Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το καλύτερα έγκειται κυρίως σε περιπτώσεις κακοκαιρίας. Στο 90άρι θα έχεις πιο 'σταθερή' λήψη ενώ στο 60άρι μπορεί το σήμα να εξασθενεί αρκετά. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να γίνει άριστη στόχευση από τον εγκαταστάτη.

Εγω εχω βαλει 80αρι αλλα οταν βρεχει λες και εχουν ανοιξει οι ουρανοι (ΠΑΡΑ πολυ δυνατη βροχη) αρκετες φορες το σημα χανεται. Και επανερχεται οταν χαμηλωσει λιγο η ενταση της βροχης. Εννοειται δεν μιλαω για ψιχαλες. :)
Επειδη το εχω κεντραρει μονος μου (χωρις πεδιομετρο), ειναι φυσιολογικο που χανεται το σημα σε ακραιες καιρικες συνθηκες ή ακομα και με τελεια στοχευση μπορει να υπαρχει απωλεια σηματος? (Παντα με τις ιδιες συνθηκες)
Εχω τον παλιο δεκτη, και ειχα διαβασει οτι οι ενδειξεις σηματος μεσα απο το μενου δεν ειναι παντα σωστες. Εμενα ειναι 3 μπαρες πριν την κορυφη.

Ευχαριστω. Οποτε ακομα και με τελεια στοχευση, μπορει να παρουσιαστει το φαινομενο.

Βέβαια, αν είναι συχνό το φαινόμενο, καλύτερα να το δει ένας τεχνικός.

Το συχνο ειναι σχετικο, μιας και καταρακτωδη βροχη στην αττικη δεν εχουμε παντα. Με την κλασσικη βροχη πχ δεν εχω θεμα. Γι´αυτο ρωτησα αν ειναι φυσιολογικο.

Εμένα το συχνό (κυρίως για την νόβα που βλέπω συχνότερα) είναι 3 φορές την τελευταία πενταετία. Δεν μου συμβαίνει συχνά (80 άρι πιάτο, Αθήνα). Αν και μπορεί
συχνότερα να δω πρόβλημα στην λήψη με κακό καιρό, όπως macroblocks ή κολλήματα). Οπότε θεωρώ 1-2-3 φορές τον χρόνο δεν είναι πρόβλημα. Αν εμφανίζεται όμως αρκετές φορές το χρόνο, ίσως να συμβουλευτείς κάποιον τεχνικό.
(Υποθέτω ότι για να ρωτάς, σε προβληματίζει...)

Βασικα ρωταω για να μην τον καλεσω αδικα. Γενικοτερο προβλημα δεν εχω (πχ. κολληματα). Απλα τις Χ φορες το χρονο που η βροχη ειναι σε ενταση μη φυσιολογικη, τοτε χανεται το σημα. Δεν ξερω αν θυμασαι τις βροχες περυσι τον οκτωβριο που παρασυρθηκαν αυτοκινητα. Για τετοιες εντασεις μιλαω.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κι η βροχή που έριξε το Σάββατο το βράδυ στην Αττική είναι λογικό να δημιούργησε προβλήματα. Δεν ήταν μόνο η ένταση μα και η πυκνότητα του νερού.

Και εγώ νομίζω ότι αν μιλάμε για σπάνια γεγονότα, τσάμπα θα τον καλέσεις. Αν έχεις συχνό πρόβλημα μόνο, θα πρέπει να το σκευτείς.

Ευχαριστω. Γι´αυτο ρωτησα για να παρω μια εξτρα γνωμη.

Οσοι ειστε συνδρομητες OTE TV μπορειτε να κατεβασετε δωρεαν την εφαρμογη FOX και να βλεπετε τα καναλια FOX και FOXlife.
Η εφαρμογη παιζει δωρεαν αποκλειστικα για πελατες OTE TV στην ελλαδα.
Θα πρεπει να βαλετε Username και password απο το My OTE για να εισελθετε στην εφαρμογη.

Ειμαι συνδρομητης οτε tv πολλά χρόνια αλλά έχω εναν παλιό δέκτη. Μπορώ να ζητησω καποιον δέκτη για να έχω 1080p; Αν γινεται ειναι δωρεαν ή τον χρεωνομαι;

Ειμαι συνδρομητης οτε tv πολλά χρόνια αλλά έχω εναν παλιό δέκτη. Μπορώ να ζητησω καποιον δέκτη για να έχω 1080p; Αν γινεται ειναι δωρεαν ή τον χρεωνομαι;

Στον καινούργιο δέκτη η HD ανάλυση είναι 720p και 1080i και όχι 1080p
Μπορείς να καλέσεις στο 13888 και θα σε κατευθύνουν, αν κάποιος το έχει κάνει αυτό τότε σίγουρα θα σου απαντήσει από εδώ.

Στον καινούργιο δέκτη η HD ανάλυση είναι 720p και 1080i και όχι 1080p
Μπορείς να καλέσεις στο 13888 και θα σε κατευθύνουν, αν κάποιος το έχει κάνει αυτό τότε σίγουρα θα σου απαντήσει από εδώ.

Μα πηγα σε ενα φιλο που εχει νεο δεκτη (αυτον που κανεις εγγραφη) και στις ρυθμισεις του ειχε επιλογη 1080p. Τι παιζεται;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ούτως ή άλλως, δεν είναι native οπότε μην δίνεις σημασία. Όλα τα πάνελ είναι 1080p οπότε γίνεται μια μετατροπή από 1080i σε 1080p.

Οσοι ειστε συνδρομητες OTE TV μπορειτε να κατεβασετε δωρεαν την εφαρμογη FOX και να βλεπετε τα καναλια FOX και FOXlife.
Η εφαρμογη παιζει δωρεαν αποκλειστικα για πελατες OTE TV στην ελλαδα.
Θα πρεπει να βαλετε Username και password απο το My OTE για να εισελθετε στην εφαρμογη.

Την κατεβάζουμε ή βλέπουμε μέσω κάποιου site που κάνουμε login με τα στοιχειά από το site του ΟΤΕ που έχουμε; Ας βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει.

Την κατεβάζουμε ή βλέπουμε μέσω κάποιου site που κάνουμε login με τα στοιχειά από το site του ΟΤΕ που έχουμε; Ας βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει.

Μπες στο www.foxplay.gr απο τον browser του υπολογιστη σου και κάνε log in. Επέλεξε ΟΤΕ σαν πάροχο και στη συνέχεια αφού τικαρεις οτι αποδεχεσαι τους όρους μπες με τους κωδικούς του my ote σου .Δεν χρειαζεται να κατεβασεις κάτι πέρα απο το silverlight που χρειαζεται σαν πρόσθετο για να παιξει