Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν έχω κοντά το ρουτερ οπότε αναμένω σήμα σας για να το μετακινήσω.
Ελπίζω να γίνει πριν βγουν τα κοντομάνικα.

Ακούστηκε τίποτα συγκεκριμένο για Multiview και τιμές χρέωσης του;

Εγώ τον έχω κοτσάρει στο router εδώ και κανά μήνα και περιμένω. Καλό Πάσχα όμως μου φαίνεται θα τον αναβαθμίσουν.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γνωριζει κανεις σε ποια συχνότητα ειναι οι Αναβαθμισεις του ΟΤΕ tv ;

Ακούστηκε τίποτα συγκεκριμένο για Multiview και τιμές χρέωσης του;

Θα ξεκινήσει όταν μπουν υπότιτλοι στα Viasat History

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γνωριζει κανεις σε ποια συχνότητα ειναι οι Αναβαθμισεις του ΟΤΕ tv ;

Στην 11843 MHz (ΟΤΕ1) αλλά σε όποιον αναμεταδότη και να είσαι θα λάβεις την αναβάθμιση

ote replaytv μεσω δορυφορου πως ενεργοποιειται. Εχασε ο πατερας μου μια εκποπμη στο σκαι και θελει να ηυρισει πισω οταν επαιξε να τη δει.

Για να έχεις αυτή την δυνατότητα πρέπει να έχεις τον καινούργιο υβριδικό δέκτη. Αν έχεις δέκτη από παλιά δεν μπορείς ακόμη γιατί δεν έχει αναβαθμιστεί.

Για να έχεις αυτή την δυνατότητα πρέπει να έχεις τον καινούργιο υβριδικό δέκτη. Αν έχεις δέκτη από παλιά δεν μπορείς ακόμη γιατί δεν έχει αναβαθμιστεί.

Ton DSI810 εχω ειναι παλιοτερο μοντελο;

Προς το παρόν, ο δέκτης σου δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Θα πρέπει να περιμένεις να πάρει την αναβάθμιση.

Ναι ειναι ο παλιός PVR. Δεν έχεις δυνατότητα με αυτό το δέκτη να κανείς χρήση της υπηρεσίας replay tv.

Οι υβριδικές υπηρεσίες και οι δέκτες που τις υποστηρίζουν ξεκίνησαν να εφαρμόζονται από τον Φεβρουάριο του 2016. Αν λοιπόν πήρες τον δέκτη μετά τον Φεβρουάριο του 2016 είναι υβριδικός, αν όχι τότε περιμένεις αναβάθμιση λογισμικού από τον ΟΤΕ για να γίνει υβριδικός.

Και πολύ απλά στο κουτί ο νέος Υβριδικός γράφει δίπλα στο μοντέλο τη λέξη "hyb"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Απο οτι διαβαζω εδω ο 810 ειναι ο υβριδικος

http://rexsat.blogspot.gr/p/blog-page_9.html

Ο DSI 810 PVR δεν είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός έχει και την κατάληξη HYB. Αν ο δέκτης σου έχει την κατάληξη αυτή, τότε είναι ο υβριδικός. Αν δεν την έχει, τότε δεν είναι.

Μόλις πριν από λίγο έβλεπα Alpha στον OTE TV και ξαφνικά μου βγάζει αναβάθμιση λογισμικού και αμέσως δείχνει το κανάλι της Βουλής. Κοιτάω να δω για αλλαγές και ο Alpha έλειπε από τη λίστα των καναλιών. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Σταμάτησε η συνεργασία Alpha με ΟΤΕ ή λόγω που ξεκίνησε στην Κύπρο θα μπουν και το Ελληνικό και της Κύπρου στη λίστα; Ο δέκτης μου είναι ο ΚΑΟΝ ο πρώτος δορυφορικός που είχανε.

Πράγματι... Δεν παρακολουθούσα εκείνη τη στιγμή, ώστε να ξέρω αν εμφανίστηκε και στον δικό μου δέκτη τέτοιο μήνυμα, αλλά ο Alpha λείπει από τη λίστα. Απουσιάζει για την ακρίβεια το κανάλι 108.

Καμια φορά σας κόβετε κ σε εσάς η φωνή ή μονο εμενα; Κ πρεπει να κλείσω κ να ανοίξω παλι τον αποκωδικοποιητή .

May the force be with you