Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

μια γρηγορη ερωτηση στην παρεα ...

Αν θελει κανεις να αγορασει καποιο ομοαξονικο κανει οποιδηποτε με ενδειξεις για δορυφορικη η για οτε TV θελει καποιο συγκεκριμενο ?

Οποιοδηποτε καλωδιο για δορυφορικη θα δουλεψει. Αν θελεις να μαθεις περισσοτερα, μπορεις να διαβασεις εδω. Καλωσορισες.

Καλησπερα σας

2 ερωτησεις

Γιατι ειναι το iptv πιο ακριβο συγκριτικα με το δορυφορικο πακετο ακομα και σε 24 μηνο συμβολαιο??
Full Pack - 24μηνη δέσμευση 31,13/μήνα iptv 24,90/μήνα για πελάτες ΟΤΕ δορυφορικο
Full Pack-12μηνη δέσμευση 33,63/μήνα iptv 26,90/μήνα για πελάτες ΟΤΕ δορυφορικο

πηγη http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets

Τελος υπαρχει καποια αναλυτικη παρουσιαση των νεων δεκτων ειτε με σκληρο δισκο ειτε χωρις? η καποιο βιντεο με unboxing η καποια παρουσιαση iptv?

Ευχαριστω

Τι εννοείς; Κοινός είναι ο Hybrid δέκτης για iptv και sat συνδρομητές.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είδα στον τελευταίο λογαριασμό την χρέωση για την μίσθωση του PVR στα 3 ευρώ/μήνα, και όχι στα 4 που πλήρωνα παλαιότερα.

Μια ερώτηση
Ειμαι στην Σιφνο και ενδιαφέρομαι να βάλω ΟΤΕ Tv μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης γιατί εδώ που μένω έχει πολύ αέρα και πιάνει το σπίτι παντού.
Στην Νοβα αλλάζω δύο με 3 πιάτα ( μαμά ) τον χρόνο.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει διαθεσιμότητα iptv.
Μπορώ να κάνω αίτηση και να είμαι σε αναμονή;

Έχω adsl σύνδεση συγχρονιζω με το speed port entry 2i στα 16.500 mbps και με το Thomson 585 v8 με 18.000 mbps μέγιστο 19.000 .

Vdsl δεν έχει άλλα ακούστηκε Πάσχα
Με εκτίμηση

Αν έχεις την καλοσύνη πες μου όταν λες άλλαξες πιάτα τι εννοείς τα πιάτα τις Nova;

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλημερα ,παρελαβα σημερα τον δεκτη KAON NS1110H μετα απο νεα συνδρομη, η απορια μου ειναι η εξης ,αυτος ειναι ο νεος δεκτης που δινουν σε νεους συνδρομητες; μου ειχαν πει οτι συνδεοντας ενα εξωτερικο σκληρο θα μπορω να κανω και εγγραφη καποιο προγραμμα, ισχυει αυτο για τον συγκεκριμενο δεκτη;

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Oκ ευχαριστω ,κατι διαβασα οτι αυτον τον δινουν για οσους θελουν να εχουν iptv κατι που εγω δεν θελω

Αν έχεις την καλοσύνη πες μου όταν λες άλλαξες πιάτα τι εννοείς τα πιάτα τις Nova;

Σωστα, αναφερομαι στο πιατο το δορυφορικο της νοβας που ειναι ηδη καιρο στο σπιτι.

Εχω ενημερωση

Μιλησα με εξυπηρετηση Ote Tv και μου ειπαν δεν υπαρχει η υποδομη να βαλω iptv αλλα ουτε να μπω σε λιστα αναμονης γιατι πολυ απλα δεν εχουν καν προγραμματισει να βαλουν Iptv.

Ωστοσο η κοπελα με βοηθησε κανοντας την αιτηση γνωριζοντας οτι θα ακυρωθει μηπως και αν.. αλλα τελικα χαμενος κοπος.

Το κακο με την ιστορια ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις < μη διαθεσιμοτητας IPTV > ο Οτε δεν εχει, αλλα ουτε μπορει να εχει εικονα για τα ατομα που αιτουνται Iptv για να μπουν εστω σε λιστα αναμονης.

Οταν ειπα στην κοπελα οτι αυτο ειναι μη αποδεκτο μου ειπε δυστυχως στειλε ενα email κανοντας τα παραπονα σου..
Τραγικο απλα

Το πρόβλημα σου δεν είναι ο αέρας της Σίφνου το πρόβλημα σου είναι ότι λόγο του αέρα της Σίφνου το πιάτο της Nova και του OTETV για σένα δεν κάνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλά πιάτα που μπορείς να αγοράσεις μόνος σου και να μην έχεις κανένα πρόβλημα ούτε με την Nova ούτε με το OTETV. Γνώμη μου είναι λοιπόν να αγοράσεις από μόνος σου ένα πιάτο καλό και μια βάση για την ταράτσα σου εξίσου καλή και να βάλεις σε αυτό το νέο πιάτο και τη Nova που έχεις σήμερα αλλά και OTEtv μέσω δορυφόρου αν το θέλεις και αυτό.

Θα το κοιτάξω και θα σου πω.
Ωστοσο αναφέρω και άλλα θέματα.
Με εκτιμηση

Καλημέρα!!!
Έκανα χθες παραγγελία ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack για πελάτες ΟΤΕ
- Full Pack
- Αποκωδικοποιητής PVR με σκληρό δίσκο 320GB

2 ερωτήσεις.

Α) Ποιον δεκτή θα πάρω;
Β) Εχω 2play cosmote.
Αν συνδεσω τον δέκτη με την Ethernet (speedport entry 2 i router ) σε ποιο link μπορώ να δω αναλυτικά τις υπηρεσιες που παρέχονται;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Για το α) θα πρέπει να πάρεις τον TECHNICOLOR DSI810HYB με 500GB δίσκο
για το β) δες το manual και το welcome booklet είναι πολύ αναλυτικά. Επίσης δες το www.otetv.gr στο Help & Support