Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

To Μενου αλλαζει ειναι ποιο "συγχρονο" εμφανισιακα αν κανεις την αναβαθμιση, αλλα ναι ουσιαστικα αν θες να δεις replay Και plus θελεις το καλωδιο ethernet

Και φέτος δεν έχει ο ΟΤΕ το κύπελλο Γερμανίας ? Έπαιξε κύπελλο η Μπάγερν με την Αουγκσμπουργκ αλλά δε θυμάμαι να το έδειξε.

Λίγα ματς έχει το άλλο ΣΚ από Πρεμιερ.Δεν έχει καν ματς των 5 το Σαββατο.

Λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μεσοβδόμαδα, οι "καλοί" αγώνες είναι την Κυριακή. Τώρα μην με ρωτήσεις γιατί δεν δείχνουν την Σίτι το Σάββατο στις 17:00...

05.11. 19:30 (Το ντέρμπυ του Σαββάτου)
Τσέλσι
Έβερτον

06.11. 14:00
Άρσεναλ
Τότεναμ

06.11. 16:15
Λίβερπουλ
Γουότφορντ

06.11. 16:15
Χαλ
Σαουθάμπτον

06.11. 17:00
Σουόνσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

06.11. 18:30
Λέστερ
Γουέστ Μπρομ

Δεν μέτρησα καλά πόσα ματς θα δείξει.Ευκαιρία να δω ολόκληρο ματς Μπουντεσλιγκα το μεσημερι του Σαββατου !

Καλημέρα!Έχω τον pvr τον απλό!άμα κάνω την αναβάθμιση σε hybrid για ποιο λόγο να πληρώνω 3 ευρώ τον μήνα περισσότερα όταν θα έχω το replay tv και θα μπορώ να βλέπω τις ταινίες και τις σειρές που έχουν παιχτεί στο on-demand??όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ!!

Last edited by a moderator:

καλημερα , να ρωτησω κατι , παιζει μια διαφημιση στα καναλια του οτε 11 μερες ακομα και ερχετε και νεο τι ειναι αυτο ; ξερουμε ; .

Καλημέρα!Έχω τον pvr τον απλό!άμα κάνω την αναβάθμιση σε hybrid για ποιο λόγο να πληρώνω 3 ευρώ τον μήνα περισσότερα όταν θα έχω το replay tv και θα μπορώ να βλέπω τις ταινίες και τις σειρές που έχουν παιχτεί στο on-demand??όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ!!

Οχι προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν μπορείς να κανεις μια προγραμματισμένη εγγραφή όταν παρακολουθείς ένα γρμμενο έργο από τον σκληρό δίσκο. Το νέο software (Hybrid) είναι για πέταμα. Πάρα πολλά λάθη και πολλες παραλήψεις.

Οχι προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν μπορείς να κανεις μια προγραμματισμένη εγγραφή όταν παρακολουθείς ένα γρμμενο έργο από τον σκληρό δίσκο. Το νέο software (Hybrid) είναι για πέταμα. Πάρα πολλά λάθη και πολλες παραλήψεις.

Μια χαρά γίνεται η προγραμματισμένη εγγραφή όταν παρακολουθείς ένα γραμμένο έργο από τον σκληρό δίσκο. Δείχνει και παράθυρο κιόλας που λέει: "Η εγγραφή του χχχ στο κανάλι χχχ ξεκίνησε"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλημερα , να ρωτησω κατι , παιζει μια διαφημιση στα καναλια του οτε 11 μερες ακομα και ερχετε και νεο τι ειναι αυτο ; ξερουμε ; .

Φαντάζομαι ότι θα αλλάξει το όνομα από ΟΤΕ σε COSMOTE, τίποτε άλλο σημαντικό.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξέρουμε τι bitrate έχει στα HD κανάλια μέσω δορυφορικής και τι Bitrate μέσω vdsl;

Μια χαρά γίνεται η προγραμματισμένη εγγραφή όταν παρακολουθείς ένα γραμμένο έργο από τον σκληρό δίσκο. Δείχνει και παράθυρο κιόλας που λέει: "Η εγγραφή του χχχ στο κανάλι χχχ ξεκίνησε"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φαντάζομαι ότι θα αλλάξει το όνομα από ΟΤΕ σε COSMOTE, τίποτε άλλο σημαντικό.

Δηλαδή ο ΟΤΕ που παραδέχεται οτι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το διορθώσει κάνει λάθος; Εκτος αν έχεις το παλιό Software (oxi hybrid).

Δηλαδή ο ΟΤΕ που παραδέχεται οτι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το διορθώσει κάνει λάθος; Εκτος αν έχεις το παλιό Software (oxi hybrid).

Με τον Hybrid KAON NS1110H δεν έχω ούτε εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Μπορώ να παρακολουθώ μία εγγραφή την ώρα που πραγματοποιείται κάποια αλλη

Με τον Hybrid KAON NS1110H δεν έχω ούτε εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Μπορώ να παρακολουθώ μία εγγραφή την ώρα που πραγματοποιείται κάποια αλλη

Ο KAON NS1110H δεν έχει εσωτερικό σκληρό δίσκο.

Ο KAON NS1110H δεν έχει εσωτερικό σκληρό δίσκο.

Ναι το ξέρω, έχω κουμπώσει εξωτερικό. Σόρρυ αν αναφερόσασταν σε άλλο αποκωδικοποιητή και δεν το κατάλαβα :p

Ξέρουμε ό,τι έχει γραφτεί ήδη στο topic "Νέα για τον OTE TV" και πιο συγκεκριμένα εδώ.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξέρουμε τι bitrate έχει στα HD κανάλια μέσω δορυφορικής και τι Bitrate μέσω vdsl;

Στο δορυφορικό παίζει, στο VDSL σταθερο 8-9mbps.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παιζει παραπάνω από 8-9mbps;
Με ενδιαφέρει αν είναι καλυτερη η εικονα στο δορυφορικο από το ευρυζωνικο.