vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,226
Καλησπερα παιδια,εχουμε στο σπιτι νοβα το σταρπακ,το οποιο και θελαμε να κρατησουμε λογω ελληνικου πρωταθληματος αλλα και γενικοτερα ειμαστε αρκετα ικανοποιημενοι απο φορθνετ.Στο διπλα σπιτι της γιαγιας μου υπηρχε μονο συνδεση τηλεφωνου με την cosmoline οποτε σημερα πηρα να το αλλαξω σε οτε με παρομοια τιμη και να προσθεσω και το οτε τιβι σε εκεινη τη γραμμη ωστε να παρουμε καλυτερη τιμη.Μαλιστα αντι για τα 25 ευρω που ειναι κανονικα μου εκανε τη γνωστη προσφορα για 19,90-24 μηνες παροτι δεν προσθεσαμε πακετο ιντερνετ.Οπως καταλαβατε βεβαια το οτε tv θα το παρουμε εμεις στο δικο μας σπιτι για να εχουμε και νοβα και οτε.Η απορια-προβληματισμος μου ειναι η εξης,υπαρχει περιπτωση οταν ερθει ο τεχνικος να αρνηθει να κανει την εγακτασταση της κεραιας στο δικο μας σπιτι?Ή ακομα χειροτερα να βρουμε το μπελα μας με τον οτε επειδη ουσιαστικα βαζουμε το δορυφορικο σε αλλο σπιτι?Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
Μια παρατήρηση μόνο,αν και δεν είναι σχετική με το νήμα.Το start πακέτο που αναφέρεις της NOVA,δεν περιλαμβάνει αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος.Εκτός κι αν σου "ξέφυγε" κι εννοείς sport πακέτο.Το αναφέρω μόνο για να μην μπερδευτεί κάποιο μέλος και παρασυρθεί σε λάθος εντύπωση.
Ο τεχνικός τοποθετεί το κάτοπτρο όπου ορίζει η εντολή που έχει πάρει.υπαρχει περιπτωση οταν ερθει ο τεχνικος να αρνηθει να κανει την εγακτασταση της κεραιας στο δικο μας σπιτι?
Την εκανες εσυ ομως την εγκατασταση ή τεχνικος;Εγω εχω παρει ΟΤΕ ΤV στο τηλεφωνο του γραφειου και το εχω στο σπιτι.....δεν υπαρχει κανενα προβλημα......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.