οι φοβερές που μας λέγατε) δεν είναι καλές και να δούμε τα καινούρια μοντέλα... Του χρόνου θα μας λέτε τα ίδια για τα τωρινά "φοβερά" μοντέλα...
Τέλος πάντων, κουράστηκα τα ίδια και τα ίδια και μπράβο στν Samsung που με τα νέα μοντέλα κάτι προσπαθεί να κάνει...
Αλλά. ρε παιδιά, όταν διαβάζω για "πολύ ωραία εικόνα" σε τηλεππτοκό σήμα από LCD δεν μπορώ, κάτι παθαίνω. Μην τρελαθούμε τώρα.
Και πιό DVD; Έχετε σβύσει ποτέ τα φώτα στο σαλόνι σας να δείτε ταινία με σκοτεινές σκηνές; Πλάκα κάνουμε τώρα;
Οί τελευταίας γενιάς (SONY και Samsung) κάτι προσπαθούν να κάνουν αλλά ακόμα έχουν πολύ δρόμο να καλύψουν.

Nα ' σαι καλά βρε Μπάμπη , με γλίτωσες από το γράψιμο....:grinning-smiley-043

Nα ' σαι καλά βρε Μπάμπη , με γλίτωσες από το γράψιμο....:grinning-smiley-043

Κυλισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι...:flipout:

Τrueno αληθεια πηρες καμια τηλεοραση η με εκεινη την Rear projection "που σκοτωνει" εισαι ακομη?:Banane0:

Κυλισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι...:flipout:

Τrueno αληθεια πηρες καμια τηλεοραση η με εκεινη την Rear projection "που σκοτωνει" εισαι ακομη?:Banane0:

Γειά σου Γιαννάκη... Οταν μεγαλώσεις - απο όλες τις απόψεις - θα σου απαντήσω.

Δεν ποστάρω συχνά όμως εδώ χρειάζεται. :grinning-smiley-043

Όλα ξεκινούν από το πώς θέλει να βλέπει ο καθένας: δεν σε ενοχλεί η 'ψεύτικη' εικόνα, η 'ψηφιακίλα' και το overcontrast των LCD; Τότε βουρ στον πατσά!! Θέλεις να βλέπεις μόνο HD και να παίζεις PS3 όπου πραγματικά η εικόνα είναι εξαιρετική; Παίρνεις LCD και καθαρίζεις.
Έχεις όμως ανάγκη τη φυσική απόχρωση του δέρματος και τη ροή της εικόνας; PLASMA δαγκωτό. Θέλεις μαύρο και όχι σκούρο γκρί και χρώματα πλούσια; PLASMA και ξερό ψωμί!!

Όταν πήγα να δω την Pioneer 428 σε κατάστημα κυρίως για TV, ο ιδιοκτήτης (που τον ξέρω 15 χρόνια) και είναι γνώστης (από τους πρώτους που έστεισαν Vidikron στην Ελλάδα) μου είπε :grandpa: οτι τα LCD είναι μεγάλα monitor και όχι τηλεοράσεις. Οι πολλές πωλήσεις προέρχονται από το γεγονός οτι οι πιο πολλοί αγοράζουν 32άρες όπου είναι μονοπώλιο οι LCD. Εξάλου μέχρι πρότεινος οι PLASMA ήταν απλησίαστες. Περιτό να πω οτι εικόνα σαν της KURO δεν έχω δει από καμία τηλεόραση - σκοτώνει. :violent-smiley-030:

Δεν έχω κάτι εναντίον των LCD, έτσι κι αλλιώς ο καθένας έχει την αποψή του. Όμως όταν μπορείς μα 1000 ευρώ να πάρεις Panasonic ή LG Plasma νομίζω οτι είναι μονόδρομος. Οι αναλύσεις εμένα δεν μου λένε τίποτα - αυτό που βλέπω μόνο. Και όταν είδα HD στην KURO έπαθα πλάκα. :BDGBGDB55:

Τέλος πάντων αυτά τα ολίγα για την ώρα.

ΥΓ: Σωκράτη κράτα γερά :SFGSFGSF: