χαχαχα κλαιω που δεν μπηκε η Σαρρη:worshippy:
Ελπιζω να προλαβω μεσα στην εβδομαδα να ανεβασω φωτο
ξερει κανεις ρυθμισεις φωτογραφικης ?
θυμαμαι παλιοτερα που ειχα προσπαθισει σε τβ ενος φιλου και ηταν χαλια.
Εν ολιγοις ξεκιναω απο τα δευτερευοντα:
Design :δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει,αλλα ποτε δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα αυτο,και ειναι και καθαρα υποκειμενικο
Μου αρεσει πολυ ομως η τοποθετηση των ηχειων,που δεν προεξεχουν απο πουθενα
Ambilight: To θεωρουσα εντελως περιττο,σας υπογραφω ομως οτι αν το δειτε δεν θα θελετε να ξαναδειτε τβ χωρις αυτο,απιστευτα ξεκουραστη θεαση
Τηλεοπτικο σημα: δεν εχω αποψη λογω κακου σηματος,αλλα δεν εχω δει και καλυτερη εικονα σε μαγαζια
ξερει κανεις ρυθμισεις φωτογραφικης ?
Καλωριζικη και καλες θεασεις!!!
Ειδες κανενα DVD? Απο κινηση τι λεει? Ειδες κανενα ειδωλο ή η κινηση ειναι ομαλη χωρις σπασιματα?
Α! ειδα οτι εχει ενα active control που λεει οτι διορθωνει δυναμικα ολα τα εισερχομενα σηματα προκειμενου να παρεχει την καλυτερη δυνατη εικονα,χμμμ :chinscratch:
στο ντεμο του δειχνει να αλλαζει συνεχως contrast,colour,tint,motion,tint,dnr,sharpness
Πιστευω οτι το Νοεμβριο στην εκθεση θα ειναι η καλυτερη στιγμη να κανουμε πιο καλες συγκρισεις, αφου στο περιπτερο της Philips θα τις εχουν λογικα κοντα. Αντε, ενας μηνας εμεινε σχεδον!!!
Πανο μου ποιον Νοεμβρη λες;Για ετοιμασου την πρωτη βδομαδα του Οκτωβρη να εισαι στην Αθηνα γιατι μυριζομαι παρουσιαση![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.