Μπελλος Ευαγγελος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Από αποφασισμένος έγινα αναποφάσιστος...
13χ18 ........
εδω τις φωτος μου τις εκανα 50 χ70 και φαινονται αψογες !!!!! τι να λεμε τωρα .....
αν αν αν και αν βαλουμε καλο φακο σε SLR ... και αν αν αν..... το ξερω τι λες !!!!!!
μιλαω για SLR με το φακο του κιτ η ενα μετριο φακο !!!
σε πολυ μεγαλο ποσοστο εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τους φακους που δινουν στα κτι των SLR....
και φυσικα συγκριση στην ποιοτητα με την αναλογη τιμη των SLR απλα ΔΕΝ υφιστατε .....
δηλ, εως 600 ευρω SLR με φακο κιτ ...τζαμπα λεφτα και μαραφετια για κουβαλημα !!!
κατι εχω ψαξει και εγω τοσους μηνες ......
κοίταξε Βαγγέλη... αυτό είναι μεγάαααλη συζήτηση.
Σίγουρα υπό δεδομένες συνθήκες μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Αλλά αυτό ισχύει πρακτικά για πολλές μηχανές, όταν το όριο είναι οι ανάγκες του δεδομένου χρήστη. Και η απόδοση της fuji μπορεί να θεωρηθεί ίση με την απόδοση μιας panasonic υποδιπλάσιας αξίας, εάν οι ανάγκες φτάνουν για παράδειγμα μέχρι τη φωτογράφηση σε καλές φωτιστικές συνθήκες και εκτύπωση 13x18. Αλλού είναι που φαίνεται η διαφορά στην ποιότητα εικόνας. Στο δυναμικό εύρος, στις δύσκολες τονικές μεταβάσεις, και φυσικά, όταν στην ρήφλεξ μπαίνει φακός αξιώσεων, στην ανάλυση, το κόντραστ, στον έλεγχο πάνω στο βάθος πεδίου κλπ κλπ. Σίγουρα μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες σε ένα λογικό (το λέει και η λέξη: κόμπακτ) μέγεθος. Αλλά ίδιον του χομπίστα είναι το διαρκές ψάξιμο, και του εξοπλισμού του (ακόμη και πέραν των πραγματικών αναγκών), σημείο όπου μία κόμπακτ είναι κυριολεκτικώς dead end. That's all there is to it, που λένε και οι Αγγλοσάξωνες.
13χ18 ........
εδω τις φωτος μου τις εκανα 50 χ70 και φαινονται αψογες !!!!! τι να λεμε τωρα .....
αν αν αν και αν βαλουμε καλο φακο σε SLR ... και αν αν αν..... το ξερω τι λες !!!!!!
μιλαω για SLR με το φακο του κιτ η ενα μετριο φακο !!!
σε πολυ μεγαλο ποσοστο εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τους φακους που δινουν στα κτι των SLR....
και φυσικα συγκριση στην ποιοτητα με την αναλογη τιμη των SLR απλα ΔΕΝ υφιστατε .....
δηλ, εως 600 ευρω SLR με φακο κιτ ...τζαμπα λεφτα και μαραφετια για κουβαλημα !!!
κατι εχω ψαξει και εγω τοσους μηνες ......