Απορίες για Cosmote TV

Τόσα ξέρουν τόσα λένε. Εγω με σταθερό στην forthnet και απλό δορυφορικό CosmoteTV έχω κανονικά replay tv και OTE PLUS χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιές μέρες θα προβάλλεται ζωντανά μια ταινία; (Εκτός go, plus, κλπ δηλαδή.)
Για παράδειγμα για τη Florence: Φάλτσο Σοπράνο αναφέρεται μόνο η μέρα από την οποία έχεις επιλέξει την ταινία μέσω του οδηγού προγράμματος.

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιές μέρες θα προβάλλεται ζωντανά μια ταινία; (Εκτός go, plus, κλπ δηλαδή.)
Για παράδειγμα για τη Florence: Φάλτσο Σοπράνο αναφέρεται μόνο η μέρα από την οποία έχεις επιλέξει την ταινία μέσω του οδηγού προγράμματος.

Μήπως εννοείς τη επιλογή search?

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Μήπως εννοείς τη επιλογή search?
Ούτε το search εμφανίζει όλες τις μέρες προβολής. Αν πχ. ψάξεις για Florence, μόνο την Κυριακή δείχνει...

Σου δείχνει λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Στη σελίδα της cosmote tv κοίταξες μήπως σε βοηθήσει;

Ούτε ποιες μέρες παίζεται μια ταινία μπορείς να δεις, ούτε συγκεντρωμένες τις πρεμιέρες του μήνα, ο online οδηγός προγράμματος είναι άθλιος...
Δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτονται...

Αν γίνει και HD το replay tv, θα είμαι πολύ χαρούμενος :D :D :D
Εγώ προσωπικά θα απογοητευτω όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι, γιατί δεν έχουμε όλοι μεγάλες ταχύτητες να βλέπουμε σε hd τα κανάλια... Μπορούμε να ζήσουμε κ χωρίς hd κάποιες φορές ημαρτον δηλαδή..
Αν θέλεις να το κάνεις hd κάντο αλλά άσε και την επιλογή για sd για όσους δεν έχουν υψηλές ταχύτητες... Κατ εμέ έτσι έπρεπε να κάνει και στην άλλη υπηρεσία το tvplus..

Last edited by a moderator:
Εγώ προσωπικά θα απογοητευτω όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι, γιατί δεν έχουμε όλοι μεγάλες ταχύτητες να βλέπουμε σε hd τα κανάλια... Μπορούμε να ζήσουμε κ χωρίς hd κάποιες φορές ημαρτον δηλαδή..
Αν θέλεις να το κάνεις hd κάντο αλλά άσε και την επιλογή για sd για όσους δεν έχουν υψηλές ταχύτητες... Κατ εμέ έτσι έπρεπε να κάνει και στην άλλη υπηρεσία το tvplus..

Εγώ το αναφέρω επειδή μένω στην Γερμανία και στο σπίτι μου δεν μπορώ να έχω δορυφορική κεραία, οπότε βλέπω Cosmote TV αποκλειστικά και μόνο από το replay tv, οπότε αν γίνει HD....:D :D :D
Αλλα ναι, για αυτό που λες, καλό θα ήταν να υπάρχει η επιλογή, ή αν δεν έχεις την απαιτούμενη ταχύτητα να σε γυρνάει μόνο του σε SD.

Έχουν ήδη κάμει την αρχή πάντος με το ΕΡΤ HD, το οποίο στο replay tv έχει αρκετά καλή εικόνα. Εχθές ευχαριστήθηκα μπαλίτσα, σε σχέση με το SD των καναλιών Cosmote SPORT...

Οταν συνδεεσαι στο replay tv γινεται ελεγχος ταχυτητας για να παιξει ειτε HD (ανω των 7 mbps) ειτε SD (κατω απο 7 και μεχρι 4mbps, αλλιως συνιστα αποθηκευση). Εσεις, πχ στη Γερμανια, τι ταχυτητες εχετε;

Δεν βλέπω πολλές εκπομπές να έχει για τον κινηματογράφο πχ Back stage κτλ

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Οταν συνδεεσαι στο replay tv γινεται ελεγχος ταχυτητας για να παιξει ειτε HD (ανω των 7 mbps) ειτε SD (κατω απο 7 και μεχρι 4mbps, αλλιως συνιστα αποθηκευση). Εσεις, πχ στη Γερμανια, τι ταχυτητες εχετε;

Αυτο που λές φίλε μου είναι για το Cosmote TV Plus και όχι για το Replay TV. Στο Replay TV όλα τα κανάλια εκτός ERT HD είναι σε SD.
Στην Γερμανία οι ταχύτητες ποικίλουν ανάλογα τον provider και το πακέτο που θέλεις. Εγώ τώρα πχ, έχω 100mbps Download και 40mbps Upload. Υπάρχει πχ και επιλογή 400mbps DL και 10mpbs UL που κοστίζει 39 /μήνα μαζί με τηλέφωνο.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Εγω για δικούς μου λόγους δεν μπορώ να βάλω σκληρό δίσκο, ετσι το tv plus δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Το replay tv της ΕΡΤ hd δεν μπορώ να το δω γιατί ειναι hd προφανώς. Άμα κάνει hd το replay tv σε όλα τα hd κανάλια την "πάτησα".

Μα tvplus τι σχέση έχει με το σκληρό? Εγώ δεν εχω και μόα χαρά βλέπω ταινίες με την κλασική σύνδεση των μέχρι 24

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει άμεση σχέση όταν η γραμμή σου δεν καλύπτει τα όρια που πρέπει να υπάρχουν για να γίνει η μετάδοση, και όταν είναι φορτωμένη η γραμμή σου από άλλες ενέργειες στο δίκτυο του σπιτιού με αποτέλεσμα να μην αφήνει την ροη της ταινίας να γίνεται ομαλά, έτσι σου ζητά να γίνει προσωρινή λήψη και αν δεν έχεις δίσκο δεν θα δεις ποτέ. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις σαν την δική σου που η ταχύτητα της γραμμής επαρκεί από μόνη της και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Last edited:
Για να καταλάβω τους φίλους που λένε να μην γίνει hd το replay tv. Οταν δεν φτάνει η γραμμή για να δεις hd στο replay tv. παράδειγμα ΕΡΤ hd, δεν μπορείς να δεις καθόλου? Δεν προσαρμόζεται η εικόνα δηλαδή ανάλογα με την ταχύτητα της γραμμής? Δηλαδή η hd η τίποτα
Δεν είναι δηλαδή όπως στο ευρυζωνικό, έχεις 24άρα βλέπεις sd έχεις 50άρα βλέπεις hd

Για να καταλάβω τους φίλους που λένε να μην γίνει hd το replay tv. Οταν δεν φτάνει η γραμμή για να δεις hd στο replay tv. παράδειγμα ΕΡΤ hd, δεν μπορείς να δεις καθόλου? Δεν προσαρμόζεται η εικόνα δηλαδή ανάλογα με την ταχύτητα της γραμμής? Δηλαδή η hd η τίποτα
Δεν είναι δηλαδή όπως στο ευρυζωνικό, έχεις 24άρα βλέπεις sd έχεις 50άρα βλέπεις hd

Στο Replay TV υπάρχει ΜΟΝΟ η ΕΡΤ HD σαν HD κανάλι, δεν ξέρω αν δεν σε αφήνει να το δεις λόγο χαμηλής ταχύτητας (δεν έχω δοκιμάσει) , υπάρχει πάντως και το κανονικό κανάλι της ΕΡΤ που δείχνει το ίδιο πρόγραμμα σε SD αν δεν κάνω λάθος.

Εμένα η ΕΡΤ hd και το tv plus κολλάει λόγω χαμηλής ταχύτητας Ίντερνετ και δεν είπα να μην τα κάνει hd απλά λεω να δίνει και σε μας τη δυνατότητα να τα βλέπουμε σε sd. Τουλάχιστον αυτο εννοούσα στο προηγούμενο μήνυμα μου.

Εγώ έλεγα χθες δεν βάζεις εκπομπές για το πως γίνονται ταινίες και σειρές και σήμερα πήρε το μάτι μου πρεμιέρα ένα μαγκαζίνο making of γρήγορη ανταπόκριση 

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Εμένα η ΕΡΤ hd και το tv plus κολλάει λόγω χαμηλής ταχύτητας Ίντερνετ και δεν είπα να μην τα κάνει hd απλά λεω να δίνει και σε μας τη δυνατότητα να τα βλέπουμε σε sd. Τουλάχιστον αυτο εννοούσα στο προηγούμενο μήνυμα μου.

Δηλαδή αυτό που ρώτησα ισχύει, γιατί αν λες ότι η ΕΡΤ hd κολλάει άρα δεν προσαρμόζεται η εικόνα ανάλογα της ταχύτητας.
Θα μπορούσαν να το έχουν όπως είναι το go που διαλέγεις σε τη ποιότητα θες να δεις. Βεβαια όλα αυτά είναι "κουβέντα να γίνετε" μιας και δεν βλέπω να κάνουνε τα υπόλοιπα κανάλια του replay tv hd οποτε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το αν θα μπορείς να τα δεις
Για το tv plus υπάρχει η λύση του σκληρού. Εσύ λες ότι δεν μπορείς να βάλεις για δικούς σου λόγους οποτε..αδιέξοδος
Πάντως παίρνω το θάρρος να σου πω ότι αν δεν έχεις σκληρό μπορώ να σε βοηθήσω, έχω δυο που κάθονται και σαπιζουν
Προφανώς δεν θέλω χρήματα

Κριμα που δεν έχει καποιο ματς απo premier στις 5,live.Αφού η λειψή αγωνιστική έχει 3 τότε.