Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με πήραν από ΟΤΕ και μου δίνουν:
24mbps
Απεριόριστα σταθερά
full πακέτο OTETV με HD κανάλια
δορυφορικό εξοπλισμό
Εγκατάσταση
και 0,098λεπτά/λεπτό κινητά.
Με 36
Να το παρω;
Τώρα έχω NOVA 3play με 30 χωρίς ταινίες και αθλητικά.

Είχα ακριβώς το ίδιο πακέτο με τη NOVA και μου έκανε ακριβώς την ίδια προσφορά ο ΟΤΕ. Την δέχτηκα γιατί μου φάνηκε αρκετά καλή.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εκανα call back στον ΟΤΕ, με πηραν και μου δίνουν:
24mbps
Απεριόριστα σταθερά
full πακέτο OTETV με HD κανάλια
5 ωρες κινητά 45 ευρώ.
Χωρίς κινητά στα 40
Τέλη αλλαγής παροχου 31.
Ως εδώ καλά.
δορυφορικός εξοπλισμός και
εγκατάσταση μου είπε 99 ευρώ!
Μπορω να πάρω σε κάποιο άλλο τηλέφωνο κάποιο ειδικό τμημα ?

Απορίες για ΟΤΕ TV

Αυτό που σου δίνουν με 40 μου δίνουν με 36 και 9λεπτά το λεπτό κινητά. Δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό με την προϋπόθεση να πάρουν πίσω το δέκτη και το ρούτερ όταν διακόψω.
Να σου δώσω ένα τηλέφωνο και ένα όνομα να πάρεις;

Last edited:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Για όποιον ενδιαφέρεται θα το στείλω σε pm τη Δευτέρα γιατί τώρα είμαι στο εξοχικό και δεν το έχω

@kougis

Στείλε και σε μένα φίλος το τηλέφωνο διότι από 10 αυγούστου θα βάλω και εγώ ΟΤΕ tv..Θέλω να είναι δωρεάν η εγκατάσταση και το πιάτο αλλιώς βλέπω να με κυνηγάει η γυναικα μου..

Γεια σας,

Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα (αν είμαι εκτός θέματος thread πείτε μου να γράψω αλλού). Έχω το εξής πρόβλημα. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (μηχανικός). Έχω αυτή τη στιγμή στο γραφείο (το οποίο είναι στον ίδιο χώρο με το σπίτι) τηλέφωνο ΟΤΕ, internet από άλλη εταιρεία, και NOVA δορυφορική στο σπίτι. Θα ήθελα να βάλω ΟΤΕ internet και ΟΤΕ TV, δηλαδή όλα ΟΤΕ. Το πρόβλημα είναι καταρχάς ότι δεν πιστεύω ότι μπορώ να δικαιολογήσω στο γραφείο OTE TV (έχει κάποιος εμπειρία από αυτό;), οπότε δεν μπορώ να έχω το full πακέτο και με τις 3 υπηρεσίες. Πρέπει επομένως να βάλω δορυφορική ΟΤΕ (έχει χαμηλότερη ποιότητα εικόνας ή κάτι τέτοιο η δορυφορική σε σχέση με την καλωδιακή;). Θα μου δικαιολογήσει ο ΟΤΕ έκπτωση τουλάχιστον ως πελάτη ΟΤΕ; Επίσης διαβάζω στο site ότι την εγκατάσταση για την δορυφορική πρέπει να την κάνει ο πελάτης. Ισχύει αυτό; Γιατί εγώ είμαι άσχετος. Πόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορώ να ζητήσω από τον ΟΤΕ να την κάνει; Επίσης το πιάτο της NOVA θα μου είναι άχρηστο ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω (είτε για το ΟΤΕ TV είτε πχ για άλλο δορυφορικό πρόγραμμα ελεύθερο). Σκοπεύω τις ερωτήσεις αυτές να τις κάνω και στον ΟΤΕ, αλλά επειδή είμαι σε περίεργη περιοχή και δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τους υπαλλήλους εδώ, γι αυτό ρωτάω εδώ μπας και βρω άκρη εκ των προτέρων.

ΥΓ: Πόσος χρόνος περίπου χρειάζεται από την αίτηση μέχρι να μπει η δορυφορική;

Ευχαριστώ

πιατο μπορείς να βάλεις αυτο που έχεις απλα δεν θα πιανεις το δορυφόρο της νοβα και λογικά μπορείς να τα κάνεις ολα οτε δεν νομιζω να εχεις θεμα λογο οτι ειναι γραφείο

Εγώ έβαλα στο γραφείο OTE Business (ISDN + αστικά/υπεραστικά + 24αρι ίντερνετ) στα 35 ευρώ/μήνα και με ενημέρωσε η υπάλληλος ότι ως επαγγελματίας δεν δικαιούμαι κάποια έκπτωση στο OTEtv (οι προσφορές και οι εκπτώσεις ισχύουν για οικιακούς χρήστες).

Άρα αν είσαι οικιακός χρήστης (ή έτσι "φαίνεσαι" στον ΟΤΕ) δικαιούσαι την προσφορά, απλά μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα έξοδα του γραφείου, δηλαδή το ποσό των 21,90 ευρώ για OTEtv δεν εκπίπτει.

Επίσης α) η εγκατάσταση γίνεται από τεχνικό και β) το πιάτο της Nova μπορείς να πιάσεις κάποιον άλλο δορυφόρο (θα χρειαστείς και δορυφορικό δέκτη).

Ακριβώς το ίδιο θέλω κι εγώ (με ISDN κτλ). Πολύ καλή τιμή μου φαίνεται. Εντάξει, δεν πειράζει τόσο αν δεν δικαιούμαι έκπτωση στο OTE TV (να εκπίπτει δεν περίμενα ούτως ή άλλως). Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Για όποιον ενδιαφέρεται θα το στείλω σε pm τη Δευτέρα γιατί τώρα είμαι στο εξοχικό και δεν το έχω

Αν μπορείς και σε μένα ενδιαφέρομαι για το πακέτο!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι παιδιά;
Ο πεθερός μου έχει Nova και θέλει να βλέπει και OTETV (τα αθλητικά τον ενδιαφέρουν)...
Είναι δυνατόν να πάρει μόνο κάποια κάρτα για το ΟΤΕTV, όπως αυτή που έχει απ' τη Nova για να βλέπει χρησιμοποιώντας τον δέκτη της Nova ή θα χρειαστεί και 2ο δέκτη;
Και τέλος θα πρέπει να κάνει 12μηνη συνδρομή στον ΟΤΕ ή μπορεί και με το μήνα;
Συγνώμη για τις πολλές απορίες και ευχαριστώ εκ' των προτέρων...

Να προσθέσω ότι είναι πελάτης ΟΤΕ - στο τηλέφωνο - μήπως ξέρετε πόσο θα πρέπει να δίνει το μήνα ;

Αυτό που σου δίνουν με 40 μου δίνουν με 36 και 9λεπτά το λεπτό κινητά. Δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό με την προϋπόθεση να πάρουν πίσω το δέκτη και το ρούτερ όταν διακόψω.
Να σου δώσω ένα τηλέφωνο και ένα όνομα να πάρεις;

Φίλε ευχαριστώ πολύ για το... κονέ!!! Άψογες με 36 τα πάντα όλα και δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμός!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Επιτέλους NOVA τέλος!!!!!!!!!!!

Φίλε ευχαριστώ πολύ για το... κονέ!!! Άψογες με 36 τα πάντα όλα και δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμός!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Επιτέλους NOVA τέλος!!!!!!!!!!!
Παιδιά μπορείτε να δώσετε το τηλ; Το χρειάζεται ένας φίλος για να του κάνουν καλή προσφορά.