Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

2 Ερωτηεις....καταρχας γνωριζουμε αν η καρτα Α αποδικοποιητη(με σκληρο δισκο) μπει σε αλλο παρομοιο Β αποδικοποιητη εκπεμπει κανονικα ο δεύτερος με τις υπηρεσίες που είχε ο σκληρός του?? η γινεται αλλαγή σκληρών? το ρωτάω διότι είμαι εξωτερικο και εχω ενα θεμα προσωπικο..ευχαριστω

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Όχι. Συγκεκριμένος δέκτης είναι "παντρεμένος" με συγκεκριμένη κάρτα.

Γνωριζει καποιος πως μπορω να αντιστοιχισω ενα καναλι στα αριθμητικα πληκτρα; Πχ να βαλω την ΕΡΤ στο 1

Καλησπέρα σε όλους.
Επειδή σκέπτομαι να πάρω την προσφορά dp 24 με απεριόριστα σταθερά και 30" κινητά (24 μήνες 24,90) + ΟΤΕ TV sat (12 μήνες 15,90) θέλω να είμαι σίγουρος οτι ο αποκωδικοποιητής μπορεί να μεταφερθεί απο την κύρια διεύθυνση και να παίξει οπουδήποτε υπάρχει πιάτο με lnb στον Eurobird χωρίς πρόβλημα άσχετα με το αν είναι άλλος ο πάροχος της τηλεφωνίας η δεν υπάρχει καθόλου τηλεφωνική γραμμή.
Οποιος φίλος έχει ΟΤΕ TV sat και μεταφέρει τον δέκτη απο σπίτι σε εξοχικό η χωριό παρακαλειται να βοηθήσει.

e: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα σε όλους,

Απέκτησα και εγώ ΟΤΕ TV μετά από μια προσφορά. Έχω παραλάβει τον αποκωδικοποιητή και περιμένω την εγκατάσταση από τον τεχνικό.
Λαμβάνοντας υπόψιν την μέχρι τώρα πορεία (τηλεφωνική αίτηση συνδρομής στις 6 Αυγούστου και μόλις εχτές ήρθε ο αποκωδικοποιητής) θεωρώ ότι θα χάσω ακόμη πολλούς αγώνες MotoGP μέχρι να έρθει ο τεχνικός.

Επιπρόσθετα, υπάρχει ήδη κεντρική εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας για τα 4 διαμερίσματα της πολυκατοικίας αποτελούμενη απο πιάτο Gibertini OP100 με 2 MTI Quattro LNBs και έναν πολυδιακόπτη Schwaiger 9x4 (για τον οποίο link δεν μπορώ να βρώ πουθενά, είναι το μοντέλο SEW4394). Στόχευση κεντρικά στον Hotbird 13 και παράκεντρα στον Astra 19.2

Αναρωτιόμουν λοιπόν τα εξής:
Ο τεχνικός, θα δεχτεί να κάνει εγκατάσταση του LNB παράκεντρα στο υπάρχον πιάτο και να μην χρησιμοποιήσει το πιάτο του OTE?
Σημειωτέων ότι δεν υπάρχει χώρος στην κεραμιδοσκεπή για να μπει άλλο πιάτο, η πρόβλεψη για έναν καλό ιστό είχε γίνει από την κατασκευή της οικοδομής και είναι η μόνη θέση.
Αν δεν δεχτεί, δεν έχει νόημα να τον περιμένω. Αν δεχτεί, υποθέτω ότι το κόστος της βάσης (για να δεχτεί και το τρίτο LNB) θα το επιβαρυνθώ εγώ, σωστά? τι γίνετε με το πιάτο όμως (χρησιδανεισμός)? θα πρέπει λογικά να μου το αφήσει? αν όχι, μπορώ να ανταλλάξω το κόστος του πιάτου με το κόστος της βάσης?

Σκεφτόμουν να βάλω ένα option diseqc switch στου οποίου την μία είσοδο να συνδεθεί το μονό LNB του OTE (αλήθεια, τι LNB δίνουν?) και στην άλλη είσοδο την έξοδο του multiswitch. Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία σε συνδυασμό με αυτό το ...κατασκεύασμα που λέγετε Schwaiger? (απορώ τι σκεφτόμουν όταν το αγόρασα). Καλά θα ήταν να μπορούσα να κρατήσω για λίγο ακόμα τον DM800 μιας και έχει και loop out και θα μπορέσω να έχω και τους δύο δέκτες συγχρόνως. Βλέπω και ...διάφορα εκεί, γιαυτό θα ήθελα να τον κρατήσω.

Και τελικά, να τον περιμένω τον τεχνικό ή να την κάνω μόνος μου να τελειώνουμε?

Ευχαριστώ!
Νίκος

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπερα παιδια,εχουμε στο σπιτι νοβα το σταρπακ,το οποιο και θελαμε να κρατησουμε λογω ελληνικου πρωταθληματος αλλα και γενικοτερα ειμαστε αρκετα ικανοποιημενοι απο φορθνετ.Στο διπλα σπιτι της γιαγιας μου υπηρχε μονο συνδεση τηλεφωνου με την cosmoline οποτε σημερα πηρα να το αλλαξω σε οτε με παρομοια τιμη και να προσθεσω και το οτε τιβι σε εκεινη τη γραμμη ωστε να παρουμε καλυτερη τιμη.Μαλιστα αντι για τα 25 ευρω που ειναι κανονικα μου εκανε τη γνωστη προσφορα για 19,90-24 μηνες παροτι δεν προσθεσαμε πακετο ιντερνετ.Οπως καταλαβατε βεβαια το οτε tv θα το παρουμε εμεις στο δικο μας σπιτι για να εχουμε και νοβα και οτε.Η απορια-προβληματισμος μου ειναι η εξης,υπαρχει περιπτωση οταν ερθει ο τεχνικος να αρνηθει να κανει την εγακτασταση της κεραιας στο δικο μας σπιτι?Ή ακομα χειροτερα να βρουμε το μπελα μας με τον οτε επειδη ουσιαστικα βαζουμε το δορυφορικο σε αλλο σπιτι?Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγω εχω παρει ΟΤΕ ΤV στο τηλεφωνο του γραφειου και το εχω στο σπιτι.....δεν υπαρχει κανενα προβλημα......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπερα παιδια,εχουμε στο σπιτι νοβα το σταρπακ,το οποιο και θελαμε να κρατησουμε λογω ελληνικου πρωταθληματος αλλα και γενικοτερα ειμαστε αρκετα ικανοποιημενοι απο φορθνετ.Στο διπλα σπιτι της γιαγιας μου υπηρχε μονο συνδεση τηλεφωνου με την cosmoline οποτε σημερα πηρα να το αλλαξω σε οτε με παρομοια τιμη και να προσθεσω και το οτε τιβι σε εκεινη τη γραμμη ωστε να παρουμε καλυτερη τιμη.Μαλιστα αντι για τα 25 ευρω που ειναι κανονικα μου εκανε τη γνωστη προσφορα για 19,90-24 μηνες παροτι δεν προσθεσαμε πακετο ιντερνετ.Οπως καταλαβατε βεβαια το οτε tv θα το παρουμε εμεις στο δικο μας σπιτι για να εχουμε και νοβα και οτε.Η απορια-προβληματισμος μου ειναι η εξης,υπαρχει περιπτωση οταν ερθει ο τεχνικος να αρνηθει να κανει την εγακτασταση της κεραιας στο δικο μας σπιτι?Ή ακομα χειροτερα να βρουμε το μπελα μας με τον οτε επειδη ουσιαστικα βαζουμε το δορυφορικο σε αλλο σπιτι?Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?

Μια παρατήρηση μόνο,αν και δεν είναι σχετική με το νήμα.Το start πακέτο που αναφέρεις της NOVA,δεν περιλαμβάνει αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος.Εκτός κι αν σου "ξέφυγε" κι εννοείς sport πακέτο.Το αναφέρω μόνο για να μην μπερδευτεί κάποιο μέλος και παρασυρθεί σε λάθος εντύπωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μια παρατήρηση μόνο,αν και δεν είναι σχετική με το νήμα.Το start πακέτο που αναφέρεις της NOVA,δεν περιλαμβάνει αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος.Εκτός κι αν σου "ξέφυγε" κι εννοείς sport πακέτο.Το αναφέρω μόνο για να μην μπερδευτεί κάποιο μέλος και παρασυρθεί σε λάθος εντύπωση.

Δεν περιλαμβάνει το Novasports 1?

υπαρχει περιπτωση οταν ερθει ο τεχνικος να αρνηθει να κανει την εγακτασταση της κεραιας στο δικο μας σπιτι?
Ο τεχνικός τοποθετεί το κάτοπτρο όπου ορίζει η εντολή που έχει πάρει.

Μια βοηθεια να μου πειτε αν το εχω καταλαβει καλα προκειμενου να εχω οτε τβ και σε αλλο δωματιο.
Θα πρεπει πρωτα να βαλω hdmi splitter και μετα απο αυτο να μπει ανταπτορας απο hdmi σε ethernet; Υπαρχει καποιος ανταπτορας σε μια καλη τιμη και να ειναι δοκιμασμενος;

Ναι οντως δεν το εθεσα καλα,υπηρχε σε καποια φαση προσφορα της νοβα που σου δινανε το σταρτπακ και ενα αθλητικο ή ενα σινεμα καναλι,εμεις διαλεξαμε το πρωτο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω εχω παρει ΟΤΕ ΤV στο τηλεφωνο του γραφειου και το εχω στο σπιτι.....δεν υπαρχει κανενα προβλημα......
Την εκανες εσυ ομως την εγκατασταση ή τεχνικος;

Όπως σου είπε ο Σεραφείμ, μπορείς να δηλώσεις στην αίτηση σε ποιο σπίτι θα σου κάνει ο τεχνικός την εγκατάσταση.

Χάρη, νομίζω ότι στην περίπτωση 3play γίνεται υποχρεωτικά στη διεύθυνση που είναι δηλωμένο το τηλέφωνο. Μιλώ πάντα για εγκατάσταση από τεχνικό της εταιρείας.

Το ίδιο είναι Σεραφείμ, τσεκαρισμένο. Δηλώνεις ότι θέλεις πχ να γίνει η εγκατάσταση στο δίπλα σπίτι, όπως στην περίπτωση του φίλου.