Καλημέρα!Έχω τον pvr τον απλό!άμα κάνω την αναβάθμιση σε hybrid για ποιο λόγο να πληρώνω 3 ευρώ τον μήνα περισσότερα όταν θα έχω το replay tv και θα μπορώ να βλέπω τις ταινίες και τις σειρές που έχουν παιχτεί στο on-demand??όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ!!
Οχι προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν μπορείς να κανεις μια προγραμματισμένη εγγραφή όταν παρακολουθείς ένα γρμμενο έργο από τον σκληρό δίσκο. Το νέο software (Hybrid) είναι για πέταμα. Πάρα πολλά λάθη και πολλες παραλήψεις.
καλημερα , να ρωτησω κατι , παιζει μια διαφημιση στα καναλια του οτε 11 μερες ακομα και ερχετε και νεο τι ειναι αυτο ; ξερουμε ; .
Μια χαρά γίνεται η προγραμματισμένη εγγραφή όταν παρακολουθείς ένα γραμμένο έργο από τον σκληρό δίσκο. Δείχνει και παράθυρο κιόλας που λέει: "Η εγγραφή του χχχ στο κανάλι χχχ ξεκίνησε"
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Φαντάζομαι ότι θα αλλάξει το όνομα από ΟΤΕ σε COSMOTE, τίποτε άλλο σημαντικό.
Δηλαδή ο ΟΤΕ που παραδέχεται οτι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το διορθώσει κάνει λάθος; Εκτος αν έχεις το παλιό Software (oxi hybrid).
Με τον Hybrid KAON NS1110H δεν έχω ούτε εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Μπορώ να παρακολουθώ μία εγγραφή την ώρα που πραγματοποιείται κάποια αλλη
Ο KAON NS1110H δεν έχει εσωτερικό σκληρό δίσκο.
Ξέρουμε ό,τι έχει γραφτεί ήδη στο topic "Νέα για τον OTE TV" και πιο συγκεκριμένα εδώ.καλημερα , να ρωτησω κατι , παιζει μια διαφημιση στα καναλια του οτε 11 μερες ακομα και ερχετε και νεο τι ειναι αυτο ; ξερουμε ; .
Ξέρουμε τι bitrate έχει στα HD κανάλια μέσω δορυφορικής και τι Bitrate μέσω vdsl;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.