Παιδια καλησπερα εχω το stihl ms-250cbe ειμαι καινουργιος στο αθλημα το εχω 3 χρονια περιπου αλλα δεν ξερω ποια αλυσιδα να παρω μπορειτε να μου προτεινεται μια και καποιο λινκ να παραγγειλω; Πρεπει να παρω αποκλειστηκα της stihl? η λαμα ειναι 45 αρα απλα δεν γνωριζω τον τυπο της αλυσιδας αυτα με ιντζες λαμας κτλ συγχωρεστε με νεοπας
Σας ευχαριστω πολυ
![]()
Θας πας σε ένα κατάστημα με είδη κήπου και θα του πεις τι μηχάνημα έχεις να σου δώσει αλυσίδα Oregon ή Stihl.
Για να τους διευκολύνεις πάρε και την αλυσίδα μαζί σου.
Παρα πολυ σωστα.
Εγω θα ξαναθυμισω εδω την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ πατεντα της OREGON για τροχισμα πανω στο αλυσσοπριονο.
Παιδια καλησπερα εχω το stihl ms-250cbe αλλα δεν ξερω ποια αλυσιδα να παρω
Ωραιος!!!Αυτό το είδος τροχίσματος ανακαλύφθηκε πριν πολλά χρόνια από την McCulloch , είχε άνοιγμα για την εισαγωγή στενής πέτρας στο πλαϊνό καπάκι την λάμας , πριν την έξοδο για τον προφυλακτήρα χειρός (η αλλιώς λαβή φρένου).
Μεγάλο μειονέκτημα του συστήματος η εξαιρετικά μικρότερη ταχύτητα βύθισης της αλυσίδας λόγω γεωμετρίας .
Κωδικός αλυσίδας stihl 3686 000 0068 , η αλλιώς για αγορά άλλης μάρκας βήμα 325" , 68 οδηγοί , πάχος οδηγού 1,6mm .
Η παραπάνω είναι η αλυσίδα για την standard λάμα των 45cm που συνοδεύει το παραπάνω αλυσοπρίονο , έλεγξε την λάμα σου εάν είναι αυτή , έχει ανάγλυφα επάνω της τον αριθμό των οδηγών , το πάχος τους και τον κωδικό της ίδιας για όποτε χαλάσει .
Για αλυσιδες η stihl εχει και την σειρα DURO που αντεχει 10φορες παραπανω απο την συνηθισμένη. Μειονέκτημα η τιμή της που είναι 3-4φορες πάνω (περιπου 50Ε)
Καλό για τα 100 μπορώ να σου προτείνω, αλλά σοβαρό σε καμία περίπτωση φίλε μου.Έχει να προτείνει κανείς ένα αλυσοπριονο βενζίνης σοβαρό για μικρή χρήση μέχρι ένα κατοστάρικο το υπερ-πολύ?
Μην γράφεις ανακρίβειες, όλες οι αλυσίδες επισκευάζονται και ειδικά στην duro εάν δεν βρεις σε σίδερο ώστε να κουρέψει τα δόντια δεν κλαις τα χρήματά σου..
Αν σου χτυπήσει πέτρα και σπάσει θα κλαις τα λεφτά που έδωσες.
Δεκτή κάθε πρόταση[/COLOR]
Καλό για τα 100 μπορώ να σου προτείνω, αλλά σοβαρό σε καμία περίπτωση φίλε μου.
Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες γράφω σοβαρό για μικρή χρήση. Δηλαδή πέντε δέντρα το χρονο. Να μην χαλασει με δύο κοψίματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.