Soichiro, εγω βρισκομαι Θεσσαλονικη, ο Μπελλος Γερμανια και εσυ Αθηνα....
ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ?!?!!?!?!?!?
Hondakias μια ζωη και στους δυο, και στους τεσσερις τροχους. Μολις τελιωσω το ρημαδι το σπιτι θα παω να παρω το CB1300S, η συμφωνια με το αφεντικο/ετερο ημιση ηταν να παρουμε ενα οικογενειακο αυτοκινητο, να τελειωσουμε το σπιτι και μετα μηχανη.....
Είμαι κι εγώ νέος στην παρέα, λίγο ψαγμένος σε ό,τι αφορά τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές αλλά σε καμία περίπτωση ειδήμων.
Απ' όσα λοιπόν γνωρίζω το μέγεθος του αισθητήρα παίζει σπουδαιότατο ρόλο στην ποιότητα της φωτογραφίας, ιδιαίτερα όταν το ISO ανεβαίνει πάνω από τα 200. Όσο πιο κοντά στο 1/1 τόσο το καλύτερο.
Τα παραπάνω "μεγεθύνονται" όταν χρησιμοποιούμε τηλεφακό...
Η έλλειψη σταθεροποιητή εικόνας είναι βέβαια σημαντική αλλά όχι το Α και το Ω. Εν μέρει μπορείς να το ξεπεράσεις αυξάνοντας την ταχύτητα (όταν υπάρχει αρκετός φωτισμός). Όπως θα κατάλαβες, κι εγώ Fuji 9600 ψηφίζω!!!
Υ.Γ. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή περιγραφή των αναγκών σου.
Θα ηθελα να πω ΜΕΓΕΙΑ !! στο φιλο που αγορασε 9600 !!
Εχω και εγω την ιδια και απο αναποφασιστος που ημουνα καποτε διοτι ...την κοιταγα ( οπως και ολες τις Κομπακτ) λιγο σνομπ.....
τωρα ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος και Μετανιωνω που δεν την πηρα τοσο καιρο και εχασα ενα σχεδον 8 μηνο....
ΑΑΑΑ ...... συμβουλη οι NiMH 2300 ειναι πολυ μικρες !!!!!!
παρε καλυτερα 2900 και πανω !!!! εμενα μου κρατανε με φορτιση 12 ωρων το βραδυ ... μου κρατανε μεχρι να τελειωσει μια καρτα 2 Γιγα. χωρις φλας!
οντως απο μακρο παει πολυ καλα ....
Η οθονη της ειναι ΠΟΛΥ βολικη Καθαροτατη αλλα μικρη...
Καλά, μια κουβέντα είπαμε, μετά είδα ότι ο καθένας είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα...
Περί Honda ρίξε μια ματιά εδώ. Είμαι (υπερήφανος) κάτοχος τον εξής: CBR 929, 600F4, VFR 750F, ΑΧ1 250 & Civic 1600 Esi. Σου εύχομαι γρήγορα να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και να αποκτήσεις το "θεριό"!
Καλώς ήρθες στην παρέα (είσαι το πρώτο μου καλωσόρισμα :ernaehrung004: )
Ευχαριστώ για την απάντησή σου και το ενδιαφέρων σου, αλλά λόγω απειρίας ακόμη δεν έχω καταλάβει το πως λειτουργεί και βασικά δεν μπορώ να κωδικοποιήσω το τι σημαίνει το 1/1.6 inch (π.χ. για την S9600) και τι διαφορές έχει από το 1/1.7 inch (π.χ. για την S6500fd).
Όσο για τα "συγχαρητήρια" είναι ευχή και κατάρα. Άλλες φορές λειτουργεί ο τρόπος της περιγραφής κι άλλες φορές είναι μακροσκελής και κουραστικός. Σημαντικό ρόλο παίζει και το ακροατήριο και η διάθεσή του...
Thx Mr. Mpellos!
Για τις μπαταρίες το έχω διαπιστώσει από την "καλή & την ανάποδη". Στην αρχή νόμιζα ότι χάλασαν οι μπαταρίες μου ή φορτιστής. Μιλάμε ότι τις 2100mAh & 2300mAh τις τρώει για αρχή πρωινού! Η κατανάλωσή της είναι απίστευτα μεγάλη !!!. Αλλά χαλάλι της το αποτέλεσμα με ευχαριστεί...
Έχω βρει κάτι μπαταρίες 3800mAh να τις πάρω ή θα έχω προβλήματα??? (για βοηθήστε και οι υπόλοιποι...). Νομίζω ότι έχω έναν καλό φορτιστή (Sanyo) απλά φοβάμαι μήπως είναι πολύ μεγάλες σαν χωρητικότητα και δημιουργήσουν τίποτα προβλήματα.
να τις παρεις τις 3800!!!
αν ειναι καλοφορτισμενες ολο το βραδυ σε βγαζουν μεχρι να τελειωσει 2 Γιγα καρτα ανετα !!!!
μονο χωρις φλας και να μην πολυκοιτας οθονη ....
Το 1/1 τι είναι?
Μέσα στην εβδομάδα παραλαμβάνω και της μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες που παρήγγειλα (3200mAh & 3800mAh) και θα μπορέσω να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα.
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Τις επαναφορτιζόμενες 3800mAh από το ebay τις παράγγειλες;
Πόσο περίπου (στην πόρτα);
Την παράγγειλα κι εγώ την s9600. Αύριο, μεθαύριο την περιμένω!
:2thumb22sup:
οι Gp που πηρες δεν ειναι τιποτα σοβαρο σαν μπαταρια , αν θες εργαλειο μπαταρια ( απο τις καλυτερες στον κοσμο αν οχι η καλυτερη) τοτε κοιτα εδω
http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=1460
και για να εχεις Το φορτιστη
http://www.batteries.gr/product_info.php?cPath=350&products_id=1493
Τον εχω 3 βδομαδες ( ο τελευταιος ηταν που ειχε ) και ανασταινει και πεθαμενο , ασε που μπορεις να τις ταιριαξεις κιολας .
Ο προηγουμενος φορτιστης μου ειναι της ιδιας εταιρειας αλλα δεν αντεξα στον πειρασμο οταν βρεθηκα σε αυτο το Εργαλειο .
Και μιας και ασχολεισε με τα ebay θα βρεις και καλυτερη τιμη .............. και εδω για να παρεις μια ιδεαhttp://www.rechargeable-battery-rev...attery-tests/aa-nimh-battery-performance.html
Να συμπληρωσω μιας και περασε το 10 πτο του edit οτι η http://www.mahaenergy.com/store/Index.asp μονο αυτο κανει .....να βγαζει φορτιστες και μπαταριες Hi End .
Ειχα αλλαξει 3 μεχρι να μαθω γιαυτους .
Καλυτερα να παρεις ενα φορτιστη πολλυ καλο και 2-3 σετ μπαταριες ( να αλλαζεις) παρα ενα ταχυφορτιστη για το αμαξι και να τις σακατεψεις .
Αληθεια αυτες που πηρες , ποιος φορτιστης θα τις φορτισει σωστα στα 3.200 και 3.800 ?
Ειδικα αν ειναι κανενας φθηνος που σταματαει οταν τις ψηνει , μην τις βαζεις καθολου επανω .
Και μην ψηνεστε με τα νουμερα που γραφουν πανω , γιατι αλλα γραφει αλλα ειναι συνηθως στην πραξη και δεν μπορεις να το δεις κιολας , ενω με τον MH-C9000 κανεις τα παντα (αυτος δηλαδη ,εσυ απλα το προγραματιζεις ).
παιδια μην ανχωνεσται και μην ασχοληστε με χαι τεκ φορτιστες διοτι 2 ζευγαρια ΜΑΔΕ ΙΝ ΚΙΝΑ των 4 ευρω εκαστο !
εδω και 5 μηνες τωρα κανουν ΤΕΛΕΙΑ τη δουλεια μου .......
μη ξοδευεται ενα σωρο λεφτα εκτος αν εχετε στο σπιτι και αλλες συσκευες που χρειαζονται τετοιες μπαταριες !!!!
στο ΕΒΑΥ θα βρειτε ενα σωρο φτηνες μπαταριες και φορτιστες !
Ενας καλος φορτιστης χρειαζετε οταν εχεις περιθωριο να ανεβει το ολικο κοστος !
Αλλα να ξερετε αν χρειαστει να πουλησετε τηΜηχανη θα τα δωσετε ολα τζαμπα ..........
γιαυτο επιμενω παρτε ΦΤΗΝΑ περιφερειακα !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.