Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Φάουλ αυτό με τα δήθεν HD! Το ότι είναι καλύτερης ποιότητας από την nova δεν έχει να κάνει. Καθαρή εξαπάτηση κατά την γνώμη μου!

ΟΤΕ: Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος
Είναι Οργανισμός;
Είναι Ελλάδος;

To MTV θα στείλει σύντομα HD link,όσον αφορά το παιδικό,θα παραμείνει ως έχει προς το παρόν.

να στειλουμε μια ομαδικη επιστολη εκει στους κυριους του π..οτε?
Βεβαίως να στείλουμε.
Εγώ είμαι μέσα.

Το επιχείρημα πως η εικόνα είναι καλύτερη από της NOVA (που αμφιβάλλω) είναι εντελώς άτοπο.

Τι να την κάνω την ένδειξη (που δεν υπάρχει) τη στιγμή που είναι ολοφάνερο πως τα κανάλια ΔΕΝ είναι HD ;

Η ονομασία τους ωστόσο είναι Nickelodeon HD και MTV HD .

Αυτό δεν είναι παραπλάνηση πελατών;

Εδώ γκρινιάζαμε για τη NOVA που στα HD δεν είχε την "τέλεια" εικόνα του SKY UK για παράδειγμα , ενώ φυσικά ΕΙΝΑΙ HD τουλάχιστον.

Δεν θα αναφέρουμε καν ότι εδώ υπάρχει καραμπινάτη εξαπάτηση ;

Όντως τις τελευταίες μέρες είχε πεσει η ποιότητα των δυο καναλιών Nickelodeon HD και MTV HD σε Standard Definition, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την μετακόμιση των καναλιών σε νέες εγκαταστάσεις... Χθες η εικόνα του MTV HD είχε και συνεχείς διακοπές και παράλληλα παράσιτο στον ήχο... Και φυσικά τα 2011 ΕΜΑ δεν μεταδόθηκαν ποτέ σε HD, όσοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την εκδήλωση των ΕΜΑs (06/11), απευθείας από το FTA Feed τροφοδοσίας της εκδήλωσης σε 1W `η 24.5W, η εικόνα ήταν μέρα με τη νύχτα, με το MTV Greece HD... H OTE TV ας προσθέσει το MTV Live HD, `η το I concert HD που είναι 100% HD κανάλια με συναυλίες και ας αφήσει τα ριαλιτυ του MTV Greece να μεταδίδονται με τυπική ευκρίνεια...

Last edited:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Χθες βρέθηκα σε φιλικό σπίτι και παρακολούθησα τα τελευταία λεπτά του αγώνα Αγγλίας - Ισπανίας στο ΕΡΤ HD (μέσω ΟΤΕ tv). Η εικόνα δεν ήταν καλή.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Χθες βρέθηκα σε φιλικό σπίτι και παρακολούθησα τα τελευταία λεπτά του αγώνα Αγγλίας - Ισπανίας στο ΕΡΤ HD (μέσω ΟΤΕ tv). Η εικόνα δεν ήταν καλή.

Επειδή έχω πρόσβαση και στην επίγεια ψηφιακή ΕΡΤ HD, η εικόνα ήταν πανομοιότυπη με την επίγεια ψηφιακή ΕΡΤ HD, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...
Αυτό που ομως έχω παρατηρήσει είναι ότι το OTE Sport HD έχει δοκιμαστική κάρτα εκπομπής, όταν η ΕΡΤ HD εκπέμπει πρόγραμμα...

Δεν έκανα κάποια σύγκριση, απλά η εικόνα δε μου άρεσε. Σαφώς δεν ήταν άθλια (mtv "hd"), ή μέτρια (nickelodeon).

έκανες σύγκριση με το ert hd από το κανονικό σήμα της τηλεόρασης??? ήταν το ίδιο ή χειρότερο? γιατί αν ήταν χειρότερο τοτε μάλλον έχει γενικότερο θέμα η πλατφόρμα με to hd.

Εκεί που μένει ο φίλος μου, δεν υπάρχει επίγεια ψηφιακή λήψη. Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η γνώμη εκείνων που είδαν το φιλικό αγώνα το Σάββατο από την πλατφόρμα του ΟΤΕ.

Έχει κανείς σήμα στην 12111?Στις άλλες συχνότητες έχω σήμα ενώ σε αυτην όχι

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μήπως αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η χωρητικότητα του συγκεκριμένου αναμεταδότη ώστε να προστεθούν και άλλα κανάλια?
Κανονικά οι δέκτες ΟΤΕ δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα με το σήμα.................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μήπως αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η χωρητικότητα του συγκεκριμένου αναμεταδότη ώστε να προστεθούν και άλλα κανάλια?
Κανονικά οι δέκτες ΟΤΕ δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα με το σήμα.................

http://satzapper.blogspot.com/2011/11/ote-v-eurobird-9a.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

εγώ δεν έχω σήμα σε καμία πλην της 12111 δοκίμασα και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα

καλημέρα,
δε γνωρίζω αναφέρθηκε εδώ αλλά στο θέμα για το μπάσκετ γράφτηκε και κουοτάρω
"O ΟΤΕ απέκτησε τα δικαιώματα δύο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μπάσκετ. Πρόκειται για το κατά τεκμήριο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο μετά το ΝΒΑ, δηλαδή το Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ ACB ή LEGA ENDESA όπως ονομάστηκε φέτος και για την Αδριατική Λίγκα (ABA LEAGUE) (καλύτερες ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας), όπου μετέχει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ."

Σε άλλο forum μόλις είδα ότι προστέθηκε και το BBC. Αφορά το iptv μόνο ή και το δορυφορικό γιατί δεν βλέπω κάτι προς το παρόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που κάνει παραπλανητικές διαφημίσεις και στο πρόσφατο παρελθόν δεν έφαγε πρόστιμο ?

Καλησπερα μια ερωτηση τι γινεται με τα ελληνικα καναλια?Παιζει κανενα?Σκαι Αλτερ?Βαλαν και τα υπολοιπα?
Με τα οτεcinema? Διαβαζα απο πολους οτι μπαινουν η 11/11 η 17/11!Τι γινεται?