Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Δεν ειναι πετυχημενο γιατι ανεφερες Porsche και Ferrari αλλα αυτες συγκριθηκαν με ενα Toyota απο οτι φανηκε.
Θυμομένο και πειραγμένο σε βλέπω!
Τελικά τα αποθυμένα αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια. Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν είσαι ο μόνος που δεν αισθάνεται καλυμένος με αυτό που έχει, και για να νιώσει λίγο καλλύτερα κατηγορεί και υποβιβάζει τα άλλα που είναι καλλυτερά του.
Ούτε στο όνειρό σου η S20 δε συγκρίνεται με το toyota όπως δυσυχώς ειρωνευτηκά και χλευαστικά πάλι λές δηλ, τη philips 9705 του φίλου συνφορουμίτη Yperion. Αλλά φυσικά το ίδιο ισχύει και για τη c8000.
Επίσης αφού χρειάζεσαι σχεδιαγράματα, μη συγκρίνεις μόνο τις κορυφές των πλάσμα, που εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ οτι είναι κορυφαίες τηλεοράσεις έτσι και αλλιώς. Εσύ έχεις πρόβλημα να παραδεχτείς την ανωτερότητα ορισμένων LCD όπως οι 9705 και η c8000, που σκόπιμα ξεχνάς για τη τελευταία ( c 8000 ) να αναφέρεις οτι από την αρχή γράφει ο άνθρωπος στο τεστ που έγινε το Μάρτη, οτι πρόκειται για δοκιμαστικό μοντέλο που ακόμα δεν ήταν εντελώς εξελιγμένο και όμως πήρε αυτές τις κριτικές. Λίγο πονηρό από μέρους σου να το παραλείψεις έτσι;
Τέλος για να δεις οτι εγώ δεν σου πουλάω φούμαρα, ρώτα το Μανώλη που ήρθε και τη καλιμπράσισε τη δική μου ( c8000 ), ή κουβέντα του ήταν πως κονταροκτυπιέται με τη vt20. Χωρίς αυτό να είναι κάτι που εμένα με ενδιαφέρει ιδαίτερα, το γράφω δημόσια και χρισιμοποιώ το όνομα κάποιου που πιστεύω όλοι αποδεχόμαστε για να δεις πόσο αλήθεια λέω και πόσο εσύ χάνεις με το φανατισμό σου.
Δε διστάζεις να χλεύασεις το οποιοδήποτε και έμμεσα τον οποιδήποτε προκειμένου να καλύψεις τα κενά σου.
Δε πειράζει με το καιρό θα το ξεπεράσεις, κάτι καλλύτερο θα πάρεις κάποια στιγμή και τότε δε θα έχεις ανάγκη τις κατηγόριες για να σταθείς και εσύ.
Αυτά από μένα και τέλος, διότι τα γραπτά μένουν, και όσοι διάβασαν τα παραπάνω ποστ που γράψαμε κατάλαβαν αυτό που από την αρχή είπα για σένα : Φανατισμός , μεροληψία , και πολλές φορές παραπλάνηση αυτών που σε διαβάζουν. Όχι πάντα βέβαια γιατί γνώσεις έχεις το παραδέχομαι, αλλά δε τις κατευθύνεις πάντα για βοήθεια. Πολλές φορές τις χρησιμοποιείς για να καλύψεις τα κενά σου και τα αποθημένα αυτών που δεν έχεις.