Aπό Plasma σε LCD κι από LCD σε Plasma...

Leonid

AVClub Addicted Member
29 June 2010
2,813
+1

Για οποιον εχει πλασμα η εικονα των LCD μετα του φαινεται αστεια.

Αυτά είναι δικές σου απόψεις, που μου φαίνεται οτι για να ασχολήσαι με τόσο πάθος υπέρ της μίας και κατά της άλλης, μάλλον κάτι σε στεναχωρεί και προσπαθέις να το ξεπεράσεις.....και σίγουρα όχι αυτό που έχουν οι άλλοι στο χώρο τους, αλλά αυτό που έχεις εσύ στο δικό σου. Αλήθεια ποιά πλάσμα είπαμε οτι έχεις;
Μην είσαι τόσο απόλυτος, έτσι δε πείθεις και τόσο πολύ, παρά μόνο όσους θέλουν να ακούν αυτά που λες για τους παρόμοιους λόγους που και εσύ τα λες. Κάνει μπάμ οτι δεν είσαι αμερόληπτος.
Και για να δεις πόσο λάθος είσαι , ίσως θυμάσαι που σου έχω ξαναπεί, είχα πλάσμα ( panasonic pz85e ) και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Με τη samsung lcd ue468000c όμως ειμαι πολύ περισσότερο.
Αυτό δε σημαινει όμως πως δεν εκτιμώ τις πλάσμα, αλλά δεν είναι όλες καλλύτερες,από όλες τις lcd. Τα είπαμε, λίγες οι lcd που ξεχωρίζουν αλλά όμως υπάρχουν , όσο και αν εσύ θες για τους δικούς σου λόγους να αποδείξεις το αντιθετο.
Λυπάμαι που ίσως είμαι εκτός θέματος με αυτά που γράφω σε αυτό εδώ το thread, αλλά σε βλέπω που οπουδήποτε και αν γράψεις δε χάνεις ευκαιρία να λες συνεχώς το ίδιο πράγμα. Δε κουράστηκες πια ;
Δε καταλαβαίνεις οτι οι δικές σου προτιμήσεις δεν είναι απαραίτητα και οι καλλύτερες; Υπάρχουν και άλλες απόψεις και άλλα γούστα, που δε μπορείς να τα υποτιμάς και να τα προσβάλεις με τέτοιους χαρακτηρισμούς όπως το παραπάνω, αλλά και άλλους που γράφεις όπου σου δωθεί η ευκαιρία.

Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολυ καλα κανεις και εισαι ευχαριστημενος.

Αλλωστε και στις τηλεορασεις παντα μπαινει και το υποκειμενικο στοιχειο.

Πχ. στο προσφατο συγκριτικο του AVclub βρεθηκε και 1 (ολογραφως ενας) ο οποιος ψηφισε την Philips 9705 εναντι των δυο πλασμα.

Παντως να ξερεις οτι επειδη ειχα αγορασει 3 LCD στο παρελθον εχω πολυ καλη γνωση της τεχνολογιας. Μαλιστα την τελευταια (μια Sony 46" μοντελο 2008) την εχω ακομη.

Σκοπος μου δεν ειναι να πεισω κανεναν για τιποτα. Και εγω ημουν πολυ σκεπτικος για τις πλασμα και μαλιστα και φανατικος των LCD και επειδη πεταξα πολλα λεφτα πριν καταλαβω το λαθος μου προσπαθω να βοηθησω και αλλους να μην κανουν το ιδιο.

Πολυ καλα κανεις και εισαι ευχαριστημενος.

Αλλωστε και στις τηλεορασεις παντα μπαινει και το υποκειμενικο στοιχειο.

Πχ. στο προσφατο συγκριτικο του AVclub βρεθηκε και 1 (ολογραφως ενας) ο οποιος ψηφισε την Philips 9705 εναντι των δυο πλασμα.

Παντως να ξερεις οτι επειδη ειχα αγορασει 3 LCD στο παρελθον εχω πολυ καλη γνωση της τεχνολογιας. Μαλιστα την τελευταια (μια Sony 46" μοντελο 2008) την εχω ακομη.

Σκοπος μου δεν ειναι να πεισω κανεναν για τιποτα. Και εγω ημουν πολυ σκεπτικος για τις πλασμα και μαλιστα και φανατικος των LCD και επειδη πεταξα πολλα λεφτα πριν καταλαβω το λαθος μου προσπαθω να βοηθησω και αλλους να μην κανουν το ιδιο.

Με το φανατισμό όμως ,όπως ο ίδιος λες ( φανατικός των LCD ), πότε από τη μία πλευρά και πότε από την άλλη, δε βοηθάς κανέναν. Μόνο καχύποπτους αναγνώστες δημιουργείς, όταν εκείνοι ξέρουν ανάγνωση.
Επίσης πάλι με το τρόπο που απαντάς να μειώσεις θέλεις.
Είναι λοιπόν δυνατόν να συγκρίνεις 3 κορυφαίες τηλεοράσεις, και να βρεθεί να πει κανείς οτι η μία από αυτές δεν είναι καλή; Μόνο γούστα μπορεί να εκφράσει ο οποισδήποτε και όχι κριτική του στυλ δεν είναι καλή η μία ή άλλη.
Ειναι σαν να συγκρίνεις lamborgini Diablo, Ferrari California, & Porche carera . Όλοι ξέρουμε σε μια κόντρα ποιά θα βγεί πρώτη. Μπορεί όμως κανείς να πει οτι σε αυτή τη κόντρα ο τρίτος δεν έχει καλό αυτοκίνητο; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Κάτι ανάλογο προσπαθείς να επιτύχεις χρησιμοποιόντας το συγκριτικό των 3 τηλεοράσεων.
Και κάτι για το συντονιστή της κατηγορίας.
Επειδή ξεφύγαμε από το θέμα στο συγκεκριμένο τοπικ, μήπως θα ήταν καλό τα παραπάνω posts τα δικά μου και του φίλου yperion, να μεταφερθούν στο << plasma vs Lcd >>;
Ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

είχα πλάσμα ( panasonic pz85e ) και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Με τη samsung lcd ue468000c όμως ειμαι πολύ περισσότερο.

Για λέγε, για λέγε....

Κάτι ανάλογο προσπαθείς να επιτύχεις χρησιμοποιόντας το συγκριτικό των 3 τηλεοράσεων.

Η αναφορα μου ειναι ξεκαθαρη, 3 τηλεορασεις 2 πλασμα και 1 LCD (υποτειθεται απο τις καλυτερες) συγκριθηκαν και μονο ενας βρεθηκε να πει οτι την καλυτερη εικονα την ειχε η LCD.

Δεν ειναι θεμα γουστου ειναι θεμα υστερησης σε βασικους τομεις της εικονας.

Τα αλλα για Porsche κτλ. ειναι ατυχες παραδειγμα γιατι ειναι και τα τρια αυτοκινητα βενζινοκινητα με παρομοια τεχνολογια. LCD και plasma δεν ειναι παρομοιες.

ΥΓ. Εχω δει την C8000 και για τα δεδομενα των LCD ειναι πολυ καλη. Αν συμμετείχε στο συγκριτικο θα εβγαινε ομως τελευταια.

Η αναφορα μου ειναι ξεκαθαρη, 3 τηλεορασεις 2 πλασμα και 1 LCD (υποτειθεται απο τις καλυτερες) συγκριθηκαν και μονο ενας βρεθηκε να πει οτι την καλυτερη εικονα την ειχε η LCD.

Δεν ειναι θεμα γουστου ειναι θεμα υστερησης σε βασικους τομεις της εικονας.

Τα αλλα για Porsche κτλ. ειναι ατυχες παραδειγμα γιατι ειναι και τα τρια αυτοκινητα βενζινοκινητα με παρομοια τεχνολογια. LCD και plasma δεν ειναι παρομοιες.

ΥΓ. Εχω δει την C8000 και για τα δεδομενα των LCD ειναι πολυ καλη. Αν συμμετείχε στο συγκριτικο θα εβγαινε ομως τελευταια.

Άντε και να δεχθώ οτι στο συγκριτικό με αυτές τις 2 πλάσμα θα έβγαινε τρίτη. Αυτές όμως είναι οτι καλλύτερο έχει να επιδειξη η τεχνολογία πλάσμα.
Σε σύγκριση όμως, αφού την έχεις δει την c8000, με όλες τις άλλες πλάσμα, τί έχεις να πεις; Για να σε προλάβω, μη πεις οτι και αυτή είναι από το ότι καλλύτερο έχει να επιδείξη η τεχνολογία LCD, γιατί έτσι είναι, αλλά θέλω να δω τι θα πείς , αφού έχεις χαρακτηρίσει την εικόνα όλων των LCD αστεία και απαράδεκτη.
Θέλω να δω πόσο αντικειμενική και δίκαια θα είναι η απάντησή σου, γιατί μας διαβάζουν και άλλοι που ίσως ξέρουν και άλλοι που όχι, και για αυτούς είναι πιο σημαντικό ακόμα μια ειλικρινείς απάντηση.
Επίσης δεν μου θύμησες ποιά πλάσμα έχεις , για να μη ψάχνω να το βρώ.
Τελευταίο να σου πω ότι το παραδειγμα με τα αυτοκίνητα που σου έφερα, αν και έξυπνα πήγες να το χειριστείς, είναι απόλυτα πετυχυμένο. Αυτό γιατί σκοπός του κάθε τέτοιου αλλά και μη οχήματος, είναι η κίνηση και πως αυτή την επιτυγχάνει γενικώς, ανεξάρτητα καυσίμου.
Έτσι και στις τηλεοράσεις, ανεξαρτήτως τεχνολογίας, το ζητούμενο είναι τι εικόνα θα σου δώσουν, για να σε βοηθήσω στο παραλλήλισμό, αν και είμαι βέβαιος πως κατάλαβες, αλλά πήγες έξυπνα να αποφύγεις.
icon12.gif

Kαι αν θελεις να μιλησουμε με αποδειξεις...

UNTITLED.jpg

Πραγματικη αντιθεση (ANSI) 404:1.

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/3521-sasmung-ue46c8000-review.html

UNTITLED.jpg

Αντιθεση 12500:1.

Για την C8000 ναι την εχω δει και σε τηλεοπτικο σημα και σε HD και ειναι χειροτερη πχ. απο την Panasonic S20 , ενω σε ποδοσφαιρο που την ειχα δει (NOVA) ηταν χειροτερη ακομη και απο την Panasonic U20 που εχει ενας φιλος μου.

Πιθανολογω οτι δεν βλεπεις ποδοσφαιρο.

Επίσης δεν μου θύμησες ποιά πλάσμα έχεις , για να μη ψάχνω να το βρώ.
Τελευταίο να σου πω ότι το παραδειγμα με τα αυτοκίνητα που σου έφερα, αν και έξυπνα πήγες να το χειριστείς, είναι απόλυτα πετυχυμένο. Αυτό γιατί σκοπός του κάθε τέτοιου αλλά και μη οχήματος, είναι η κίνηση και πως αυτή την επιτυγχάνει γενικώς, ανεξάρτητα καυσίμου.

Δεν ειναι πετυχημενο γιατι ανεφερες Porsche και Ferrari αλλα αυτες συγκριθηκαν με ενα Toyota απο οτι φανηκε.

Δεν ειναι πετυχημενο γιατι ανεφερες Porsche και Ferrari αλλα αυτες συγκριθηκαν με ενα Toyota απο οτι φανηκε.
Θυμομένο και πειραγμένο σε βλέπω!
Τελικά τα αποθυμένα αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια. Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν είσαι ο μόνος που δεν αισθάνεται καλυμένος με αυτό που έχει, και για να νιώσει λίγο καλλύτερα κατηγορεί και υποβιβάζει τα άλλα που είναι καλλυτερά του.
Ούτε στο όνειρό σου η S20 δε συγκρίνεται με το toyota όπως δυσυχώς ειρωνευτηκά και χλευαστικά πάλι λές δηλ, τη philips 9705 του φίλου συνφορουμίτη Yperion. Αλλά φυσικά το ίδιο ισχύει και για τη c8000.
Επίσης αφού χρειάζεσαι σχεδιαγράματα, μη συγκρίνεις μόνο τις κορυφές των πλάσμα, που εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ οτι είναι κορυφαίες τηλεοράσεις έτσι και αλλιώς. Εσύ έχεις πρόβλημα να παραδεχτείς την ανωτερότητα ορισμένων LCD όπως οι 9705 και η c8000, που σκόπιμα ξεχνάς για τη τελευταία ( c 8000 ) να αναφέρεις οτι από την αρχή γράφει ο άνθρωπος στο τεστ που έγινε το Μάρτη, οτι πρόκειται για δοκιμαστικό μοντέλο που ακόμα δεν ήταν εντελώς εξελιγμένο και όμως πήρε αυτές τις κριτικές. Λίγο πονηρό από μέρους σου να το παραλείψεις έτσι;
Τέλος για να δεις οτι εγώ δεν σου πουλάω φούμαρα, ρώτα το Μανώλη που ήρθε και τη καλιμπράσισε τη δική μου ( c8000 ), ή κουβέντα του ήταν πως κονταροκτυπιέται με τη vt20. Χωρίς αυτό να είναι κάτι που εμένα με ενδιαφέρει ιδαίτερα, το γράφω δημόσια και χρισιμοποιώ το όνομα κάποιου που πιστεύω όλοι αποδεχόμαστε για να δεις πόσο αλήθεια λέω και πόσο εσύ χάνεις με το φανατισμό σου.
Δε διστάζεις να χλεύασεις το οποιοδήποτε και έμμεσα τον οποιδήποτε προκειμένου να καλύψεις τα κενά σου.
Δε πειράζει με το καιρό θα το ξεπεράσεις, κάτι καλλύτερο θα πάρεις κάποια στιγμή και τότε δε θα έχεις ανάγκη τις κατηγόριες για να σταθείς και εσύ.
Αυτά από μένα και τέλος, διότι τα γραπτά μένουν, και όσοι διάβασαν τα παραπάνω ποστ που γράψαμε κατάλαβαν αυτό που από την αρχή είπα για σένα : Φανατισμός , μεροληψία , και πολλές φορές παραπλάνηση αυτών που σε διαβάζουν. Όχι πάντα βέβαια γιατί γνώσεις έχεις το παραδέχομαι, αλλά δε τις κατευθύνεις πάντα για βοήθεια. Πολλές φορές τις χρησιμοποιείς για να καλύψεις τα κενά σου και τα αποθημένα αυτών που δεν έχεις.
icon13.gif

Τωρα το γυρισαμε στην ψυχολογια?

Δηλαδη αυτοι που πηγαν στο συγκριτικο εχουν απωθημένο οτι δεν εχουν την 9705 και ψηφισαν τις αλλες δυο?

Το FullHD εβγαλε την αντιθεση 100 φορες χαμηλοτερη επειδη και αυτοι εχουν απωθημενα?

Τωρα το γυρισαμε στην ψυχολογια?

Δηλαδη αυτοι που πηγαν στο συγκριτικο εχουν απωθημένο οτι δεν εχουν την 9705 και ψηφισαν τις αλλες δυο?

Το FullHD εβγαλε την αντιθεση 100 φορες χαμηλοτερη επειδη και αυτοι εχουν απωθημενα?
Κανένας απο αυτούς όμως δεν εκφράστηκε με το τρόπο που εσύ το έκανες. Και άντε κάποιος να το κάνει μιά φορά στο τόσο , όχι όμως συνέχεια όπως εσύ.
Επίσης η ψυχολογία βοηθά. Για δέστο λίγο πιο βαθιά το θέμα και ίσως να σου κάνει και εσένα καλό και να αλλάξεις λίγο τη στάση σου.
icon12.gif

Η Phillips φαίνεται και στη φωτογραφία οτι έχει πιό θερμά χρώματα από τις άλλες δύο επειδή, και στην πραγματικότητα, χρωματικά ήταν αλλού γι' αλλού και η διαφορά της με τις άλλες δύο ήταν τεράστια.

Πράγματι, όπως ακριβώς τα λέει και ο Φίλιππος ήταν τα πράγματα. Ήταν εντυπωσιακό το φαινόμενο της απώλειας της πληροφορίας που υπήρχε στην LED TV. Πολύτιμη εμπειρία που συνόψιζε καταστάσεις που μετά απο καιρό ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕ ο απλός καταναλωτής.

η philips, αν και κορυφαία εικόνα για LCD, δεν μπορεί να κοντραριστεί με τα τερατάκια δίπλα της. το local dimming καταβροχθίζει τα σκοτεινά πλάνα και το blur αρκετά έντονο, όπως σε κάθε LCD άλλωστε.

Η "ζωντάνια" της Philips έκανε μπάμ!!! Αλλά ήταν ψεύτικη... δυστυχώς... αφύσικη / υψηλή οξύτητα εικόνας και υπερτονισμένα / μπουκωμένα χρώματα....

Καλυτερη εικονα η kuro, καλυτερη αγορα η panny πιο πολυπλοκη τεχνολογια η philips:p

Η Philips είχε αποφασίσει ότι το ξύλο ήταν καμμένο και δεν έπρεπε να δείξει όλη την πληροφορία.
Η Philips, απόλυτη κίνηση, απόλυτο φωτισμό, τρελά χρώματα, ένα πράμα σαν playstation. Εάν σου αρέσουν οι ταινίες Gran turismo, τότε τέλεια.
Τρίτη σκηνή, chapter 5, pause στην κοπελιά να φαίνεται το μαλλί κομμωτηρίου. Στην kuro και στην panasonic τουλάχιστον, γιατί στην philips, πρέπει να κάνει μύνηση στο κομμωτήριο που της το κάψανε.
Τέταρτη σκηνή, chapter 8, montenegro.
H philips για ακόμα μια φορά μας εξέπληξε. Το δάσος τελικά ήταν η Πεντέλη (μισόκαμμένο) και στο έδαφος πρέπει να πέρναγε από κάτω κατι γιατί ολο τρεμόπαιζε και άλλαζε φωτεινότητα σε σημεία.
H philips Πολύ καλή αντίθεση και φωτεινότητα, τέλεια κίνηση, έντονα χρώματα, ένα πράμα σαν ντοκιμαντέρ δηλαδή. (ταινία δεν βλέπαμε?)
Μετά περάσαμε στο Avatar.
H philips ένοιωθε ότι το πλάνο ήταν πολύ σκοτεινό και αποφάσισε να το φωτήσει. Επίσης δεν τις άρεσαν τα χρώματα του δέρματος και αποφάσισε να τα πρασινίσει λίγο.

Πρώτα από όλα, μου έκανε εντύπωση πώς μερικοί φίλοι δεν ήταν σε θέση να αντιληφθούν ότι η Philips LED TV δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί ούτε στο ελάχιστο τις άλλες δύο.

Η Philips όντως ακόμα (αλλά και γενικότερα η τεχνολογία LCD) δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις ακόμα. Είναι όμως μια επιλογή που για την πλειονότητα των καταναλωτών είναι πολύ μακράν και όποιος δεν είναι υποψιασμένος για τα γίγνεσθαι στον χώρο και επιλέξει την Philips πρέπει ή να παίξει joker ή να πάρει λαχείο. Η τηλεόραση θα υπερκαλήψει πάρα μα πάρα πολύ κόσμο εκεί έξω...

Επίσης στο θέμα της κίνησης αν και φαινόταν ποιο video αντί για film δημιουργούσε θολούρα και πολλά artifacts.

Εμένα όλες μου φάνηκαν το ίδιο εκτός φυσικά από την τραγική κατάσταση της LED....

Δυστηχώς έκανα τεράστιο λάθος. Το να δώσω 2300 για την Philips θα ήταν έγκλημα (sorry Γιώργο). Εάν ήθελα να δω ψεύτικη εικόνα από ντοκιμαντέρ ή maiking of, θα έβλεπα αυτό ακριβώς.

Κτλ κτλ.

Κανένας απο αυτούς όμως δεν εκφράστηκε με το τρόπο που εσύ το έκανες. Και άντε κάποιος να το κάνει μιά φορά στο τόσο , όχι όμως συνέχεια όπως εσύ.
Επίσης η ψυχολογία βοηθά. Για δέστο λίγο πιο βαθιά το θέμα και ίσως να σου κάνει και εσένα καλό και να αλλάξεις λίγο τη στάση σου.

Κοιταξε αν το παρουμε αναποδα γιατι να μην ερμηνευει η ψυχολογια την δικη σου σταση που προσπαθεις να υπερασπισεις την αγορα που εκανες που με λιγα λογια για να το πω διπλωματικα δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει.

Παντως επειδη μου αρεσει να παραδεχομαι τα λαθη μου ισως το ποστ επρεπε να εχει ποσοστο. Δηλαδη πχ. να γραφω "το 90% των LCD".

Ισως δεν επρεπε να τσουβαλιασω ολες τις τηλεορασεις LCD μαζι γιατι υπαρχει μια μικρη μειοψηφια που ξεχωριζει καπως.

Σου έχω γράψει και άλλα πολλά, αλλά εσύ κολλάς και απαντάς σε αυτά που θέλεις μόνο.
Σε καταλαβαίνω όμως, και σε καταννοώ, και εγώ και όλοι οι άλλοι που διάβασαν και θα διαβάσουν τη συζήτησή μας.
Κουράγιο φίλε μου θα έρθουν καλλύτερες μέρες και τότε δε θα έχεις ανάγκη όλα τα παραπάνω που αναφέρεσαι.
Άντε τώρα ξεκίνα πάλι με περισσότερο φανατισμό και κατηγόρησε όλες τις LCD , αλλά και όσους τόλμησαν να μη σε ακούσουν και να τις προτιμήσουν.

Κοιταξε αν το παρουμε αναποδα γιατι να μην ερμηνευει η ψυχολογια την δικη σου σταση που προσπαθεις να υπερασπισεις την αγορα που εκανες που με λιγα λογια για να το πω διπλωματικα δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει.

Παντως επειδη μου αρεσει να παραδεχομαι τα λαθη μου ισως το ποστ επρεπε να εχει ποσοστο. Δηλαδη πχ. να γραφω "το 90% των LCD".

Ισως δεν επρεπε να τσουβαλιασω ολες τις τηλεορασεις LCD μαζι γιατι υπαρχει μια μικρη μειοψηφια που ξεχωριζει καπως.
Είναι και αυτή η απάντηση μια βελτίωση, οφείλω να το ομολογήσω. Αν μη τι άλλο προσαρμόζεσαι γρήγορα στα δύσκολα. Καλό αυτό.
Κάτι ακόμα, αν δε πάψουμε να γράφουμε ταυτόχρνα, θα μας βρίσουν:ernaehrung004:

Για να λεμε και τα καλα το σιγουρο ειναι οτι σε σχεδιασμο οι LED της Samsung απλα δεν εχουν αντιπαλο.

Αυτο οντως το ζηλευω οταν τις βλεπω.:p

Για να λεμε και τα καλα το σιγουρο ειναι οτι σε σχεδιασμο οι LED της Samsung απλα δεν εχουν αντιπαλο.

Αυτο οντως το ζηλευω οταν τις βλεπω.:p
Εισαι φοβερός, εκπλήσομαι, άλματα κάνεις στη πρόοδό σου, όχι βήματα.
Όμως δε τσιμπάω, πάλι σφάζεις, αλλά με το γάντι.
Στο τέλος όμως είμαι σίγουρος πως η λογική σου θα μπεί απόλυτα μπροστά και θα παραδεχτείς το εξής : Λίγες οι πολύ καλές lcd, αλλά ναι υπάρχουν , και στο τέλος θα τους βρείς και άλλα πολλά προτερήματα!
icon12.gif

@Leonid δεν εχω καταλαβει πιο ακριβως ειναι το προβλημα σου???

το οτι ο yperion θεωρει την τεχνολογια πλασμα ανωτερη?

οτι και να λες υπαρχουν καποια αντικειμενικα πραγματα τα οποια ολοι αυτα τα χρονια τα εχουμε δει με τα ματια μας και αυτα τα αντικειμενικα πραγματα δεν αλλαζουν οσο ακριβη κι αν ειναι μια lcd (που λες οτι ταχα μου οι ακριβες ειναι καλυτερες)

η ψευτικη αντιθεση το ψευτικο μαυρο η ψευτικη κινηση η ψευτικη εικονα τους γενικα...

τι νομιζεις οτι επειδη τα μεγαλα συμφεροντα και οι περισσοτερες εταιριες εχουν βαλει τον κοσμο σ'ενα φαυλο κυκλο της ψευτικης εικονας ολα αυτα τα χρονια επειδη βεβαια γι'αυτους η κονομα ειναι πολυ μεγαλυτερη και πολυ πιο ευκολη στις lcd απ'οτι στις πλασμα εμεις δε πρεπει να μιλαμε καθολου και να μη φωναζουμε την αληθεια? ε???

@Leonid δεν εχω καταλαβει πιο ακριβως ειναι το προβλημα σου???

το οτι ο yperion θεωρει την τεχνολογια πλασμα ανωτερη?

οτι και να λες υπαρχουν καποια αντικειμενικα πραγματα τα οποια ολοι αυτα τα χρονια τα εχουμε δει με τα ματια μας και αυτα τα αντικειμενικα πραγματα δεν αλλαζουν οσο ακριβη κι αν ειναι μια lcd (που λες οτι ταχα μου οι ακριβες ειναι καλυτερες)

η ψευτικη αντιθεση το ψευτικο μαυρο η ψευτικη κινηση η ψευτικη εικονα τους γενικα...

τι νομιζεις οτι επειδη τα μεγαλα συμφεροντα και οι περισσοτερες εταιριες εχουν βαλει τον κοσμο σ'ενα φαυλο κυκλο της ψευτικης εικονας ολα αυτα τα χρονια επειδη βεβαια γι'αυτους η κονομα ειναι πολυ μεγαλυτερη και πολυ πιο ευκολη στις lcd απ'οτι στις πλασμα εμεις δε πρεπει να μιλαμε καθολου και να μη φωναζουμε την αληθεια? ε???

Ρε παλικάρια! και εγώ ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση αυτές τις μέρες και εχω χιλιομπερδευτεί!
Πήγαινα και εγώ για Plasma, αλλά έχω καταλήξει, ότι όλες μου φαίνονται "φτωχές"!
Σκοτεινές, και θαμπές.
Τι διάολο? τυφλός είμαι?
Φτηνές LCD βλέπω, και μου φαίνονται κορυφή!

Ρε παλικάρια! και εγώ ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση αυτές τις μέρες και εχω χιλιομπερδευτεί!
Πήγαινα και εγώ για Plasma, αλλά έχω καταλήξει, ότι όλες μου φαίνονται "φτωχές"!
Σκοτεινές, και θαμπές.
Τι διάολο? τυφλός είμαι?
Φτηνές LCD βλέπω, και μου φαίνονται κορυφή!
Πρόσεξε φίλε μου μη πάρεις Lcd γιατί θα θεωρηθείς αστείος, δε ξέρεις να βλέπεις κτ.λ.
Προς θεού αστειεύομαι. Πάρε αυτό που αρέσει περισσότερο στα μάτια σου στα γούστα σου. Απλά όταν θα καταλήξεις σε αυτό που σου αρέσει, τότε να ρωτήσεις και να´ψάξεις σε αυτό εδώ το Forum, για τα αρνητικά στοιχεία και τα θετικά του μοντέλου που θα επιλέξεις. Κυρίως να μάθεις αν έχει προβλήματα αξιοπιστίας στη κατασκευή του.
Με αυτό το σκεπτικό να επιλέξεις και όχι με το τι αρέσει η ακόμα και πιο είναι το πιο σωστό στον οποιοδήποτε. Το σωστό είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμασται καλλύτερα στις τηλεοράσης όπως και στον ήχο.