Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δηλαδή αν προβληθηκε προχθές 04.03.2016 και ώρα 21.00 ταινία στο σταρ , και επειδή δεν πρόλαβα ούτε να την δω ούτε να την γράψω και πάω την επόμενη μέρα 05.03.2016 και ώρα 13.00 replay tv την αποθηκευω στον σκληρό δίσκο .. Με σκοπό να την δω σήμερα 06.03.2016 στις 23.30 θα υπάρχει;

Είναι απλό. Τις ταινίες απο το replay tv δεν μπορείς να τις κάνεις εγγραφή και να μείνουν στον σκληρό δισκο.

Άλλη ερώτηση..

Για να κάνω αλλαγή από χρήστη admin σε επισκεπτη γίνεται απευθείας εναλλαγη ή πρέπει να κάνω αποσύνδεση και εκ νέου σύνδεση ως επισκέπτης;

Καλησπερα και καλη εβδομαδα, μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει και θα ηθελα να κανω. Εχω τον Technicolor DSI810 οχι τον υβριδικο αλλα τον παλιο και πληρωνω καθε μηνα 3-4 ευρω για το PVR. Οταν ενεργοποιηθει η υπηρεσια του HYBRID θα συνεχισω να πληρωνω η ; Ευχαριστω .

Καλησπερα και καλη εβδομαδα, μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει και θα ηθελα να κανω. Εχω τον Technicolor DSI810 οχι τον υβριδικο αλλα τον παλιο και πληρωνω καθε μηνα 3-4 ευρω για το PVR. Οταν ενεργοποιηθει η υπηρεσια του HYBRID θα συνεχισω να πληρωνω η ; Ευχαριστω .

Όσο έχεις αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο ανεξαρτήτως αν είναι απλός η υβριδικός θα πληρώνεις 3 ευρώ το μήνα.

Καλησπέρα,όποτε πάω να αλλαξω σε καναλι διαφορετικών κατηγοριών(αθλητικα,σινεμα,ελευθερα κλπ)κολλαει και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα βιντεο και μετα απο λιγο φτιαχνει μονο του η συνηθως οταν αλλαζω σε TV και ξαναβαζω στο ΗDMI.Το πιατο ειναι της νοβα αν παιζει κανα ρολο.Σε αλλο σπιτι με πιατο ΟΤΕ δεν μου το κανει.Συμβαινει σε κανεναν αλλο;

Η NOVA ,εχει παρει και το κυπελλο Αγγλιας;Να το ειχε κι αυτο ο ΟΤΕ...

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Η NOVA ,εχει παρει και το κυπελλο Αγγλιας;Να το ειχε κι αυτο ο ΟΤΕ...

Αν εχεις astra στις 19,2" ,μπορεις να πιασεις το eurosport 1 deu, που ειναι ελευθερο και δειχνει το FA Cup

Έχω βάλει ΟΤΕ τιβι εδώ και 2 μήνες. Τον πρώτο καιρό στα otesport ανά διαστήματα εμφανιζόταν ένας κωδικός. Τις προάλλες παρατήρησα ότι έχει σταματήσει πια να εμφανίζεται. Τι έγινε και σταμάτησε;

Καλησπέρα,όποτε πάω να αλλαξω σε καναλι διαφορετικών κατηγοριών(αθλητικα,σινεμα,ελευθερα κλπ)κολλαει και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει σημα βιντεο και μετα απο λιγο φτιαχνει μονο του η συνηθως οταν αλλαζω σε TV και ξαναβαζω στο ΗDMI.Το πιατο ειναι της νοβα αν παιζει κανα ρολο.Σε αλλο σπιτι με πιατο ΟΤΕ δεν μου το κανει.Συμβαινει σε κανεναν αλλο;
Δοκίμασε να αλλάξεις ένα HDMI καλώδιο .

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχω βάλει ΟΤΕ τιβι εδώ και 2 μήνες. Τον πρώτο καιρό στα otesport ανά διαστήματα εμφανιζόταν ένας κωδικός. Τις προάλλες παρατήρησα ότι έχει σταματήσει πια να εμφανίζεται. Τι έγινε και σταμάτησε;
Έτυχε!!
Εμφανίζεται ακόμα ο αριθμός από καιρό σε καιρό

Στα διάφορα μπουκετα καναλιών (ειδησεογραφικά, τοπικά ελλ, Μουσικά, παιδικά, lifestyle,ντοκιμαντέρ, cinema in demand ) είναι άδεια.

Στο μπουκέτο Ταινίες/σειρές έχει μέσα το ote cinema 3 μόνο.

Στο μπουκέτο όλα έχει όλα τα καναλια.
Ξέρετε γιατί έγινε αυτό ; έκανα μερικά reset αλλά δεν ..

Νέα αναζήτηση καναλιών και επαναφορά εργοστασιακών έκανες ??

Μόνο νέα αναζήτηση καναλιών έχω κανει αρκετές φορές και επανεκινηση δεκτή.

Λοιπον εν κατακλειδι .
Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εφτιαξαν ολες οι λιστες.
Σου δινει την επιλογη να κανεις επαναφορα κανοντας ή διαμορφωση δισκου ή επαναφορα ρυθμισεων .. οποτε το καλο ειναι οτι δεν εχασα τις ταινιες μου.

Λοιπον εν κατακλειδι .
Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εφτιαξαν ολες οι λιστες.
Σου δινει την επιλογη να κανεις επαναφορα κανοντας ή διαμορφωση δισκου ή επαναφορα ρυθμισεων .. οποτε το καλο ειναι οτι δεν εχασα τις ταινιες μου.

Και σε εμένα κάνει το ίδιο τις τελευταίες ημέρες. Μετά την επαναφορά χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο;

Και σε εμένα κάνει το ίδιο τις τελευταίες ημέρες. Μετά την επαναφορά χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο;

μετα πηγα και αλλαξα το epg απο οριζοντια προβολη σε καθετη και ρυθμισα την αναλυση και τα λεπτα πριν και μετα τις εγγραφες .
Το καλο ειναι οτι δεν χανει τα εργα απο τον σκληρο δισκο

Αν εξαιρεσεις τα καναλια που οι υποτιτλοι ειναι ετοιμοι απο νοβα τοτε το ερωτημα ειναι ενα: τοσο δυσκολο ειναι να κανεις το 2016 υποτιτλισμο σε ενα καναλι; ειναι απιστευτο