Απορια για 42PFL9900D VS 42PFL9732D

Πιστευω οτι το Νοεμβριο στην εκθεση θα ειναι η καλυτερη στιγμη να κανουμε πιο καλες συγκρισεις, αφου στο περιπτερο της Philips θα τις εχουν λογικα κοντα. Αντε, ενας μηνας εμεινε σχεδον!!!

Και για να επανέλθουμε στο θέμα:Beavis τι θα γίνει με την 42άρα 9732;
Κανα νέο;
Μήπως πήγε στο χωριό να ψηφίσει και έμεινε;
Και αν ναι γιατί; Χαίρεται:award: ή κλαίει:bigcry: με το εκλογικό αποτέλεσμα;:damnyou:

χαχαχα κλαιω που δεν μπηκε η Σαρρη:worshippy:
Ελπιζω να προλαβω μεσα στην εβδομαδα να ανεβασω φωτο
ξερει κανεις ρυθμισεις φωτογραφικης ?
θυμαμαι παλιοτερα που ειχα προσπαθισει σε τβ ενος φιλου και ηταν χαλια.
Εν ολιγοις ξεκιναω απο τα δευτερευοντα:
Design :δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει,αλλα ποτε δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα αυτο,και ειναι και καθαρα υποκειμενικο
Μου αρεσει πολυ ομως η τοποθετηση των ηχειων,που δεν προεξεχουν απο πουθενα
Ambilight: To θεωρουσα εντελως περιττο,σας υπογραφω ομως οτι αν το δειτε δεν θα θελετε να ξαναδειτε τβ χωρις αυτο,απιστευτα ξεκουραστη θεαση
Τηλεοπτικο σημα: δεν εχω αποψη λογω κακου σηματος,αλλα δεν εχω δει και καλυτερη εικονα σε μαγαζια

Απάντηση: Re: Απορια για 42PFL9900D VS 42PFL9732D

θυμαμαι παλιοτερα που ειχα προσπαθισει σε τβ ενος φιλου και ηταν χαλια.
Εν ολιγοις ξεκιναω απο τα δευτερευοντα:
Design :δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει,αλλα ποτε δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα αυτο,και ειναι και καθαρα υποκειμενικο
Μου αρεσει πολυ ομως η τοποθετηση των ηχειων,που δεν προεξεχουν απο πουθενα
Ambilight: To θεωρουσα εντελως περιττο,σας υπογραφω ομως οτι αν το δειτε δεν θα θελετε να ξαναδειτε τβ χωρις αυτο,απιστευτα ξεκουραστη θεαση
Τηλεοπτικο σημα: δεν εχω αποψη λογω κακου σηματος,αλλα δεν εχω δει και καλυτερη εικονα σε μαγαζια

Καλωριζικη και καλες θεασεις!!! -bye-
Ειδες κανενα DVD? Απο κινηση τι λεει? Ειδες κανενα ειδωλο ή η κινηση ειναι ομαλη χωρις σπασιματα?

καλοριζικη και καλες θεασεις.

Για τις φωτο μπορεις να τραβηξεις και στο αυτοματο με το white balance στο auto (αν τραβηξεις μερα). Αν τραβηξεις βραδυ μπορεις να τραβηξεις με το white balance στο σηματακι με την λαμπα.

Τραβα με φλας αλλα κρατα ενα λευκο χαρτι λιγα εκατοστα μπροστα απο το φλας για να μην βγει η αντανακλαση στην οθονη.

Re: Απάντηση: Re: Απορια για 42PFL9900D VS 42PFL9732D

Καλωριζικη και καλες θεασεις!!! -bye-
Ειδες κανενα DVD? Απο κινηση τι λεει? Ειδες κανενα ειδωλο ή η κινηση ειναι ομαλη χωρις σπασιματα?

δοκιμασα dvd σε 1080p , τεραστια διαφορα με πριν

Το θεμα ειναι οτι θα χρειαστω εναν ειδικο για καλιμπραρισμα
γιατι ειμαι ασχετος και δεν νομιζω να βγαλω ακρη μονος
ελπιζω να προλαβω να ανεβασω φωτο γιατι φευγω στο εξωτερικο αυτη την εβδομαδα

παντως οπως σας ειπα εγω αναποφευκτα συγκρινω με την crt που ειχα πριν,οποτε λογικο να μου φαινονται ολα ωραια

αυριο θα αγορασω hdmi-dvi για συνδεσω με το pc για να δω αν κλειδωνει σε 1080p, γιατι στο site γραφει μεχρι μεχρι 1360χ768

Α! ειδα οτι εχει ενα active control που λεει οτι διορθωνει δυναμικα ολα τα εισερχομενα σηματα προκειμενου να παρεχει την καλυτερη δυνατη εικονα,χμμμ :chinscratch:
στο ντεμο του δειχνει να αλλαζει συνεχως contrast,colour,tint,motion,tint,dnr,sharpness

Απάντηση: Re: Απορια για 42PFL9900D VS 42PFL9732D

Α! ειδα οτι εχει ενα active control που λεει οτι διορθωνει δυναμικα ολα τα εισερχομενα σηματα προκειμενου να παρεχει την καλυτερη δυνατη εικονα,χμμμ :chinscratch:
στο ντεμο του δειχνει να αλλαζει συνεχως contrast,colour,tint,motion,tint,dnr,sharpness

Το έχουν και οι πιο παλιές Philips όπως η δικιά μου. Προσωπικά το έχω off για παρακολούθηση ταινιών και στην ελάχιστη δυνατή ρύθμιση για τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Εννοείται πως μετά από καλιμπράρισμα θα το έχεις μόνιμα off.

Πιστευω οτι το Νοεμβριο στην εκθεση θα ειναι η καλυτερη στιγμη να κανουμε πιο καλες συγκρισεις, αφου στο περιπτερο της Philips θα τις εχουν λογικα κοντα. Αντε, ενας μηνας εμεινε σχεδον!!!

Πανο μου ποιον Νοεμβρη λες;Για ετοιμασου την πρωτη βδομαδα του Οκτωβρη να εισαι στην Αθηνα γιατι μυριζομαι παρουσιαση-bye-:grinning-smiley-043

Πανο μου ποιον Νοεμβρη λες;Για ετοιμασου την πρωτη βδομαδα του Οκτωβρη να εισαι στην Αθηνα γιατι μυριζομαι παρουσιαση-bye-:grinning-smiley-043

Παλι σε εξοδα θελεις να με βαζεις???!!! :rifle: -bye-