Από conn-x σε forthnet

Αυτό που με ενοχλούσε περισσότερο ήταν το restart του router τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα..... και δεν έφταιγε το router για αυτό.....

Και η ταχύτητα βέβαια....

Εγώ μέχρι πριν 2 χρονια που είχα 4net έως 2 mb όλα ήταν τέλεια εδώ και 2 χρονια που έβαλα ως 24mb το 2play βραστά.
Από αύριο περιμένω την HOL είδωμεν.

Προχθες,μετα απο παραπονα μου,για τις συνεχεις διακοπες στο internet,ηρθε τεχνικος απο την forthnet.Μετρησε τα παντα και τα βρηκε εξαιρετικα.Βεβαια πριν ερθει ειχε αποκατασταθει το προβλημα,προφανως απο τους ιδιους.Το καλο ειναι οτι απο την Κυριακη ,ειναι σταθεροτατο και το squeezebox δουλευει αψογα.Ευγενεστατος ο τεχνικος,αν και εφαγα ενα στησιμο ,οσον αφορα την ωρα

Εσύ σήμερα, εγώ εχθές επέστρεψα στον ΟΤΕ με καλύτερες ταχύτητες και μάλιστα χωρίς να διακοπεί η γραμμή... αυτά μέχρι εχθές το απόγευμα όπου ξεκίνησε η γραμμή να κάνει παιχνιδάκια, μία κάτω μία πάνω, δεν έχω αναγνώριση κλήσης όπως και δεν μπορούν να με καλέσουν από κινητό !!!!!
Από τον ΟΤΕ μου απάντησαν ότι σήμερα που θα ολοκληρωθεί η μεταφορά όλων των κέντρων θα σταθεροποιηθεί και η γραμμή.... ίδωμεν..

Μεταφορά από HOL σε OTENET σε 3 ημέρες (για internet μονο μιλάω, γραμμή είχα στον ΟΤΕ έτσι κι αλλιώς , ISDN). O OTE τους κόβει μαχαίρι όταν πας σ' αυτόν , δεν χρειάζεται ούτε καν αίτηση διακοπής.

Υ.Γ. Αλλο ένα δείγμα ότι ο ΟΤΕ έχει το "πάνω χέρι".

Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα Τάσο....η πλάκα είναι ότι όταν με πήραν από τον ΟΤΕ εχθές το πρωί για να μουν ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά και ότι θα μου στείλουν το router στις 16, εγώ ήμουν διαρκώς συνδεδεμένος στο internet !!!

Χαμπάρι δεν πήρα....

Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα Τάσο....η πλάκα είναι ότι όταν με πήραν από τον ΟΤΕ εχθές το πρωί για να μουν ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά και ότι θα μου στείλουν το router στις 16, εγώ ήμουν διαρκώς συνδεδεμένος στο internet !!!

Χαμπάρι δεν πήρα....

Είχες και τηλεφωνία στη forthnet ή μόνο internet?

Καμία κόνξα Πάνο, όλα έγιναν χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Την αίτηση έκανα και μέσα σε 6 μέρες επανήλθα στον ΟΤΕ