Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Να ρωτήσω
τα κοινά κανάλια στα μπουκέτα Nova και ΟΤΕ πχ FX, FOXlife, NatGeo Wild, κτλ κτλ σημαίνει και ίδιο πρόγραμμα τις ίδιες ώρες;Δηλαδή τα ίδια δείχνουνε;

Aκριβως.

Βρε παιδια την βοηθεια σας!ποσο χρονο κανει να ενεργοποιηθει η καρτα?στην τεχν υποστηριξη που καλεσα μου ειπαν μια μερα!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γνωστός μου που αγόρασε το πακέτο μου ανέφερε πως την περασμένη Τετάρτη το ματς Ολυμπιακού - Ντόρτμουντ δεν το έδειξε σε 16/9 αλλά σε 4/3. Ισχύει;

H ΕΡΤ το έδειξε.Μάλλον μπερδεύτηκε με την ανάλυση του ERT HD;

Αν δε κάνω λάθος ο αποκωδικοποιητής του Ο.Τ.Ε. μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και τα επίγεια ψηφιακά. Σωστά;
Αν ναι είναι περασμένα ή πρέπει να τα ψάξει ο χρήστης για να τα βρει;

Αν δε κάνω λάθος ο αποκωδικοποιητής του Ο.Τ.Ε. μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και τα επίγεια ψηφιακά. Σωστά;

πρέπει να τα ψάξει, αφού εκμπέμπουν από διαφορετικές συχνότητες σε κάθε κέντρο εκπομπής.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Διαβάζω αυτό και μπερδεύομαι περισσότερο.
Τί ισχύει?
α. Υπάρχει και DVB-T δέκτης στον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ?
β. Τα ψηφιακά αναμεταδίδονται απ' το δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ (και ποιά κανάλια απ' όλα)?
Για ξεκαθαρίστε τις απορίες όσοι πήρατε OTE Tv (Sat)...
Ευχαριστώ

Είναι combo.Δηλαδή υπάρχει build in και DVB-T δέκτης.Συνεπώς μπορείς να λαμβάνεις και τα επίγεια ψηφιακά από τον δέκτη.Προς το παρόν δεν αναμεταδίδονται δορυφορικά.

Όσοι είχατε ρωτήσει για τον ήχο.DD 5.1 προς το παρόν έχει μονάχα το ESPN America HD.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Βρε παιδια την βοηθεια σας!ποσο χρονο κανει να ενεργοποιηθει η καρτα?στην τεχν υποστηριξη που καλεσα μου ειπαν μια μερα!

Πρέπει να παίζει ρόλο το πως ενημερώνετε το κέντρο εκπομπής για τους δέκτες που πουλήθηκαν και είναι ενεργεί. Για πωλησεις από το 13888 που ο δέκτης λαμβάνεται αργότερα ισχύει το δεκάλεπτο που λένει οι οδηγίες. Όταν υπάρχει άμεση αγορά του δέκτη από σημείο πώλησης θέλει το χρόνο του για να ενερηοποιηθεί η συνδρομή (στην δική μου περίπτωση αγορά δέκτη 8:00 το βράδυ ενεργοποίηση συνδρομής της στις 11:00 την άλλη μέρα.)

Παιδιά εκτός από τον ΟΤΕ, στον 9' υπάρχει τίποτα άλλο που να θεωρείται ενδιαφερον;

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

γιατι στο conn-x tv υπαρχουν τα ALTER & ΣΚΑΙ και στο δορυφορικο ote sat οχι;

Προφανώς θα προστεθούν όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με όλα τα ελληνικά

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μεχρι να βγει μια μοντουλα...ή ακομα καλυτερα μεχρι να το προμηθευτει ο πολυς ο κοσμακης!(βλεπε νεα εκδοση ψιψικαμ κ.α)

Αλλο NDS 3 και αλλο NDS 4 σαν να λεμε η νυχτα με την μερα.

Κανενας δεν θα ασχοληθει με τον οτε παρα μονο οταν ολα τα sky digital uk-italy και γερμανια γυρισουν και αυτα σε NDS 4 :)

Γιά πείτε μου..
Αν ο δέκτης έχει built in και DVB-T (επίγεια ψηφιακή), έχει δηλαδή 2 εισόδους κεραίας? (Μιά τη γνωστή RF τηλεόρασης και άλλη μιά -βιδωτή [F Connector] - γαι δορυφορική λήψη)?
Μπορεί κάποιος να μας δείξει το πίσω μέρος του δέκτη?

@GEORGE M.
Μάλιστα, κατάλαβα κ ευχαριστώ.
Έχει είσοδο για επίγεια ψηφιακά ΚΑΙ είσοδο για δορυφορικά.:music-smiley-005:

Last edited: