Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Α γεια σου, επιτέλους!!!
Νομίζω ότι τώρα αρχίζουμε να συνεννοούμαστε. Επομένως, συμφωνείς ότι αν το 40% δεν απείχε αλλά ερχόταν για να δηλώσει με την ψήφο τη διαμαρτυρία του, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο...
Ναι, θα συμφωνήσω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο. Αν έλεγες πριν 30 χρόνια σε κάποιους ότι στο μέλλον σχεδόν το μισό εκλογικό σώμα δεν θα πήγαινε να ψηφίσει, θα σε πέρναγαν σίγουρα για τρελλό. Δεν είναι ακατόρθωτο αυτό που λέω, απλώς, πρέπει να γίνει συνείδηση στον κόσμο ότι το λευκό είναι πολύ σπουδαίο όπλο για την αλλαγή σε πολλά επίπεδα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
o Λεβεντης δεν κατεβηκε στις δημοτικες
κατεβηκε ομως στις βουλευτικες ( παντα )
η θρυλικη εκπομπη ... (υπαρχει στο youtube - προς τους συντονιστες : μπορω να το βαλω ? ειναι λιγο οριακος ο προεδρος αλλα μπορω να το βαλω ? ) υπαρχει και μεγαλυτερο μερος ( 50 λεπτα ) αν καποιος εχει ολο το 4 ωρο ...
"Το βραδυ σημερα ολοι στην οδο Χαλκοκονδυλη 9".
Θεος ηταν τοτε ο Λεβεντης
Κομματοσκυλα και βολεμενοι η εν δυναμει βολεμενοι ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που ψηφιζουν
Δεν ειχα καμμια τετοια προθεση και εαν ετσι το εξελαβες απολογουμαι αγαπητε ,γραφω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο imho(κατα την ταπεινη μου γνωμη) ειναι ετσι,αυτο ξερω αυτο γραφω.Αυτό που γράφεις εδώ ειναι νομίζω πολύ προσβλητικό για τους περισσότερους εδώ μέσα που ψηφίζουμε και αν ισχύει για ένα ποσοστό ατόμων, είναι μεγάλο λάθος να το γενικεύεις έτσι (....ίσως για να δικαιώσεις τον εαυτό σου που δεν ψηφίζει.
Ψηφίζω απο το 1981 και δεν έχω ωφεληθεί στο παραμικρό ούτε εγω ούτε τα παιδιά μου απο κάποιον πολιτικό, χώρια που δεν ψηφίζω συνεχώς τους ίδιους
Δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση αν και έχω ξαναγράψει και αναλυτικότερα.
Για μένα το ζουμί (και αν γράφω ψέμματα ή λάθος περιμένω διόρθωση) είναι οτι το δίλημμα που μου θέτουν όταν βρεθώ μέσα από το παραβάν είναι :
1) ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ (Α)
2) ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΠΛΕ (Β)
3) ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ (Γ) ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΣ.
4) ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣ ΡΟΖ (Δ) ΕΝΙΟΤΕ ΠΙΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ (Γ)
5) ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ BLUE BLACK (Ε) ΜΕ ΠΑΡΔΑΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ.
6) ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ (ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ).
Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια που βλέπουν τα δικά μου μάτια. Ισως το παραβάν δρα ως παραισθησιογόνο.
Λοιπόν εγώ στο παραπάνω πανυγήρι -το οποίο πλέον έχει περάσει τη φάση της αναγούλας και νιώθω τον εμετό στον οισοφάγο- ΔΕΝ συμμετέχω.
Οι υπόλοιποι ας διαλέξουν (γιατί αυτό ουσιαστικά κάνουν) τον κλέφτη που επιθυμούν περισσότερο.
Επαναλαμβάνω : αν γράφω κάπου ΜΙΑ λέξη ψευδή ή λάθος περιμένω τη διόρθωσή σας.![]()
Όλος ο παραπάνω συλλογισμός είναι λάθος. Ούτε όλοι οι μπλε, ούτε όλοι οι πράσινοι είναι κλέφτες, εκτός αν έχεις αδιάσειστα στοιχεία περί του αντιθέτου..
Για μένα το ζουμί (και αν γράφω ψέμματα ή λάθος περιμένω διόρθωση) είναι οτι το δίλημμα που μου θέτουν όταν βρεθώ μέσα από το παραβάν είναι :
1) ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ (Α)
2) ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΠΛΕ (Β)
5) ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ BLUE BLACK (Ε) ΜΕ ΠΑΡΔΑΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ.
Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια που βλέπουν τα δικά μου μάτια. Ισως το παραβάν δρα ως παραισθησιογόνο.
Λοιπόν εγώ στο παραπάνω πανυγήρι -το οποίο πλέον έχει περάσει τη φάση της αναγούλας και νιώθω τον εμετό στον οισοφάγο- ΔΕΝ συμμετέχω.
Οι υπόλοιποι ας διαλέξουν (γιατί αυτό ουσιαστικά κάνουν) τον κλέφτη που επιθυμούν περισσότερο.
Επαναλαμβάνω : αν γράφω κάπου ΜΙΑ λέξη ψευδή ή λάθος περιμένω τη διόρθωσή σας.![]()
1) ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ (Α)
2) ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΠΛΕ (Β)
Ναι, θα κάνω μία επισήμανση...
Αν ειναι όλοι κλέφτες ή εν δυνάμει κλέφτες και εσύ το έχεις διαγνώσει με βεβαιότητα, τότε οπωσδήποτε εισαι κι εσύ συνένοχος γιατι δεν κατεβαίνεις στις εκλογές να τους αντιμετωπίσεις, έστω κι αν πατώσεις (μη όντας κλέφτης και νοιώθοντας αναγούλα απο τους κλέφτες...).
Εκτός κι αν μέσα στους κλέφτες βάζεις και τον εαυτό σου (ότι θεωρείς πως θα ήσουν ένας εν δυνάμει κλεφτης...)
Θες να πεις δλδ οτι εαν καποιος τους θεωρει κλεφτες θα πρεπει να κανει δικο του κομα και να κατεβει στις εκλογες να τους αντιμετωπισει ;
Η κατι δεν καταλαβα καλα ;
Θες να πεις δλδ οτι εαν καποιος τους θεωρει κλεφτες θα πρεπει να κανει δικο του κομα και να κατεβει στις εκλογες να τους αντιμετωπισει ;
Εγώ καταλαβαίνω από αυτό που γράφει ο Βόρειος, να κατέβει στις εκλογές για να τους καταψηφίσει (μαύρο στον Μαυρογυαλούρο, που λέμε).
Δυσκολευομαι να καταλαβω (που λεει και ο Καψης) ,απο την στιγμη που δεν συμφωνω με την διαδικασια και δεν με εκφραζει ουδεις εκ των υποψηφιων γιατι να ψηφισω ;
Η μηπως να ψηφισω τον λιγοτερο κακο ;
Ανιδιοτελης ψηφοφορος δεν υπαρχει imho
Κομματοσκυλα και βολεμενοι η εν δυναμει βολεμενοι ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που ψηφιζουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.