Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εδω λαρισα παντως απο τις 7:30 που μου ανοιξε η καρτα δεν εχασε καθολου σημα. οι δικες μου μετρησεις ειναι 255 σημα και BER 8.9E-4. Το πεδιομετρο παντως του τεχνικου εδειξε 87.5 στην ποιοτητα, ενω ο ΚΑΟΝ δειχνει 20. αρα παιζει προβλημα οντως με τους δεικτες.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

το FX του ΟΤΕ εχει την ιδια ποιοτητα με αυτο της νοβα?

Ειναι καλυτερο κατα την γνωμη μου.

Γενικα ολα τα κοινα sd καναλια ειναι ενα κλικ πιο πανω στον ΟΤΕ.

Ακομη και το nickelodeon που διαμαρτυρεται καποιος οτι δεν ειναι γνησιο HD υπαρχει ορατη διαφορα.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.Κινηματογραφικα καναλια εχουν μπει στο πακετο του Οτε?Υπαρχουν ΗD καναλια και ποια η ποιοτητα τους?Αν δεν εχουν μπει ποτε ακριβως υπολογιζεται να μπουν?

ΥΓ.Η νοβα μετραει μερες.Ενας ακομα μειον,αν ικανοποιηθω στα κινηματογραφικα καναλια...-bye-

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.Κινηματογραφικα καναλια εχουν μπει στο πακετο του Οτε?Υπαρχουν ΗD καναλια και ποια η ποιοτητα τους?Αν δεν εχουν μπει ποτε ακριβως υπολογιζεται να μπουν?

ΥΓ.Η νοβα μετραει μερες.Ενας ακομα μειον,αν ικανοποιηθω στα κινηματογραφικα καναλια...-bye-
Για την ώρα τα μόνα διαθέσιμα είναι τα UNIVERSAL και SUNDANCE των οποίων το πρόγραμμα μπορείς να δεις από το site του OTE TV

Η αλήθεια είναι πως για την ώρα ο ΟΤΕ υστερεί πολύ σε ταινείες.
Αναμένουμε άμεσα OTEcinema 1, 2 & 3

έχει βγει ανακοίνωση για το πότε ή πάμε στα τυφλά?

Παιδιά κάνει σε κανένα άλλο σπάσιμο με τετραγονάκια όταν βλέπει natgeo wild hd καθε 3-5 λεπτά στιγμιαία ????

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παιδιά κάνει σε κανένα άλλο σπάσιμο με τετραγονάκια όταν βλέπει natgeo wild hd καθε 3-5 λεπτά στιγμιαία ????

Το παρατηρώ κι εγώ, όχι πάντα όμως. Μάλλον είναι γενικό το ζήτημα.

ναι κ εγω αλλα μαλλον του καναλιου ειναι!
αν εχετε καλο σημα δεν ειναι το προβλημα απο εσας!

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο θεμα αυτο αλλα μου αρεσει να ψαχνομαι.Αγορασα το οτε τv και πηρα μονος μου ενα πιατο 1 μετρο,ενα lnb τα οποια και εγκατεστησα.Συνδεσα και το δεκτη.Εμαθα τη διοπτευση του δορυφορου και την υψωση απο ενα site.Συγκεκριμενα ειναι διοπτευση 192,υψωση 45 πολωση 18.Μενω Κορινθο.Δυστηχως δεν μπορω να βρω το δορυφορο.Προσπαθω με το χερι.Ενας ειναι μπροστα στο δεχτη και κοιταει το σημα και εγω στρεφω το πιατο.Το lnb πρεπει να ειναι οπως κοιταω τη κεραια απο μπροστα γυρισμενο λιγο δεξιοστροφα η αριστεροστροφα?Στις αρχικες ρυθμισεις του δεκτη λεει οτι ειναι προεπιλεγμενος ο αναμεταδοτης οτε2.εμενα ειναι ο οτε1.Παιζει ρολο αυτο?Οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη.Θα ηθελα να τα καταφερω μονος μου και να μην φωναξω καποιον τεχνικο.Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον βοηθησει.

Μάλλον στις 12/11 θα αρχίσουν τα ΟΤΕcinema και θα δείξουν την ταινία FAST&FURIOUS................johns.

Το LNB όπως κοιτάς από μπροστά θέλει να το στρίψεις λίγο αριστερόστροφα...........Θα επιλέξεις τον αναμεταδότη 2.............Θα πας στον έλεγχο σήματος και θα κοιτάς εκεί που μετράει το BER κάτω από την μπάρα της ποιότητας σήματος και δεν θα κοιτάς την μπάρα αλλά την ένδειξη του BER........¨Οταν πιάσεις σήμα η κλειδαριά στο μέσο της οθόνης θα κλειδώσει και θα είσαι οκ.............basilakis76