Κοίταξε μήπως βρεις κανένα 334T και θα έχεις εργαλείο! Αν δε ανέβεις λίγο στο 338XPT τότε έκλεισες από αγορές.
Εγώ τα έχω και τα δύο.
Εγώ τα έχω και τα δύο.
Νίκο είναι άξιος και μπράβο του , πρέπει όμως κάποτε να σηκώσει ανάστημα . Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρίες .
Για τις ελλείψεις τώρα δεν μπορώ να πω κάτι μιας και πλέον οι παραγγελίες μου σε Jonsered / Husgvarna αντ/κα είναι ελάχιστες , αλλά με τα CC εν ισχύ οι περισσότερες εταιρίες έχουν πρόβλημα .
Ευτυχώς δεν έχω θέμα με την STIHL λόγω ότι είναι θυγατρική και δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα της πληρωμής ανταλλακτικών προς την μαμά εταιρία , φτάνει μόνο να φαίνονται οι εδώ καταθέσεις της .
Όσοι αγόρασαν την αλυσίδα σκληρού μετάλλου την βρήκαν φθηνή για την αντοχή της. Σε χώμα δεν έχει ανάγκη, σε σκληρή πέτρα όμως χάνει τον αιθέρα της. Σε σύρμα /καρφί παθαίνει ζημιά , επισκευάζεται όμως . Το τρόχισμα ναι είναι ακριβότερο μιας και ο τροχός (στο δισκάκι αναφέρομαι) κοστίζει χονδρικής 230 ευρώ οπότε επιβάλλεται επίσκεψη σε συνεργείο μιας δεν συμφέρει η αγορά του από ιδιώτη.
Δεν συνιστώ την χρήση της όπου υπάρχει υπόνοια για μέταλλο.
Και κάτι ενδεικτικό για την αντοχή της , πελάτης μου χάλασε 9 αλυσίδες κόβοντας πουρόπετρα , με την οποία έκανε πρόσοψη σε δυόροφο κτήριο 200™ ο κάθε όροφος περίπου.
Μιλώ για την αλυσίδα DURO της STIHL.
Εσύ Νίκο δεν πήρες τηλέφωνο...
Οπότε όπως κατάλαβα δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις τόσο πολλά για μία αλυσίδα ''καλή'' που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, και να μην πάρεις τρεις με τα ίδια χρήματα.
Μακη τι εχεις σκοπο να κανεις? Κλαδεμα? κουτσουρα για το τζακι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.