Εγώ πάντως σαν αρχάριος στις DSLR φέτος το καλοκαίρι δεν είχα κανένα πρόβλημα με το βάρος ή το κουβάλημα της K-x. Λίγο την πρώτη μέρα η αίσθηση της μηχανής στο λαιμό ήταν περίεργη αλλά μετά τα πρώτα κλικ μου άρεσε. Εννοείται ότι μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση που δεν άλλαξε κάτι στο στυλ των οικογενειακών μου διακοπών
δεν μεταφέρουμε τις DSLR με λουρί στο λαιμό, αλλά στον ώμο.
Thanks δεν την κουβαλούσα στο λαιμό, δεν το έγραψα σωστά. Δεν είχα πρόβλημα στο κουβάλημα αλλά στην αρχή δεν είχα συνηθήσει στη διαδικασία του να έχεις την ώρα της φωτογράφησης τη μηχανή περασμένη στο λαιμό. Ελπίζω να μην δημιουργεί και αυτό πρόβλημαδεν μεταφέρουμε τις DSLR με λουρί στο λαιμό, αλλά στον ώμο.
ε για οταν θα γονατιζει σε χωματα , χαλικια , δρομους τσιμεντα.....
Διάβασα και τις 10 σελίδες του θέματος (το οποίο απασχολεί και εμένα).Δεν βλέπω να αποφασίζω μετά τα όσα διάβασα (όχι από θέμα όγκου) αλλά από θέμα ποιότητας φωτογραφιών.Δηλ. έχει κλείσει τόσο η ψαλίδα ανάμεσα σε compact - dslr ή είμαστε κάπως υπερβολικοί σε αυτό και η σύγκριση είναι ότι ο χρήστης της χ compact την γνωρίζει-αξιοποιεί 110% ενώ ο χρήστης της ψ dslr την γνωρίζει 10-20% ? Δηλ. 2 εμπειρότατοι χρήστες των αντίστοιχων κατηγοριών ακριβώς στις ίδιες συνθήκες (τοποθεσία-ώρα-φώς) θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα ?
ΥΓ: Είμαι ανάμεσα σε Canon 550 (80%) και Canon Digital Camera G11 (20%).Αλλά θεωρώ πολλά τα 500 για compact.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.