Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Στο EPG λεει οτι αυριο θα εχει 3-4 φιλικα εθνικων ομαδων στο ποδοσφαιρο ενω στο επισημο σαιτ του ΟΤΕ,δεν τα αναφερει.Πως γινεται αυτο;Τι ισχυει;

Προφανως δε θα εχουν ενημερωσει το σαιτ ακομα.. Στο ote tv guide παντως υπαρχουν κανονικα τα φιλικα.

παιζει ο ote να δωσει το ote go και με αλλο τροπο σε μη συνδρομητες οπως κανει η nova με το nova go ? πχ εγω που θελω να βλεπω καποια παιχνιδια την κυριακη ας πουμε

Δεν υπαρχει περιπτωση να κανει μια υπηρεσια ο ΟΤΕ χωρις να εχει στοχο το κερδος.
οπως πχ επι πληρωμη να βλεπεις καποιον αγωνα.

Δεν εχει εμπορικό νόημα για τον ΟΤΕ κατι τέτοιο. Για τη nova επισης δεν ξέρω τι νόημα εχει...μάλλον θα παίρνουν τζάμπα διαφήμιση απο το πρώτο θέμα.

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να μάθω την ακριβή ημερομηνία που λήγει η 12μήνη σύμβαση με τον ΟΤΕ επειδή δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία

Γιατι δεν περνεις στο 13888;Σιγουρα θα ξερουν να σου πουν

παιζει ο ote να δωσει το ote go και με αλλο τροπο σε μη συνδρομητες οπως κανει η nova με το nova go ? πχ εγω που θελω να βλεπω καποια παιχνιδια την κυριακη ας πουμε

Η συνδρομητική τηλεόραση θα εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια, όπως εξελίσσονται τα πάντα γύρω μας. Οπότε είναι πιθανόν να δούμε κάποια στιγμή τέτοιες υπηρεσίες. Αρκεί φυσικά να είναι αξιόπιστες!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παιδιά, γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει στο σχεδιασμό του ΟΤΕ ο πολυκάναλος ήχος στα αθλητικά κανάλια;

Μπορει τεχνικά ο ΟΤΕ (ή και τα άλλα δορυφορικά καναλια) να δουν τι βλεπουμε; πχ αν παρακολουθούμε το iconserts ή το MADTV πχ;

Last edited by a moderator:

Καθότι μόλις έβαλα OTETV, υποστηρίζει ο δέκτης Dolby Digital 5.1 μέσω HDMI ή SPDIF? Δοκίμασα και με τα δύο με τον ενισχυτή και παίρνω μόνον Stereo ήχο?

Οντως με τις ρυθμίσεις στο SPDIF σε Dolby και το HDMI επίσης σε Dolby μου δίνει DD ήχο μόνον στο Discovery Showcase HD, κανένα άλλο κανάλι. Εχω διαβάσει σε άλλα threads και για το Sundance HD αλλά το δοκίμασα και μου βγάζει απλό Stereo ήχο.

Mέσα στον μήνα,το πότε ακριβώς είναι άγνωστο προς το παρόν

Last edited by a moderator: