Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αν το υπάρχον ειναι μικροτερο (παλια η νοβα εβαζε 60cm κατοπτρο) ή ταλαιπωρημένο (σκουρια, χτυπηματα, "καμμένο" απο τον ηλιο καλωδιο και lnb), ναι φυσικα. Εξάλλου γι αυτο ειναι και η δωρεαν εγκατασταση. Αν η καλωδιωση ειναι καλη (η νοβα ειχε ποιοτικά υλικά) αφησε την.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να προλάβω τα ματς του Champions League του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν θέλω και να κόψω τη Nova εντελώς και να την πληρώσω τσάμπα για ένα μήνα που την έχω

Εσωτερικη αποφαση! :) Αν θελεις τα ματς του Σεπτεμβρη, θα παρεις οτε ετσι και αλλιως, οποτε θα πληρωσεις 2 συνδρομες οπως και να εχει. Τωρα για να μη μεινει σε αχρηστεια η συνδρομη της νοβα, ελαχιστη σημασια εχει. Ό,τι θα εβλεπες στην νοβα, θα βλεπεις και στον οτε (εκτος πρωταθληματος προφανως). Θα ελεγα να ξηλωσεις την νοβα και αν θελεις να δεις κανενα αγωνα ή ταινια, να βολευτεις για τον μηνα με το novago.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Προτείνεις δηλαδή να του πω να απεγκαταστήσει το παλιό πιάτο και να βάλει το καινούργιο στη θέση του?

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να προλάβω τα ματς του Champions League του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν θέλω και να κόψω τη Nova εντελώς και να την πληρώσω τσάμπα για ένα μήνα που την έχω
φιλε το ιδιο προβλημα ειχω και το εχω αφησει τωρα και τη νοβα να μην πληρωνω τσαμπα και δεν βλεπω για ενα μηνα...μετα θα την αφησω ετσι και μερικες φορες θα παιρνω κουπονι απο μια συγκεκριμενη εφημεριδα να το ανοιγω να βλεπω κανενα αγωνα!!:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

φιλε το ιδιο προβλημα ειχω και το εχω αφησει τωρα και τη νοβα να μην πληρωνω τσαμπα και δεν βλεπω για ενα μηνα...μετα θα την αφησω ετσι και μερικες φορες θα παιρνω κουπονι απο μια συγκεκριμενη εφημεριδα να το ανοιγω να βλεπω κανενα αγωνα!!:a0210:

Πολύ καλό point φίλε manga. Είναι και τα κουπόνια για Nova, δεν το είχα σκεφτεί αυτό...

Ναι, στο θέμα μας είναι και αυτό θαρρώ. Θέλω να έχω OTE Tv αλλά να χρησιμοποιήσω τον εξοπλισμό της Nova που θα μου επιτρέπει να τον χρησιμοποιώ και περιστασιακά. Νομίζω κάπου εκεί θα καταλήξω τελικά. Anyway, θα μιλήσω με τον τεχνικό και θα δω τι μέλλει γενέσθαι τελικά.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και τη βοήθειά σας.

Ξαναλεμε ομως. Η εγκατασταση της νοβα θα ξηλωθει για να μπει ο οτε tv. Οπως ειπε ο Παναγιωτης, ο τεχνικος του οτε ειναι υπευθυνος μονο να σου βαλει ενα κατοπτρο που κοιταει 9Ε. Πρεπει να γινει συνεννοηση για συνεγκατασταση οτε και νοβα.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

.Πόσες μέρες κάνει να έρθει Ο τεχνικός του Ο.Τ.Ε. για εγκατάσταση ΟΤΕ TV ?

Ναι, στο θέμα μας είναι και αυτό θαρρώ. Θέλω να έχω OTE Tv αλλά να χρησιμοποιήσω τον εξοπλισμό της Nova που θα μου επιτρέπει να τον χρησιμοποιώ και περιστασιακά. Νομίζω κάπου εκεί θα καταλήξω τελικά. Anyway, θα μιλήσω με τον τεχνικό και θα δω τι μέλλει γενέσθαι τελικά.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και τη βοήθειά σας.
Το θέμα μας είναι " Απορίες για otetv " και όχι πως μπορούμε να δούμε και Νοβα μέσω εβδομαδιαιων κουπονιων.

................................................
Το πιάτο του OTE θα πάει στο χωριό μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποιον αποκωδικοποιητή για να πιάνει τα κανάλια της Digea ή τζίφος?

Ναι μια χαρα θα δουλευει.

Αν μεταφέρω εκεί, όποτε πηγαίνω τον αποκωδικοποιητή, θα πιάνω κανονικά OTE Tv?

Επισης ναι, αλλα η digea με τον οτε ειναι σε διαφορετικους δορυφορους, οποτε καθε φορά ή θα πρεπει να στρεφεις το πιατο, ή να βαλεις δευτερο lnb με ενα diseq ή ενα μοτερ.

Σταθερή λήψη με 2 lnb δεν θα μπορέσει να πετύχει ο φίλος με το συγκεκριμένο κάτοπτρο.Γι αυτή την περίπτωση χρειάζεται μεγαλύτερο κάτοπτρο.Το λέω αυτό γιατί απ' ότι κατάλαβα έχει 60άρι κάτοπτρο από τη λήψη της NOVA ο φίλος.Οι άλλες 2 περιπτώσεις ισχύουν όπως λέει ο Κωστής.

Η εγκατασταση θα ειναι δωρεαν στην κύρια οικια ομως, όχι στο χωριο. Εκει θα πρεπει να το κανεις ή ο ιδιος ή να βαλεις καποιον.

Κατά τη διαδικασία της αίτησης ο συνδρομητής μπορεί να δηλώσει οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμεί για την εγκατάσταση.Αυτό είναι 100% σίγουρο.Έχει αναφερθεί μάλιστα παλαιότερα παρόμοια περίπτωση από άλλο μέλος που ζήτησε την εγκατάσταση στο χωριό του και όχι στη διεύθυνση κατοικίας που υπήρχε η σταθερή γραμμή ΟΤΕ και πάνω στην οποία έγινε η αίτηση για το ΟΤΕ TV.

H Nova μπήκε τον Ιανουάριο του 2013. Το κάτοπτρο που έδιναν ήταν 60αρι ή 80αρι τότε. Θυμάται κανείς να μας πει?

Αν και πλέον μικρή σημασία έχει, γιατί μάλλον θα περαστεί του OTE Tv το πιάτο και το παλιό θα πάει στο χωριό για Digea κόλπα.

Μαλλον εχεις τα 80εκ, αλλα δεν ειναι στανταρ.. Σε διαφορες περιοχές της Ελλάδας, εδιναν διαφορετικά μεγεθη μεχρι και προσφατα. Βαλε εσυ οπως και να εχει το καινουργιο κατοπτρο.

Αυτό είχε να κάνει με τον τεχνικό που έκανε την εγκατάσταση.Γιατί παρατηρήθηκε ότι κάποιοι τεχνικοί (όταν έβαλε η εταιρία το 80άρι στις προδιαγραφές της εγκατάστασης) αν και έπρεπε να τοποθετούν 80άρι,έφερναν και έβαζαν 60άρι.Για την εποχή που ρωτάς,μάλλον 60άρι πρέπει να είναι το κάτοπτρο.Παρακαλώ μόνο να μην ανοίξουμε off-topic.

Εμενα πριν δυο εβδομαδες που μου βαλανε το πιατο ειναι 60αρι...δεν ξερω αν παιζει ρολο η περιοχη που εισαι.Οσο για τα κουπονια ναι ειμουν εκτος απλα αυτο ηθελα να πω στο φιλο και τιποτα αλλο...

Να κάνω μία ερώτηση,έκανα νέα σύνδεση με την προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση με τον pvr.Μετά από μία αλλαγή στα δεδομένα όμως μάλλον θα μου είναι περιττός,οπότε μπορώ να τον επιστρέψω να πάρω έναν απλό και να μην χρεώνομαι την υπηρεσία ή θα πρέπει να τον λουστώ για δύο χρόνια?

Να πω ότι ακόμη δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση οπότε προλαβαίνω να ακυρώσω αν χρειαστεί.

Να κάνω μία ερώτηση,έκανα νέα σύνδεση με την προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση με τον pvr.Μετά από μία αλλαγή στα δεδομένα όμως μάλλον θα μου είναι περιττός,οπότε μπορώ να τον επιστρέψω να πάρω έναν απλό και να μην χρεώνομαι την υπηρεσία ή θα πρέπει να τον λουστώ για δύο χρόνια?

Να πω ότι ακόμη δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση οπότε προλαβαίνω να ακυρώσω αν χρειαστεί.

Επειδή πήρα και εγώ τον PVR πριν 2 μήνες, ρώτησα στο κατάστημα αν έχω κάποια δέσμευση και με ενημέρωσαν ότι μπορώ να τον επιστρέψω όποτε θέλω χωρίς χρέωση και να σταματήσει η χρέωση των 4 ευρώ. Τα 4 ευρώ/μήνα είναι επιπρόθετη υπηρεσία και μη δεσμευτική (τουλάχιστον στην περίπτωση μου).

Εχω κανει αλλαγη απο forthnet/nova σε ΟΤΕ 3play. Τηλεφωνο και internet εχω εδω και 3 μέρες. Για την τηλεόραση ποσο καιρό κκανει ο ΟΤΕ;

Εννοείς ότι έχει γίνει και η εγκατάσταση και δεν έχει ενεργοποιηθεί η τηλεόραση;Αν είναι έτσι κάλεσε στο 13888 για να ανοίξει η κάρτα. Αν εννοείς ότι δεν έχει γίνει η εγκατάσταση κάλεσε το 13888.