Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Υπαρχει περίπτωση να εχουν χειρότερο απο το δορυφορικό? προχωράει καθολου το ολο,θεμα;

Καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό,ειδικά στα ντοκιμαντέρ κλπ που έχουν χαμηλό bitrate.

Ελάχιστες είναι οι φορές που θα χαθεί τελείως το σήμα. Και πάλι το δορυφορικό δε θα το άλλαζα με τίποτα.

Φέτος μυ έσπασε τα νευρα. Από τι ρωτησα στο 13888 μου είπαν οτι απο iPTV μπορώ να παω σε δορυφορικό ενω απο δορυφορικό σε iptv δεν γινεται λόγο υποβαθμισης. οποτε θα παω σε IPTV και εαν δω οτι αργουν πολύ τα HD να μπούν τοτε σε 6 μηνες το γυρνω σε δορυφορικό.

Ανάλογα το bitrate που θα έχουν τα HD...αν και από τις αρχές του καλοκαιριού κύριοι με VDSL περιμένετε νέα όσον αφορά τις ταχύτητες.

θα παίξουν οι καινούργιες γραμμες vectoring 100 και 160Mbps ;

Φυσικά και υπάρχει. Όχι ένας, δεκάδες λόγοι.

έχω μοτοροκίνητό 1.60 οπότε δεν με νοιάζει το να χάσω τις 9Ε μεσω δέκτη ΟΤΕ μιας και τον πιάνω με το VU Solo 2

Χθες το βράδυ έβλεπα στο fox το homeland και ξαφνικά χάθηκε το σήμα τελείως. Άλλες συχνότητες έπαιζαν. Ευτυχώς στη ΝΟΒΑ έπαιζε κανονικα. Πως ομως έγινε αυτο;

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σε πολλα καναλια το ιδιο προβλημα - μαλλον δορυφορικο θεμα!

Ευχαριστω καλα το φαντάστηκα καθως κάποια καναλια έπαιζαν και κάποια αλλα οχι. Για λιγο ευτυχώς...

Φέτος μυ έσπασε τα νευρα. Από τι ρωτησα στο 13888 μου είπαν οτι απο iPTV μπορώ να παω σε δορυφορικό ενω απο δορυφορικό σε iptv δεν γινεται λόγο υποβαθμισης. οποτε θα παω σε IPTV και εαν δω οτι αργουν πολύ τα HD να μπούν τοτε σε 6 μηνες το γυρνω σε δορυφορικό.

θα παίξουν οι καινούργιες γραμμες vectoring 100 και 160Mbps ;

έχω μοτοροκίνητό 1.60 οπότε δεν με νοιάζει το να χάσω τις 9Ε μεσω δέκτη ΟΤΕ μιας και τον πιάνω με το VU Solo 2

Συ είπας. Άντε να δούμε για τα HD...

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κι εγώ τα ίδια. Κατά τις 21.30 έγινε. Έκανα reboot τον δέκτη και επανήλθαν όλα.

Κι εγώ τα ίδια. Κατά τις 21.30 έγινε. Έκανα reboot τον δέκτη και επανήλθαν όλα.

Πολυ πιο νωρις, οταν επαιζαν Γαζωρος -ΑΕΛ (και καλυτερα για να μη βλεπουμε τα χαλια μας- που τα ειδαμε τελικα!)

Το Disney Channel δεν γεμίζει την οθόνη ότι και αν δοκιμάσω. Έχει μαύρες οριζόντιες μπάρες πάνω και κάτω και γκρίζες στα πλαγια.
Έτσι είναι σε όλους?

Ετσι ειναι. Μαζι με το mad hits και το c-music.
Η οθονη γεμιζει με ρυθμιση της TV σε πληρη οθονη
αλλα χαλαει στα αλλα καναλια.

Το Νεριτ σπορτ απο 1/1 εχει γινει Νέριτ plus

Στον ΟΤΕ το αναφέρει ακόμα σαν σπορτ και το epg δεν ακολουθει το προγραμμα
Αντίθετα στη Nova, όλα μια χαρά.

Το epg του ΟΤΕ είναι γενικότερα απαράδεκτο, στο ζουμ τν πιάνει το Αβ και τώρα αυτό με την νεριτ άλλα και στο δικό του κανάλι αρκετές φορές το epg ήταν λάθος και μιλάω για το village hd. Αν και τους τελευταίους μήνες δεν εχω παρατηρήσει κάτι εκεί αν και δεν πολύ βλέπω τώρα πια.

Πιστέυετε οτι θα πρέπει να αλλάξω σε οτετv?
Έχω nova τώρα και για το full pack πληρώνω 35(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 61,92)+5 για τα HD+22 για το ίντερνετ(hol)=62 ευρώ.
Με τον otetv έχουμε 31,38 full pack με τον pvr αποκωδικοποιητή+22 στη hol=53,38 και τους 3 πρώτουσ μήνες δώρο.
Απο ότι έχω δει,τα κανάλια του στα ντοκιμαντέρ είναι ότι έχει η nova+πολλά σε HD+IDX,DIS SCIENC.
Απο sport ένα πράγμα θα πώ NBA.
Το cinema με ανησυχεί λίγο.
Εσείς τι νομίζετε? κυρίως για cinema!
Επίσης η εγκατάσταση είναι εύκολη?
Γενικά ποιά είναι η γνώμη σας να το κάνω η όχι?

Φίλε Χρήστο, δεν είναι σωστό να ποστάρεις 3 φορές το ίδιο πράγμα.
Όπως τα λες είναι, επίσης ο ΟΤΕ έχει με έξτρα χρέωση ακόμα πιο πρόσφατες ταινίες οπότε τα 9 ευρώ που γλυτώνεις μπορείς να τα ξοδέψεις και σε τέτοιες ταινίες.
Δες και τη πιθανότητα να πας και την τηλεφωνία στον ΟΤΕ, ίσως κερδίσεις ακόμα καλύτερη τιμή.

Το Disney Channel δεν γεμίζει την οθόνη ότι και αν δοκιμάσω. Έχει μαύρες οριζόντιες μπάρες πάνω και κάτω και γκρίζες στα πλαγια.
Έτσι είναι σε όλους?

Δοκίμασα προηγουμένως και στην πλειοψηφία των προγραμμάτων είναι full screen , μόνο σε μια διαφήμιση του Star Wars Rebels είχε περιμετρικά μπάρες όπως λες. Έχω τον δέκτη PVR με έξοδο στα 1080p και τηλεόραση Samsung 55F6500 με αναλογία εικόνας ρυθμισμένη στο 16:9.