Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα.μια λίγο χαζή ερώτηση..πως μπορώ να ξεχωρίσω αν πήρα τον νέο hybrid δέκτη ή τον παλιό;η σύνδεση έγινε περίπου πριν 20 μέρες.

Πάνω στο κουτί του δέκτη γράφει το μοντέλο KAON NS 1110 είναι ο απλός και KAON NS 1110H είναι ο καινούργιος.

To κουτί γράφει KAON NS 1110 δεν έπρεπε όμως να πάρω τον καινούριο υβριδικό μιας και η σύνδεση έγινε μετά την 1η Φεβρουαρίου;

Κανονικά θα έπρεπε έτσι τουλάχιστον είχε ακουστεί για αυτούς που θα έκαναν συνδρομή απο 1 Φεβρουαρίου και μετά. Προφανώς είχαν στοκ ακόμη απο τους παλιούς. Αν έλεγες εκείνη τι στιγμή θέλω την υβριδικό θα στον έδιναν, τώρα δεν ξέρω αν θα στον αλλάξουν.

Δεν το είχα προσέξει η αλήθεια είναι..σήμερα που βρήκα χρόνο να το ψάξω λίγο το πρόσεξα..ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στους δύο δέκτες;;αξίζει να προσπαθήσω να τον αλλάξω;

Δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξεις σε ένα μήνα περίπου ξεκινάει αναβάθμιση όλων των δεκτών σαν τον δικό σου και θα γίνουν και αυτοί υβριδικοί. Η σημαντικότερες διάφορες με τον υβριδικό είναι η υπηρεσία replay tv που συνδέοντας τον δέκτη στο τοπικό δυκτιο μέσω Ίντερνετ έχεις τι δυνατότητα να δεις εκπομπές που έχουν ήδη προβληθεί της προηγούμενες 48 ώρες, μπορείς να βάλεις πάνω εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανείς εγγραφές, και μπορείς να κανείς pause το ζωντανό πρόγραμμα.

Στο mycosmote γράφει όμως τώρα που το είδα ότι έχω τον ns1110H .Τι να πω; μετά την αναβάθμιση θα έχει και ο δικός μου όλες τις υπηρεσίες του υβριδικού;

Αν στο cosmote γράφει ότι έχεις τον υβριδικό τότε να πας να τον αλλάξεις. Πρέπει να έχεις αυτό που είσαι χρεωμένος. Σιγουρέψουν ότι στο κουτί δίπλα στο μοντέλο του δέκτη δεν έχει την ένδειξη H η HYB.

Δεν το γράφει στο κουτί..μόνο ns1110 γράφει(για την ακρίβεια KAONMEDIA STB NS111O).. αλλά τώρα μίλησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν παρότι δεν το γράφει πάνω στο κουτί ο δικός μου δέκτης φαίνεται ότι είναι ο υβριδικός.δεν ξέρω τι να πω..τι πραγματικά ισχύει δηλαδή..

Δεν το έχει δυστυχώς.(δεν χρειάζεται να είναι στο ίντερνετ για να μου το βγάλει αυτό; )οπότε από Δευτέρα πάω στο κατάστημα που έκανα τη σύνδεση να δούμε τι θα γίνει.

Το call center δεν μπορεί να ξέρει τι δέκτη σου έδωσε το κατάστημα.....εκτός και εάν πέσεις σε κανέναν πολύ ψαγμένο....και το πρώτο διάστημα τα καταστήματα δίναν ότι είχαν στο απόθεμα. Οπότε θα συμφωνήσω με τον cmoustakas ότι πρέπει να πας σε ένα κατάστημα και να αλλάξεις τον δέκτη.

Τους είπα ότι το κουτί δεν γράφει ότι είναι υβριδικός και μου επέμενε ότι είναι..σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.από δευτέρα που θα ανοίξουν θα πάω στο κατάστημα που έκανα τη σύνδεση να ζητήσω αλλαγή.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Λογικά στην απόδειξη που σου έδωσαν από το κατάστημα γράφει το s/n. Έτσι κάνε την διασταύρωση γιατί θα πρέπει να έχεις ότι χρεώνεσαι. :smile:

Τώρα που το κοίταξα στην απόδειξη γράφει το ίδιο s/n με αυτό στο κουτί αλλά το θέμα είναι ότι και η απόδειξη γράφει ότι είναι hybrid ο δέκτης.τώρα μπερδεύτηκα δεν ξέρω πραγματικά ποιον απο τους δύο έχω..

και στα manual που έχει ο οτε το τηλεχηριστήριο που έχω είναι ίδιο με του hybrid ενώ το μενού που έχω είναι ίδιο με του απλου.

Last edited:

Δες το σειριακό του δέκτη, εάν ξεκινάει από 1978 είναι ο απλός (ΚΑΟΝ NS1110) εάν ξεκινάει από 1977 είναι ο υβριδικός (ΚΑΟΝ NS1110H).....ένα ψηφίο κάνει τη διαφορά.

Επίσης το μενού των δεκτών είναι διαφορετικό, ο απλός έχει τις επιλογές σε κάθετο μενού και το ζωντανό πρόγραμμα εμφανίζεται σε ένα μικρό παραθυράκι ενώ ο υβριδικός έχει τις επιλογες του μενού σε οριζόντια διάταξη και το ζωντανό πρόγραμμα παίζει από πίσω. Επίσης εάν κάνεις reboot τον δέκτη στον απλό βλέπεις μια μαύρη οθόνη και το μήνυμα "Εκκίνηση αποκωδικοποιητή σε εξέλιξη" ενώ στον υβριδικό η οθόνη είναι μπλε.

Last edited:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

απο το τηλεκοντρολ αν πατησει τερμα κατω δεξια το κουμπι σηματος θα καταλαβει αν ειναι ο υβριδικος η οχι, απλα πραματα

Δεν είναι ο υβριδικος.από όσα μου έχετε πει φαίνεται ότι είναι απλός.αλλά και στο mycosmote και στην απόδειξη φαίνεται ότι είναι υβριδικός.(τα s/n ταιριάζουν πάντως). να πάω να το ψάξω ή να περιμένω την αναβάθμιση;

Δεν είναι ο υβριδικος.από όσα μου έχετε πει φαίνεται ότι είναι απλός.αλλά και στο mycosmote και στην απόδειξη φαίνεται ότι είναι υβριδικός.(τα s/n ταιριάζουν πάντως). να πάω να το ψάξω ή να περιμένω την αναβάθμιση;
Αυτό εξαρτάτε από τον χρόνο και την διάθεση σου. Σου εξήγησα και στα προηγούμενα post μου ότι και ο απλός από τον άλλο μήνα θα λάβει αναβάθμιση και θα γίνει υβριδικός. Μην νομίζεις ότι έχουν και διαφορά εξωτερικά σαν εμφάνιση είναι ακριβώς ίδιοι. Τώρα ο μόνος λόγος για να πας είναι στο ότι σου έχουν καταχωρήσει και χρεώσει ένα δέκτη τον οποίο πρακτικά δεν έχεις, εσύ αποφασίζεις.