Σαφώς τροχίζει πολύ πιό γρήγορα απο μιά λίμα μέ οδηγό χειρός,αλλά η λίμα μέ οδηγό χειρός είναι απαραίτητη στό χωράφι,πού δέν μπορούμε νά έχουμε τό ηλεκτρικό τροχιστικό.
θα διαφωνήσω πάντως με το ότι είναι γρηγορότερο απο τη λίμα του χεριού, συγκεκριμένα αύτή τη λίμα
καθώς διατηρείς τη γωνία εύκολα και τροχίζεις και τον οδηγό ταυτόχρονα ενώ διαφορετικά πρεπει να βάλεις την καλυμπρα να δεις αν θέλει κατέβασμα, να την τροχίσεις να ξανατσεκάρεις κτλ κτλ
και φυσικά μπορείς να την έχεις και στο χωράφι! είναι λιγο ακριβούτσικη αλλα κάνει απόσβεση στο τσακ μπαμ. και αν την συνδυάσεις με κατι τέτοιο τότε είναι εξίσου εύκολο και στο χωράφι
Δεν έχεις άδικο για την ακρίβεια στις μοίρες (δεν ισχύει τόσο στα φτηνά τύπου florabest) αν και μειώνεται η διαφορά στην ακρίβεια με τον καιρόKαλό είναι νά διαφωνούμε,άν συμφωνούσαμε όλοι μέ όλους τότε θά ανησυχούσα.
Δέν υφίσταται μέτρο σύγκρισης μέ λίμα χειρός έστω καί μέ τήν δύο σέ ένα τής Stihl πού λιμάρει καί τόν οδηγό βάθους,μέ ένα ηλεκτρικό τροχιστικό στό μέν πρώτο πάς μέ τό μάτι (πού μέ τίποτα δέν θά μπορέσεις να τήν έχεις στίς 30 μοίρες επακριβώς,όλο καί 1-2-3 μοίρες θά ξεφύγει τό χέρι) γιά τήν εκάστοτε γωνία 30 μοιρών,αλλά καί τήν 0 η 10 μοίρες στό οριζόντιο ανάλογα τήν αλυσίδα,καί μέ τό ηλεκτρικό τροχιστικό πάς μέ τήν σιγουριά τών σωστών μοιρών.
Οσο γιά τήν ταχύτητα πιστεύω ακόμα ότι τό ηλεκτρικό τροχιστικό είναι πιό γρήγορο,επίσης ο οδηγός βάθους δέν χρειάζεται τρόχισμα κάθε φορά πού τροχίζεται τό δόντι κοπής τής αλυσίδας,αλλά κάθε 2 η 3 τροχίσματα τού δοντιού κοπής.
Εγω θα σας πω μια κουβεντα.
Powersharp
Ενδιαφέρομαι για ένα κλαδευτικό αλυσοπριονο. Είμαι ανάμεσα στο sthil 150 και το echo 2511 , έχει κανείς εμπειρία με αυτά τα 2?
Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατι αντιστοιχο στα 100 αξιοπιστο υπαρχει; Τα 350 για μια φορα τον χρονο στις ελιες δεν θα κανει ποτε αποσβεση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.