Απορία περί Ban.......

Αλέξη να σου πω εγώ ποια post εννοούσε ο skysound πριν 2-3 μήνες.....

για να μην νομίζει ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Λοιπόν, φίλε skysound σου θυμίζει τίποτα το "άντε να δούμε ποιος έχει σειρά να πηδήξει" ????? ή ακόμα καλύτερα άντε να πάρουν και άλλοι σειρά!!!!

Μήπως και οι φιλοφρονήσεις που είχες ανταλλάξει με τον κο Βλασσίδη (σόρυ Βλάση) ????

Last edited:
Τοποθετηθηκε για το ban.Eιπε οτι υπαρχουν παλιοτερα post ,προφανως ''εκρηκτικα'' που δικαιολογουν το ban.Δηλαδη το ban ειναι αποτελεσμα πολλων αναλογων post ...

Αυτο απο τη στιγμη που τα παλιοτερα 2,3 μηνων ποστ ειναι σβησμενα και δεν υπαρχει επισημη τοποθετηση ..κανεις δεν μπορει να το διαψευσει , ουτε να το επιβεβαιωσει.Μπορει να ειναι και ετσι , μπορει και οχι.

Τζαμπα συζητατε.Αν ο sky μας πει που ακριβως αναφερετε, ποιοι συμμετειχαν στη κουβεντα οπου σβηστηκαν ποστ , σε ποια κατηγορια εγινε αυτο , και τι ακριβως λεχθηκε αν θυμαται..τοτε υπαρχει κατι για συζητηση.

Αλλιως..ο ανεμος εφυσηξε..

Υ.Γ Με προλαβε ο Αfam....

Αλέξη να σου πω εγώ ποια post εννοούσε ο skysound πριν 2-3 μήνες.....

για να μην νομίζει ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Λοιπόν, φίλε skysound σου θυμίζει τίποτα το "άντε να δούμε ποιος έχει σειρά να πηδήξει" ????? ή ακόμα καλύτερα άντε να πάρουν και άλλοι σειρά!!!!

Μήπως και οι φιλοφρονήσεις που είχες ανταλλάξει με τον κο Βλασσίδη (σόρυ Βλάση) ????

Thanks Αντώνη.

Άρα έχουμε πέσει και οι δύο μέσα ..... αν και ήμουν σίγουρος.

Δεν καταλαβα, θελεις να ξανασυζητησουμε οφφτοπικ την υποθεση Ζαχοπουλου?

Oσο για τις φιλοφρονήσεις με τον κο Βλασσιδη παραθετω το link και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του ποιος εκανε τις φιλοφρονησεις (απο τα ποστ 44 και 45)
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=328677#post328677

Σιγουρα ομως δεν ειναι αυτο το κυριως θεμα.

Last edited:
όχι βέβαια, ποτέ δεν με ενδιέφερε η συγκεκριμένη υπόθεση, απλά όταν γράφεις κάτι να φροντίζεις να είσαι δίκαιος.....

Δεν καταλαβα, θελεις να ξανασυζητησουμε οφφτοπικ την υποθεση Ζαχοπουλου?

Oσο για τις φιλοφρονήσεις με τον κο Βλασσιδη παραθετω το link και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του ποιος εκανε τις φιλοφρονησεις (απο τα ποστ 44 και 45)
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=328677#post328677

Σιγουρα ομως δεν ειναι αυτο το κυριως θεμα.

και μιας και έβαλες το link, όσο αφορά τον Σούρλα δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, μια χαρά διάλογος έγινε.

Το πρόβλημα δεν ήταν με τον Σούρλα, για αυτό το λόγο σου έγραψα "να είσαι πιο δίκαιος" σε αυτά που γράφεις........

Τώρα αν άλλο ήθελες να πεις και άλλο εννοήσαμε .......... την επόμενη φορά να γράφεις Ξεκάθαρα για να μην γίνονται παρεξηγήσεις.

Να κάνω μια ερώτηση; (Συγχωρέστε με αν τυχόν έχει ξανα-ερωτηθεί)

Αν δεν κάνω λάθος, ο Σπύρος έκανε αίτηση για συμμετοχή στο σωματείο, η οποία και έγινε δεκτή. Το φόρουμ ανήκει στο σωματείο. Άρα απαγορεύτηκε η είσοδος στο φόρουμ για 1 εβδομάδα σε κάποιον από τους οποίους (θα; ) ανήκει αυτό;

Υπάρχει παράδοξο ή μόνο εγώ το βλέπω;

την επόμενη φορά να γράφεις Ξεκάθαρα για να μην γίνονται παρεξηγήσεις.

Τι εννοεις ξεκαθαρα ? Γνωριζεις πολυ καλα οτι υπαρχουν ποστς που σβηστηκαν και μαλιστα ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε οτι σβηστηκανε για παρεμφερεις λογους οπως αυτους του ban. Απο την αρχη σε τετοια ποστς αναφερθηκα. Να αρχισω να λεω τωρα, ειπε ο ταδε ετσι στο χ θεμα και ειπε αλλοιως στο ψ θεμα, δεν λεει και δεν προκειται να το κανω Γι αυτο και μιλησα γενικα. Δυστυχως για οποιους αμφιβαλλουν και δεν πειθονται δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο αλλα μια και μιλησες περι δικαιου αισθανθηκα την υποχρεωση να τοποθετηθω, αφου απο ιδιαν πειρα θεωρησα οτι η επιτροπη δεχεται αδικες επιθεσεις.

Last edited:
Αν αρχίσουμε τα ποιος και γιατί, μπορώ να αντιπαραθέσω πάμπολλα post κατά του Σπύρου....

Όταν αφήνεις κάτι να αιωρείται, έτσι γενικά τότε δημιουργείται λάθος εικόνα.

Αυτό εννοώ ξεκάθαρα και σταματώ εδώ γιατί αποπροσανατολίζουμε τα μέλη από το κυρίως θέμα.

Το θέμα για το οποίο έχω ανοίξει αυτό το νήμα...

Κυρίες και κύριοι καλή σας ημέρα.

Με αυτό το θέμα θα ήθελα την τοποθέτησή σας για το μπανάρισμα του κου Σούρλα.

Και λαμβάνω ως Αφορμή το ban προς το πρόσωπο του Σπύρου, για να μάθουμε τελικά ποιος είναι ο λόγος και ο τρόπος για τα εκάστοτε μπαναρίσματα, αρκετών μελών.

Και πάλι καλή σας ημέρα !!!!

Δηλώνοντας έξ"αρχής ότι δέν διάβασα τά επίμαχα posts και έχοντας τήν βεβαιότητα πώς ό κος Σπ. Σούρλας θά μπορούσε νά διαχειριστεί μόνος μιά τυχόν παρεκτροπή του,φτάνοντας έως αυτομαστιγώματος,τοποθετούμαι κατά τού ban στό συγκεκριμένο πρόσωπο._

Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε 24 ώρες το 24ωρο και να βλέπουμε τί συμβαίνει πού...θεωρώ αδιανόητο, ότι κι αν έχει ανταλλαγεί (λεκτικώς) μεταξύ δύο ή περισσότερων μελών, να μην μπορούμε έστω εκ των υστέρων να δουμε τί έγινε και να αποκτήσουμε και να αναφέρουμε ενδεχομένω μία γνώμη...

Θα θελα λοιπόν να δώ με τα ματάκια μου τί ήταν αυτό το τόσο φοβερό που οδήγησε στον μπανάρισμα του κ. Σούρλα. Ειρήσθω εν παρόδω, θεωρώ οτι μπορεί να μπαναριστεί ο οποιοσδήποτε ξεπερνάει τα όρια, ανεξάρτητα αν έχει 2 ή 22.222 ποστς...αρκεί αυτά τα όρια να έχουν ξεπεραστεί όντως...

Επίσης, θέλω να πώ οτι το να ξεπεράσει κανένας τα όρια σε κάποια δεδομένη στιγμή είναι στιγμιαίο το αδίκημα, μπανάρεται μετά απο 1,2 προειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο θρεντ...και τέλος....δεν είναι σαν τη ραδιενέργεια που δρα σωρρευτικά και κάποια στιγμή εκτονώνεται...αυτό θα έλεγα ως προσωπική αποψη.

Χρηστο επειδη δεν ηταν μονο τα 2 ποστ που εμαθα πως στενολνται η ολη ιστορια, ζητα αν ειναι δυνατον για να βγαλεις τα συμπερασματα σου ολη την κουβεντα που διαγραφηκε απο το δικο μου ποστ και μετα.

Πολύ λυπηρό το συμβάν... Εγώ είμαι νέος χρήστης και εξ' αρχής εκτίμησα τον Κο Σούρλα σαν Άνθρωπο...

Αντιλαμβάνομαι πως τον εκτιμούσαν σχεδόν οι πάντες αφού σε αυτό το topic τοποθετούνται μέλη με πάνω από 2000 δημοσιεύσεις και το μόνο που λένε είναι θετικά σχόλια...

Το τι συνέβει δεν το ξέρω άρα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Το ζήτημα είναι: έφαγε ban δια παντώς? Έχει χρονικό περιορισμό το ban του (1-2 βδομάδες)?

Αν και πιστεύω οτι ο Κος Σούρλας θα έχει "banάρει το avclub" και συνεπώς αυτά που ρωτάω δεν έχουν κανένα νόημα, αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει...

Πολύ λυπηρό το συμβάν... Εγώ είμαι νέος χρήστης και εξ' αρχής εκτίμησα τον Κο Σούρλα σαν Άνθρωπο...

Αντιλαμβάνομαι πως τον εκτιμούσαν σχεδόν οι πάντες αφού σε αυτό το topic τοποθετούνται μέλη με πάνω από 2000 δημοσιεύσεις και το μόνο που λένε είναι θετικά σχόλια...

Το τι συνέβει δεν το ξέρω άρα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Το ζήτημα είναι: έφαγε ban δια παντώς? Έχει χρονικό περιορισμό το ban του (1-2 βδομάδες)?

Αν και πιστεύω οτι ο Κος Σούρλας θα έχει "banάρει το avclub" και συνεπώς αυτά που ρωτάω δεν έχουν κανένα νόημα, αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει...

Συμφωνώ απολύτως...Αν και έχουμε πολλές διαφορές με το κ. Σούρλα (κοινωνικοπολιτικές, αθλητικές) και έχουμε κοντραριστεί δε πιστεύω ότι έπρεπε να banαριστεί.
Γνώμη μου γενικά είναι ότι κακώς σβήνονται posts. (εκτός ίσως υβριστικών).
Εδώ μέσα είμαστε μικρογραφία της κοινωνίας. Και εκεί υπάρχουν όλοι. Ας είμαστε λίγο πιό ανεκτικοί στη διαφορετική άποψη έστω κι αν είναι ειρωνική. Είναι εύκολο να μην απαντήσεις και να πάψει το θέμα.

Φιλε μου Σπυρο ειπα να παω ενα ταξιδακι 4 μερες και γυριζω και δεν μπορω να σε βρω ρε φιλε να μιλησουμε για τα χτεσινα και για πολλα αλλα....

Δεν μπορω να καταλαβω προς τι το μπαναρισμα ειδικα στην περιπτωση του Σπυρου ο οποιος εχει προσφερει με τα μυνηματα του στην μουσικη και σε πολλες αλλες κατηγοριες εδω μεσα τα μεγιστα....

Ποια ειναι αυτη η επιτροπη που αποφασισε αυτο το πραγμα και για ποιο λογο ρε αδελφε ? Τα μυνηματα που αφορουν το εν λογω μπαναρισμα θα πρεπει να γινουν γνωστα φιλοι μου.

Καπου ειδα οτι η Γενικη Διαχειριση πηρε την ευθυνη οντας απουσα και μη εχοντας προσβαση.... Τι ειναι αυτα ρε παιδια?

Σπυρο μην μασας ρε φιλε σε περιμενω σημερα το βραδακι να επιστρεψεις φορτσατος να τα πουμε για τα ωραια που εγιναν χτες -bye-