Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Ααααει γεια σου .........για να καταλαβεις γιατι η Pio & Pany δεν θα βρισκοντε φετος στην εκθεση .
Απλα θα τις εχουν καποια ιδιωτικα περιπτερα για να βλεπει ο κοσμος πως ειναι μια τηλεοραση .
Κατι σαν τα DVD του νασιοναλ τζεογραφικ , που σου αποκαλυπτει τις αγνωστες πτυχες ενος κοσμου που αγνοουμε .........

ΥΣ
Σωκρατη ενταξει εγω ειμαι ανεκαθεν υπερβολικος ...αλλα κι εσυ τα παραλες για το χαλι των LCD

Απάντηση: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Σωκράτη, ξέρεις τη λύση... μεταφορά στο δωμάτιο των παιδιών!

και πάμε γι άλλα!

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Τώρα αν για εσένα τα 1.100 που κοστίζει,την κατατάσσει στις φθηνές,μάλλον τα λεφτά, σου τρέχουν από τα μπατζάκια.

Φιλε smoothbore δευτερη φορα που σου το λενε αυτο μεσα σε λιγες μερες....ρε μπας και ξερουν τιποτα?-bye-:crown:

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Φιλε smoothbore δευτερη φορα που σου το λενε αυτο μεσα σε λιγες μερες....ρε μπας και ξερουν τιποτα?-bye-:crown:

Μπα μπερδευοντε απο το avatar μου μαλλον , εγω φτωχος κατοχος μιας D3000 ειμαι στα 1300 ευρω ( ασε που τα μαζευα ενα χρονο ) και την ξεχναω και ανοιχτη αρκετα βραδυα που με περνει ο υπνος στον καναπε .
Την επομενη φορα θα ποσταρω και τη φορολογικη μου δηλωση για να δωσω ενα τελος στα σεναρια περι ξαφνικου πλουτισμου :bang:

Πως και δεν πήρες μία 32D3000 ; μου κάνει εντύπωση που ενώ διαβάζεις και ξέρεις ότι για να έχεις αξιοπρεπή εικόνα στις 37 LCD ίντσες θα πρέπει να ανεβείς σε κατηγορία ( πχ 37RD2E ή 40D3000 ) ώστε να πάρεις την εικόνα που θες ... Το ξέρουμε ότι το p είναι για πέταμα και δεν ασχολούμαστε μαζί του ...

Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Ρε Σωκρατη τι περιμενες απο μια τηλεοραση των 800 ευρω? Αν υπηρχε πλασμα στα 800 ευρω τι εικονα θα εδειχνε?

Βεβαια πιστευω οτι ως συνηθως τα παραλες και λιγο. Ειναι στο χαρακτηρα σου η δραματοποιηση και η μεγεθυνση των καταστασεων.

Εγω απορω πως θεωρειται-τε τηλεορασεις οτιδηποτε εκτος απο τις CRT........να επαιζαν και υψηλη αναλυση χαλαλι το μισο μετρο βαθος........

και ασε τους αλλους να χαιρονται για την εξοικονομηση χωρου.

Kαι οι CRT χαλια ειναι. Ακους να εκπεμπουν ακτινες Χ! Δηλαδη βλεπεις τηλεοραση και κανεις και μια ακτινογραφια!

CRTs can emit a small amount of X-ray band radiation as a result of the electron beam's bombardment of the shadow mask/aperture grille and phosphors. The amount of radiation escaping the front of the monitor is widely considered harmful.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cathode_ray_tube

Καλα για γεωμετρια , flicker , screendoor effect κτλ. δεν το συζηταμε.

Μήπως τελικά αντί να ανάβουμε την τηλεόραση το βράδυ να ανάβουμε το τζάκι καλύτερα;Σίγουρα μας....φέρνει πιο κοντά :HTEHEH56:

Βασίλης

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Ρε Σωκρατη τι περιμενες απο μια τηλεοραση των 800 ευρω? Αν υπηρχε πλασμα στα 800 ευρω τι εικονα θα εδειχνε?

Βεβαια πιστευω οτι ως συνηθως τα παραλες και λιγο. Ειναι στο χαρακτηρα σου η δραματοποιηση και η μεγεθυνση των καταστασεων.

Γεια σας και απο μενα. Η οποια tv των 800 ευρω πριν τρια χρονια κοστιζε περι τα 4!!! χιλιαρικα. Να μην πουμε και 5!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Γεια σας και απο μενα. Η οποια tv των 800 ευρω πριν τρια χρονια κοστιζε περι τα 4!!! χιλιαρικα. Να μην πουμε και 5!!!!
Ενας ακομα ενας λογος που δεν ειχαμε LCD η Plasma ..........πριν 3 χρονια
Και τα DVD για τους υπολογιστες ειχαν καποτε 350 ευρω και τωρα 35 , αλλα δεν παει ακριβως ετσι η δουλεια .
Οσο και να ντυσεις την Ελενη Λουκα , οσες επεμβασεις και να κανει ο Φουστανος επανω της , παλι χαλια θα ειναι .........το ιδιο και η 37p

Καλό είναι να μην γενικεύουμε αυτά που πιστεύουμε. (βλέπε "ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD")

Όχι γιατί πολλοί από μας πήραν LCD αντί PLASMA απλά γιατί δεν είναι όλα ίδια και δεν συγκρίνονται με το ίδιο μέτρο σύγκρισης.

Δεν μπορείς να πείς ότι π.χ. η SKODA δεν βγάζει καλά αυτοκίνητα επειδή πουλάει το fabia. Έχει και καλύτερα !! (εγώ είμαι κάτοχος ιαπωνικού) -bye-

1) Πρώτα συγκρίνουμε κάτι κοντά στα χρήματα του και στην κατηγορία του με κάτι παρόμοιο.
2) Επιλέγουμε υποκειμενικά. (δεν βλέπουμε όλοι το ίδιο)
3) Όπως επίσης δεν ακούμε όλοι το ίδιο.
4) Κάνε και ένα calibration στην lcd και μετά το ξανασυζητάμε αν βλέπεις το ίδιο αποτέλεσμα με πριν.

Υ.Γ. Ηρεμήστε τα "πνεύματα" δεν χρειάζεται να είμαστε συνεχώς στην τσίτα όλοι ρε παιδιά. Άντε καλές θεάσεις.

ποτε θα πεσουν οι τιμες στις καινουργιες pionner plasma!!! Μου φαινεται για κει ειμαστε. Παλι θα μας τα παρουν!!!:FSGSFGS4:

αντιστεκομαι σθεναρα προς το παρον και δεν θα υποκυψω στις οποιες ιμπεριαλιστικες προθεσεις της pioneer:rifle:

Κανενας δεν μας τα περνει , εμεις τα δινουμε πανω στη καψουρα , στη λιγουρα , στη πρεμουρα , στην ανακατωσουρα κ.λ.π.
Αλλο η κυλωτα της Μαριετας γιαννακου και αλλο το slogi της Ευας Καιλη , πως να το κανουμε δεν ειναι ολα ισα κι ομοια , εδω παει το τα θελε ο κωλος σου τα θελες και συ για να μαστε δικαιοι .

Καλό είναι να μην γενικεύουμε αυτά που πιστεύουμε. (βλέπε "ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD")

Όχι γιατί πολλοί από μας πήραν LCD αντί PLASMA απλά γιατί δεν είναι όλα ίδια και δεν συγκρίνονται με το ίδιο μέτρο σύγκρισης.

Δεν μπορείς να πείς ότι π.χ. η SKODA δεν βγάζει καλά αυτοκίνητα επειδή πουλάει το fabia. Έχει και καλύτερα !! (εγώ είμαι κάτοχος ιαπωνικού) -bye-

1) Πρώτα συγκρίνουμε κάτι κοντά στα χρήματα του και στην κατηγορία του με κάτι παρόμοιο.
2) Επιλέγουμε υποκειμενικά. (δεν βλέπουμε όλοι το ίδιο)
3) Όπως επίσης δεν ακούμε όλοι το ίδιο.
4) Κάνε και ένα calibration στην lcd και μετά το ξανασυζητάμε αν βλέπεις το ίδιο αποτέλεσμα με πριν.

Υ.Γ. Ηρεμήστε τα "πνεύματα" δεν χρειάζεται να είμαστε συνεχώς στην τσίτα όλοι ρε παιδιά. Άντε καλές θεάσεις.

Πολυ σοφα λογια.:grinning-smiley-043

ΥΓ. Ο Σωκρατης δεν ηταν που εβριζε τις Panasonic πλασμα πριν 3-4 ημερες και ελεγε οτι ηταν χαλια? :BDGBGDB55:

για κοιταξτε τι ειδους πονο εχει καποιος

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=646219

:flipout::flipout:

Viera boxes are huge. I used to get 3 PH panels in boxes in the back of a 5 door Impreza, but a viera box would not go at all, too tall
οσοι δε εχετε Impreza μην το σκεφτεστε καν

Last edited:

προσωπικη μου γνωμη ειναι η ιδια οπως και πριν ενα χρονο οταν και αποφασισα να μπω στο χωρο των "λεπτων" πανελ:
το συμπερασμα μου μετα απο μια προσφατη βολτα στα γνωστα καταστηματα και χαζευοντας τις 2 τεχνολογιες ανεξαιρετως ιντσων ειναι:
lcd με εικονα που να πω ¨"ΟΑΟΥΥ,ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΝ PIONEER ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ" ειλικρινα δεν μου εκανε ΚΑΜΙΑ...
αντιθετως-δυστηχως-δεν ειπα το ιδιο για την panasonic 50`PZ70,την οποια ΧΟΝΔΡΟ-καψουρευτηκα και μαλλον η γυναικα μου θα με χωρισει....:argue:

Η αλήθεια όμως είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία,φτιάχτηκε για monitor ηλεκτρονικών υπολογιστών,εκεί δηλαδή που κυριαρχεί η ακινησία.
Το μελλοντικό χαμηλό όμως κόστος κατασκευής τους,τους έκανε να σκεφθούν να μας τις πλασάρουν και για τηλεοράσεις και με τη δύναμη του Marketing,να μας πείσουν ότι είναι και καλύτερες από τις plasma.

Sic transit gloria mundi.....