Απλα την αποψη σας παρακαλω

:grandpa: Βρετανική;

Δεν μπορούμε να είμαστε ευαίσθητοι όταν κάποιος ονομάζει τα Σκόπια "Μακεδονία" και να δεχόμαστε να αναφέρεται κάποιος στα κατεχόμενα σαν "Βόρεια Κύπρος".
Αν και με τους πολιτικούς μας κοντεύουμε να ονομαστούμε Ανατολικό ΔΝΤ...

Παιδες επειδη με αφορα αμεσα το θεμα, ειμαι ο sales manager στην Audioexcellence στη Λευκωσια και αντιπροσωπευουμε την ATC , να σας αναφερω οτι εχουν γινει ενεργειες ηδη απο την εταιρεια μας ωστε να λυθει το θεμα.
Εχω την εντυπωση οτι οι Αγγλοι κανουν οτι δεν ξερουν τι θεμα υπαρχει και με ενοχλει αφανταστα..
Θα κινηθουμε νομικα στο τελος, μιας και ειναι γνωστο οτι η Αγγλια δεν αναγνωριζει το βορειο τομεα της Κυπρου.. αρα πως κανει εξαγωγη η ATC ???
Οτιδηποτε απο γνωμες που θα βοηθησει να λυθει αποτελεσματικα το θεμα θα το εκτιμουσαμε ιδιαιτερα.

Δημήτρης Δημητρακούδης@
Μήπως δεν το διάβασες αυτό και μας μιλάς για Webmaster.

Η συζήτηση άρχισε να ξεφεύγει από τα πλάισια του Δικάναλου,
μιας κατηγορίας που σαφώς δεν μπορεί να λύσει Εθνικά Θέματα και ειδικότερα
το Κυπριακό..

Φαντάζομαι πως και η πρόθεση του Audiolytic δεν ήταν αυτή, στο παρών νήμα,
αλλά μια ενημέρωση προς τα μέλη..Υπάρχει η Επί Παντός οπου μπορούν,
και ήδη συζητούνται, ανάλογα θέματα..

Η συζήτηση άρχισε να ξεφεύγει από τα πλάισια του Δικάναλου,
μιας κατηγορίας που σαφώς δεν μπορεί να λύσει Εθνικά Θέματα και ειδικότερα
το Κυπριακό..

Φαντάζομαι πως και η πρόθεση του Audiolytic δεν ήταν αυτή, στο παρών νήμα,
αλλά μια ενημέρωση προς τα μέλη..Υπάρχει η Επί Παντός οπου μπορούν,
και ήδη συζητούνται, ανάλογα θέματα..

Εταιρεία του δικάναλου ήχου αφορά και όχι εταιρεία παραγωγής όπλων...

Δημήτρης Δημητρακούδης@
Μήπως δεν το διάβασες αυτό και μας μιλάς για Webmaster.

Εγώ σας λέω για το Occam's Razor, αναφερόμενος στην ονοματολογία που υπάρχει στο site και όχι στην εμπορική πολιτική της ATC.

Αν θέλει η ATC και η κάθε ATC να πουλήσει στην κατεχόμενη Κύπρο, λίγο ρόλο παίζει το πως την ονομάζει στο site της.. Η ουσία είναι ότι πουλάει εκεί.

Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Θα ήθελα το κείμενο διαμαρτυρίας παρακαλώ. Θέλω να συμμετέχω.

Το ότι είναι τεμπέλης ο webmaster φαίνεται και από το πώς έγραψε το North και South σε παρένθεση με αποτέλεσμα να μην βγαίνει σε αλφαβητική σειρά. Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι όλο.

Μάλλον είναι όλοι τους τεμπέληδες εκεί, γιατί μετά από την διαμαρτυρία του Κύπριου αντιπρόσωπου δεν διόρθωσαν το "λάθος"...

Ελπίζω δε, να μην έχουν προσλάβει τεμπέληδες και στο τμήμα συναρμολόγησης των ηχείων, γιατί μπορεί να κάνουν κανένα λαθάκι και εκεί...

-bye-

Το ότι είναι τεμπέλης ο webmaster φαίνεται και από το πώς έγραψε το North και South σε παρένθεση με αποτέλεσμα να μην βγαίνει σε αλφαβητική σειρά. Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι όλο.

Αγαπητέ δεν κατάλαβες σίγουρα, ο παρακάτω που αναφέρει το επίσημο site τους σου μοιάζει για South.
Δεν φταίς εσύ κατά την γνώμη μου γιατί την σύγχυση αυτή την προκάλεσε αυτός που πρώτος αναφέρθηκε σε webmaster.

SELIM SAYARI PRO AUDIO LTD
Gonyeli Cengiz Topel Sk. No:25, Nicosia (North) Cyprus
Phone: +90 392 223 7166
Mobile : +90 533 860 8282
Email : [email protected]

Το email είναι σε αυτή την εταιρεία σου μοιάζει για South

Περιμένω την απάντηση από την Κύπρο για να ολοκληρωθεί η επιστολή διαμαρτυρίας.
Και κάτι άλλο στο επίσημο site δεν αναφέρει ότι έχουν διανομέα για την Ελλάδα αλλά έχουν στην Βόρεια Κύπρο τρομάρα τους.

Last edited:
Και κάτι άλλο ΔΕΝ υπάρχει North και South Κύπρος.
Η Κύπρος είναι ΜΙΑ και οι Τούρκοι έχουν καταλάβει το βόρειο κομμάτι της.
Αυτά γιατί ορισμένοι από άγνοια μπερδεύουν κόσμο.

Φίλε μου, δικαίωμά σου να θεωρείς ότι θέλεις για την ATC και την κάθε ATC. Αλλά δεν βλέπω να παραπονιέται κανένας άλλος για σύγχυση..

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, το ότι δεν αναφέρουν τον Έλληνα διανομέα σημαίνει ότι δεν μας αναγνωρίζουν σαν χώρα. Μάλλον πρέπει να το αναφέρεις και αυτό στην επιστολή σου..

Φίλε μου, δικαίωμά σου να θεωρείς ότι θέλεις για την ATC και την κάθε ATC. Αλλά δεν βλέπω να παραπονιέται κανένας άλλος για σύγχυση..

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, το ότι δεν αναφέρουν τον Έλληνα διανομέα σημαίνει ότι δεν μας αναγνωρίζουν σαν χώρα. Μάλλον πρέπει να το αναφέρεις και αυτό στην επιστολή σου..

Το ειρωνικό σου ύφος καλύτερα να μην κριθεί από εμένα...
Όπως και τα αυθαίρετα λεγόμενα σου...

Θα μπορούσα για παράδειγμα να σου πω χαιρετίσματα στο Wedmaster αλλά δεν θα το πω για να μην ρίξουμε το επίπεδο.

Last edited by a moderator:
Κανένα ειρωνικό ύφος. Απλά, επεκτείνω το σκεπτικό σου ώστε να καλύψει και την περίπτωση του Έλληνα διανομέα.

Αν πεις χαιρετίσματα στον webmaster τι θα πάθει το επίπεδο; Λες αυτός να μας διαβάζει και να το πάρει προσωπικά; Εγώ δεν τον είπα ήδη εν δυνάμει τεμπέλη; Ας μπει, να μας πει επιτέλους τι έχει γίνει και βλέπουμε North & South Cyprus.

Κανένα ειρωνικό ύφος. Απλά, επεκτείνω το σκεπτικό σου ώστε να καλύψει και την περίπτωση του Έλληνα διανομέα.

Αν πεις χαιρετίσματα στον webmaster τι θα πάθει το επίπεδο; Λες αυτός να μας διαβάζει και να το πάρει προσωπικά; Εγώ δεν τον είπα ήδη εν δυνάμει τεμπέλη; Ας μπει, να μας πει επιτέλους τι έχει γίνει και βλέπουμε North & South Cyprus.

Mην ξαναλέμε τα ίδια North & South Cyprus δεν ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ μόνο Cyprus.
Το ότι δεν αναφέρει διανομέα που βρήκες ότι δεν μας αναγνωρίζουν σαν χώρα.
Μόνον ότι δεν αναγνωρίζουν για διανομέα τον εδώ τους διανομέα μπορεί να σημαίνει...

Αυτοί είναι παράνομοι γιατί πουλάνε σε ανύπαρκτη χώρα που παραβιάζει κάθε διεθνές δίκαιο και το διατυμπανίζουν κιόλας.
Αρκεί να θυμηθούμε την υστερία των Άγγλων για τα ανθρώπινα δικαιώματα που παραβιάζονταν στο Κόσοβο και στη Βοσνία.
Μέχρι και αεροπλάνα τους έστειλαν εκεί για να βομβαρδίσουν υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων !
Οι σφαγμένοι κατά την εισβολή Κύπριοι δεν είχαν προφανώς για αυτούς ανθρώπινα δικαιώματα και για αυτό διαφημίζουν περήφανα το North...

Last edited:
Δεν είπε κανείς μας ότι υπάρχει north & south cyprus. Είπαμε ότι μπορεί να υπάρχει παραπάνω από μια εξήγηση για το ότι αναγράφονται έτσι στο εν λόγω site.

Ότι υπάρχει πρόβλημα με το ότι πουλάνε σε μια μη αναγνωρισμένη χώρα είναι δεδομένο.

Δεν είπε κανείς μας ότι υπάρχει north & south cyprus. Είπαμε ότι μπορεί να υπάρχει παραπάνω από μια εξήγηση για το ότι αναγράφονται έτσι στο εν λόγω site.

Ότι υπάρχει πρόβλημα με το ότι πουλάνε σε μια μη αναγνωρισμένη χώρα είναι δεδομένο.

Ωραία αφού τα παραδέχεσαι και εσύ αυτά γιατί δεν τους στέλνεις ένα mail να τους ρωτήσεις που το βρήκαν αυτό το North Cyprus.

Και κάτι άλλο ΔΕΝ υπάρχει North και South Κύπρος.
Η Κύπρος είναι ΜΙΑ και οι Τούρκοι έχουν καταλάβει το βόρειο κομμάτι της.
Αυτά γιατί ορισμένοι από άγνοια μπερδεύουν κόσμο.
Ετσι ακριβως.Ευχαριστουμε.