kostikos
Supreme Member
- 14 February 2012
- 3,962
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV
Αν το υπάρχον ειναι μικροτερο (παλια η νοβα εβαζε 60cm κατοπτρο) ή ταλαιπωρημένο (σκουρια, χτυπηματα, "καμμένο" απο τον ηλιο καλωδιο και lnb), ναι φυσικα. Εξάλλου γι αυτο ειναι και η δωρεαν εγκατασταση. Αν η καλωδιωση ειναι καλη (η νοβα ειχε ποιοτικά υλικά) αφησε την.
Εσωτερικη αποφαση!
Αν θελεις τα ματς του Σεπτεμβρη, θα παρεις οτε ετσι και αλλιως, οποτε θα πληρωσεις 2 συνδρομες οπως και να εχει. Τωρα για να μη μεινει σε αχρηστεια η συνδρομη της νοβα, ελαχιστη σημασια εχει. Ό,τι θα εβλεπες στην νοβα, θα βλεπεις και στον οτε (εκτος πρωταθληματος προφανως). Θα ελεγα να ξηλωσεις την νοβα και αν θελεις να δεις κανενα αγωνα ή ταινια, να βολευτεις για τον μηνα με το novago.
Αν το υπάρχον ειναι μικροτερο (παλια η νοβα εβαζε 60cm κατοπτρο) ή ταλαιπωρημένο (σκουρια, χτυπηματα, "καμμένο" απο τον ηλιο καλωδιο και lnb), ναι φυσικα. Εξάλλου γι αυτο ειναι και η δωρεαν εγκατασταση. Αν η καλωδιωση ειναι καλη (η νοβα ειχε ποιοτικά υλικά) αφησε την.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να προλάβω τα ματς του Champions League του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν θέλω και να κόψω τη Nova εντελώς και να την πληρώσω τσάμπα για ένα μήνα που την έχω
Εσωτερικη αποφαση!