Από conn-x σε forthnet

Re: Απάντηση: Από conn-x σε forthnet

προχτέ ήρθε και το μοντεμάκι.

Λευκό - λευκό ταιριάζει και με τον imac.

αει να δούμε.

Να υποθέσω Thomson TG585 v7 ??

Αν ναί, τσέκαρε το firmware version που έχει επάνω ... Εμένα επειδή αποσυνδεόταν απο μόνο του 1-2 φορές τη μέρα (τουλάχιστον) τον αναβάθμισα με τα πολλά σε firmware version 8.6.9.0 που κυκλοφορεί για τους Αυστριακούς providers και απο τότε δεν έχω αποσυνδεθεί εδώ και περίπου 1 μήνα !!!

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Από conn-x σε forthnet

Να υποθέσω Thomson TG585 v7 ??

Αν ναί, τσέκαρε το firmware version που έχει επάνω ... Εμένα επειδή αποσυνδεόταν απο μόνο του 1-2 φορές τη μέρα (τουλάχιστον) τον αναβάθμισα με τα πολλά σε firmware version 8.6.9.0 που κυκλοφορεί για τους Αυστριακούς providers και απο τότε δεν έχω αποσυνδεθεί εδώ και περίπου 1 μήνα !!!

Φίλιππος

ωωωω, θενκς φορ the info! :a0210:

Αν αποφασισεις να αλλαξεις ρουτερ ΜΗΝ παρεις τον netgear dgn 2000.To thomson ηταν καλο,αλλα μαζι laptop και duet δεν...Και προπαντως μην ξεχασεις να τον κλειδωσεις

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Από conn-x σε forthnet

Νομίζω οτι ο δικός μου router είχε έρθει με το 7.4.2.7 αλλά δεν παίρνω όρκο κιόλας ....

Ενιγουέι, γκλάντ του μπί οφ σέρβις :flipout::flipout::flipout:

Και μένα αυτήν είχε...και έχει.
Μπορείς να γράψεις το link για το νέο software? Thanks in advance.

Re: Απάντηση: Από conn-x σε forthnet

Αν αποφασισεις να αλλαξεις ρουτερ ΜΗΝ παρεις τον netgear dgn 2000.To thomson ηταν καλο,αλλα μαζι laptop και duet δεν...Και προπαντως μην ξεχασεις να τον κλειδωσεις

Λιγες πληροφοριες παραπανω παρακαλω..

Aγορασα το πρωτο τον Σεπτεμβριο,και μετα 2 μηνες αρχισαν διακοπες με το Squeezebox ,επεστρεψα το squeeze πισω μου ηρθε καινουργιο και παλι τα ιδια.Πριν ενα μηνα η κατασταση εγινε αφορητη ,συνεχεις αποσυνδεσεις ,διακοπες στο internet .Ηρθαν απο την Forthnet μετρησαν τα παντα και αντικατασταθηκε το netgear.Πηρα το ιδιο καινουργιο ,αυτη την φορα δεν εκανε ακομη διακοπες αλλα ειχε πιο περιορισμενη εμβελεια,παντα στον ιδιο χωρο.Αλλαχθηκε και αυτο με το Draytek.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα και εμβελεια περα απο καθε προσδοκια

Έκανα το μεγάλο βήμα.

Μετά από πολλά χρόνια στον (Π)ΟΤΕ έκανα την αίτηση για adsl economy.

Τέλος το πάγιο του ΟΤΕ.

Ελπίζω να μου βγει σε καλό.

Θα σας κρατάω ενήμερους. -bye-

Πρώτα πωτάνε και μετά τα κάνουνε αυτά...μόνο που το διάβασα με έπιασε ένα σφίξιμο.

υποτίθεται ότι 8 η ώρα το πρωϊ θα γινόταν η αλλαγή.

Είναι 12 και σας γράφω από conn-x και ΟΤΕ.

Λέτε να με ξέχασαν?

Λέτε να έχουν απεργία?

Δε θα έπρεπε να έχω ήδη το user name και το password μου μέσω sms?

Γιατί μαμάάάάάάάάάάάάάάάάάάά???

και αυτή είναι μόνο η αρχή! ο μόνος λόγος να βάλει κάποιος forthnet, είναι να πάρει έκπτωση στη nova.

Προς το παρών όλα οκ!

Βασικά έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα της γραμμής του τηλεφώνου! Πολύ πιο δυνατά και καθαρά! Δεν το περίμενα αυτό γιατί μια φίλη που έκανε το ίδιο ούτε ακούει ούτε την ακούνε καλά.

Στο θέμα της γραμμής, έκανα 200 τεστ σε διάφορα site και πήρα 200 διαφορετικά αποτελέσματα.
Από 1mbit μέχρι 7,6.

Ενδεικτικά στο adslgr.com μου έβγαλε 2,5mbit. Στο καπάκι μπαίνω στο openoffice να κατεβάσω την τελευταία έκδοση για mac.
Το κατέβασα με 1.6 mbytes/δευτερόλεπτο! Όχι στιγμιαία. Από την αρχή μέχρι το τέλος έπαιζε από 1.4 μέχρι 1.6.

Στα πόσα κλειδώνω μαμααααααααααααααααααα???????????