Απλα την αποψη σας παρακαλω

Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Εγώ λέω ένα μηνυματάκι από τον themiloc ότι θα τους πέσουν οι πωλήσεις και την επόμενη μέρα θα το αλλάξουν. Αλλα αφού γίνει αυτό θέλω να ρωτήσω

Θα λυθεί έτσι το κυπριακό ή έστω θα βοηθήσει προς αυτήν την κατέυθυνση???
Ποιος μιλησε για προσπαθεια επιλυσης του Κυπριακου εδω;Για αξιοπρεπεια μιλαμε φιλε.Σκεφτηκες ομως αν ποτε λυθει το Κυπριακο,οτι επομενος μπορει να εισαι εσυ;Παντως για να σου πω την αληθεια,δεν βλεπω ποιος αλλος μπορει να ειναι ο επομενος.....και βεβαια δεν εννοω εσενα προσωπικα

Last edited:
Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Επίσης να ξέρουμε εταιρίες που καταπατάνε τα δικαιωματα των εργατών έτσι ώστε να μπούνε στην black list.

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Για τόσο ευαισθητοποιημένους μας έχεις; Δεν τό 'χουμε ως λαός κι αυτό το γνωρίζεις καλύτερα από μένα...

Είμαι σίγουρος ότι ο Τύπος που απάντησε για την ATC έχει σπουδάσει ιστορία και έχει πάρει και PHD. Μα τι είναι αυτά που λέτε ωρε???? Οι άγγλοι είναι ένα ενιαίο πράγμα που έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις???Άλλος μπορεί να ξέρει την ιστορία έτσι ο άλλος γουβέτσι.

Πολύ πιθανό να μην γνωρίζει ούτε καν που πέφτει η κύπρος. Σε μια εταιρία βρήκατε να εξαντήσετε τον πατριωτισμό σας??

Το θέμα είναι τουλάχιστον αστείο και ακόμη πιο αστείες οι τοποθετήσεις που λένε δεν θα ξαναγοράσω για αυτόν τον λόγο. Άμα σας το αλλάξουν δηλαδή και βάλουν μετά μόνο cyprus θα είναι μια εταιρία που υποστηρίζει τα εθνικά μας θέματα?? Τι διαβάζω ο άνθρωπας!!!

Είχα συναδέλφους Άγγλους σε post production, χωρίς phd στην ιστορία, που γνώριζαν πολύ καλά τι εστί "Δεκεμβριανά", όταν Έλληνες -επίσης συνάδελφοι- δεν τα είχαν ούτε καν ακουστά. Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Δεν ξέρουν οι Άγγλοι που πέφτει η Κύπρος; Οι Άγγλοι;;;
Κανέναν πατριωτισμό δεν εξαντλούμε φίλε Savatage.
Η εταιρεία έκανε γκάφα την οποία ούτε καν παραδέχθηκε.
Έχεις αντίθετη άποψη (ότι έπραξε δηλ ορθά); Σεβαστή. Διαφωνούμε όμως...

Πολλά θέματα πέρασαν ως "αστεία" ή ως θέματα που "θα ξεχάσουμε", και να που βρεθήκαμε (και πως).
Κι έπεται συνέχεια...

Last edited:
Αλίμονο αν πίστευε κανείς μας ότι θα λυνόταν το Κυπριακό με αυτό το τρόπο... το είπε κανείς αυτό? Αυτό κατάλαβες φίλε savatage? Ότι προσπαθούμε μέσω αυτής της συζήτησης να διώξουμε τα κατοχικά στρατεύματα από τη Κύπρο?

Απλά κάπου πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, φίλε...
Και η θέση του συγκεκριμένου θέματος, έχει καθοριστεί πέραν από τα αδιαμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα και από την διεθνή κοινότητα... τον ΟΗΕ... ακόμα και από την χώρα που πληρώνει φόρους η ΑΤC...

Αν χρειαστεί λοιπόν να διαλαλήσουμε την στάση της, να διαμαρτυρηθούμε προς όλες τις κατευθύνσεις και να απέχουμε από αγορές των προϊόντων της... είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους ομοεθνείς μας... επίσης είναι θέμα του καθενός από εμάς, εφόσον δεν παρανομούμε καθ' οιουδήποτε τρόπο και πολύ περισσότερο έχουμε λόγους και αιτίες (για να μην πω υποχρέωση και αρχίσει πάλι ο Θ.) να το πράξουμε...

Re: Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Είχα συναδέλφους Άγγλους σε post production, χωρίς phd στην ιστορία, που γνώριζαν πολύ καλά τι εστί "Δεκεμβριανά", όταν Έλληνες -επίσης συνάδελφοι- δεν τα είχαν ούτε καν ακουστά. Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Δεν ξέρουν οι Άγγλοι που πέφτει η Κύπρος; Οι Άγγλοι;;;
Κανέναν πατριωτισμό δεν εξαντλούμε φίλε Savatage.
Η εταιρεία έκανε γκάφα την οποία ούτε καν παραδέχθηκε.
Έχεις αντίθετη άποψη (ότι έπραξε δηλ ορθά); Σεβαστή. Διαφωνούμε όμως...

Και ξαναλέω όλοι οι άγγλοι έχουν την ίδια γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας?? Θέλεις να σου βρω άγγλους που δεν ξέρουν ούτε καν που πέφτει η Ελλάδα??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Και ξαναλέω όλοι οι άγγλοι έχουν την ίδια γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας?? Θέλεις να σου βρω άγγλους που δεν ξέρουν ούτε καν που πέφτει η Ελλάδα??

Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο από το να μου βρεις Άγγλους που δεν ξέρουν που πέφτει η Κύπρος!

Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Αν χρειαστεί λοιπόν να διαλαλήσουμε την στάση της, να διαμαρτυρηθούμε προς όλες τις κατευθύνσεις και να απέχουμε από αγορές των προϊόντων της... είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους ομοεθνείς μας... επίσης είναι θέμα του καθενός από εμάς, εφόσον δεν παρανομούμε καθ' οιουδήποτε τρόπο και πολύ περισσότερο έχουμε λόγους και αιτίες (για να μην πω υποχρέωση και αρχίσει πάλι ο Θ.) να το πράξουμε...

Οι κύπριοι ομοεθνείς μας?? Τέτοιες απόψεις είχε και ο υπερπατριώτης ο Παπαδόπουλος και την πλήρωσαν οι Κύπριοι (και οι πάνω και οι κάτω).

Η Κύπρος είναι μια(και η Ελληνόφωνη και η τουρκοκυπριακή μεριά).

Είδες που ούτε όλοι οι Έλληνες έχουμε τις ίδιες απόψεις??Δεν υπάρχει ο μέσος Έλληνας,ούτε ο μέσος άγγλος.

Οι κύπριοι ομοεθνείς μας?? Τέτοιες απόψεις είχε και ο υπερπατριώτης ο Παπαδόπουλος και την πλήρωσαν οι Κύπριοι (και οι πάνω και οι κάτω).

Η Κύπρος είναι μια(και η Ελληνόφωνη και η τουρκοκυπριακή μεριά).

Είδες που ούτε όλοι οι Έλληνες έχουμε τις ίδιες απόψεις??Δεν υπάρχει ο μέσος Έλληνας,ούτε ο μέσος άγγλος.

Kαι γιατί να έχουμε ίδιες απόψεις? Είναι απαραίτητο?

Για μένα είμαστε όλοι Έλληνες... ένα Έθνος... και ας ανήκουμε σε διαφορετικό κράτος... και καλώς ανήκουμε σε διαφορετικό κράτος (γλύτωσαν οι άνθρωποι...)
Με κάνει υπερπατριώτη αυτό?

Και πολύ περισσότερο πρέπει να συγκρίνεις τις απόψεις μου με αυτές του Παπαδόπουλου?

Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά...

Το επόμενο εκτός θέματος μήνυμα παίδες θα διαγραφεί..

Λυπάμαι, αλλά κόντρες επί παντός, δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Τα περί Αγιασοφιάς και Βόρειας Ηπείρου τα προσπερνάω, εμπίπττουν στη γνωστή τακτική σου της ειρωνείας και της άρνησης. Ένα άτυπο μποϋκοτάζ της ATC όμως στην Ελλάδα και την Κύπρο να είσαι σίγουρος ότι θα τους τσούξει, και πολύ μάλιστα. Οι πωλήσεις στα κατεχόμενα σίγουρα δε μπορούν να ισοφαρίσουν απώλειες από την ελληνική και κυπριακή αγορά.

Είδαμε τι πέτυχαν τα μποϊκοτάζ σε Ολλανδία και σε FYROM.
Αλλά τι να λέω, εδώ δεν μπορείτε να κάνετε μποϊκοτάζ στα καρτέλ της βιομηχανίας γάλακτος και το πληρώνετε βαπορίσιο. (Εγώ δεν πίνω γάλα, είμαι κακό παιδί) :flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Αλλά τι να λέω, εδώ δεν μπορείτε να κάνετε μποϊκοτάζ στα καρτέλ της βιομηχανίας γάλακτος και το πληρώνετε βαπορίσιο. (Εγώ δεν πίνω γάλα, είμαι κακό παιδί) :flipout::flipout::flipout::flipout:
Εχεις να προτεινεις κατι στον Κυπριο αντιπροσωπο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Εχεις να προτεινεις κατι στον Κυπριο αντιπροσωπο;

Και τι είμαι εγώ που θα προτείνω? Golden Boy ή σύμβουλος επιχειρήσεων?
Ο καθένας μας κάνει την δουλειά του και τις επιλογές του.

Δεν θα περίμενα διαφορετική αντίδραση από την ATC.

Τυπική αντίδραση Εγγλέζων.

Εδώ είχανε κάψει ζωντανό τον Αυξεντίου με κηροζίνη, και τώρα θα ανησυχήσουν για ένα τόσο δα μικρό "σφαλαματάκι";

Έλαμωρετώρακαιτιέγινε (μία λέξη) να'ουμ.....

Εάν υπάρξει εν τέλει επιστολή διαμαρτυρίας, υπολογίστε κι εμένα παρακαλώ σε αυτήν.

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Η Ολλανδία και η FYROM είναι χώρες, δεν είναι το ίδιο με μιά εταιρεία ηχείων. Όσο για τη FYROM, δε νομίζω ότι το εμπάργκο (και όχι μποϋκοτάζ) ήταν τόσο άνευ συνεπειών γι αυτούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Η Ολλανδία και η FYROM είναι χώρες, δεν είναι το ίδιο με μιά εταιρεία ηχείων. Όσο για τη FYROM, δε νομίζω ότι το εμπάργκο (και όχι μποϋκοτάζ) ήταν τόσο άνευ συνεπειών γι αυτούς.

Χμμ, σωστά, εμπάργκο. Το οποίο BTW ουκ ολίγοι μεγαλοεπιχειρηματίες το έσπαζαν, πλουτίζοντας. Θα ξαναπώ κάτι κλισέ, το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Χμμ, σωστά, εμπάργκο. Το οποίο BTW ουκ ολίγοι μεγαλοεπιχειρηματίες το έσπαζαν, πλουτίζοντας. Θα ξαναπώ κάτι κλισέ, το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα.

Μήτσε, μπορείς να σταματήσεις τα οφφ τόπικ και τα φλαμπέ μηνύματα?

Last warning...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απλα την αποψη σας παρακαλω

Μήτσε, μπορείς να σταματήσεις τα οφφ τόπικ και τα φλαμπέ μηνύματα?

Last warning...

Να μην απαντήσω? Και δεν νομίζω τα τελευταία μου μηνύματα να ήταν φλαμπέ.

Άνθρωποι σαν τον Audiolytic έχουν όλα τα δίκαια να ματώνουν, εμείς όμως οι υπόλοιποι Ελλαδίτες, θα πρότεινα να μην εξαντλούμε την ευαισθησία μας στο τι έκανε η ATC, ή ο όποιος ξένος, αλλά κυρίως στο πόσο η χώρα μας είναι υπεύθυνη γι αυτή την καταστροφή.
Για να βλέπουμε και τις ουσιαστικές ευθύνες.

Άνθρωποι σαν τον Audiolytic έχουν όλα τα δίκαια να ματώνουν, εμείς όμως οι υπόλοιποι Ελλαδίτες, θα πρότεινα να μην εξαντλούμε την ευαισθησία μας στο τι έκανε η ATC, ή ο όποιος ξένος, αλλά κυρίως στο πόσο η χώρα μας είναι υπεύθυνη γι αυτή την καταστροφή.
Για να βλέπουμε και τις ουσιαστικές ευθύνες.
Επιμενεις να θωπευεις μια απαραδεκτη κινηση για ευνοητους λογους,και μαλιστα με αστοχο τροπο,και προσπαθεις κατα την αποψη μου να αποπροσανατολησεις αυτους που ειχαν την τολμη και την ευαισθησια να παρουν θεση.Ολοκληρο το σχολιο σου λεει πολλα παρολον του οτι ειναι 100% off topic.Oι ουσιαστικες ευθυνες ολων μας οσον αφορα το θεμα που συζηταμε,αλλες ειναι κι αν τις καταλαβαινεις,καλως.