Απορίες για Cosmote TV

Δηλαδή αυτό που ρώτησα ισχύει, γιατί αν λες ότι η ΕΡΤ hd κολλάει άρα δεν προσαρμόζεται η εικόνα ανάλογα της ταχύτητας.
Θα μπορούσαν να το έχουν όπως είναι το go που διαλέγεις σε τη ποιότητα θες να δεις. Βεβαια όλα αυτά είναι "κουβέντα να γίνετε" μιας και δεν βλέπω να κάνουνε τα υπόλοιπα κανάλια του replay tv hd οποτε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το αν θα μπορείς να τα δεις
Για το tv plus υπάρχει η λύση του σκληρού. Εσύ λες ότι δεν μπορείς να βάλεις για δικούς σου λόγους οποτε..αδιέξοδος
Πάντως παίρνω το θάρρος να σου πω ότι αν δεν έχεις σκληρό μπορώ να σε βοηθήσω, έχω δυο που κάθονται και σαπιζουν
Προφανώς δεν θέλω χρήματα

Αδερφέ χίλια ευχαριστώ. Πως θα επικοινωνήσουμε;

Last edited by a moderator:
Aυτονοητο ειναι καποια στιγμη να τα κανουν να ειναι και στο replay σε hd.Ποσοι θα κατσουνε να δουνε ταινια σε sd αντι να την δουνε σε hd πχ?

Aυτονοητο ειναι καποια στιγμη να τα κανουν να ειναι και στο replay σε hd.Ποσοι θα κατσουνε να δουνε ταινια σε sd αντι να την δουνε σε hd πχ?
Φυσικά τώρα που σε λίγο θα υπάρχει παντού VDSL

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Εγψ απορω με τα ondemand που ειναι στο δορυφορικο. Ποιος μπορεί να πληρώσει για να δει πρεμιέρα σε sd? Μήπως να έκλειναν τα on-demand 2 και 3?

Τα HD των σκαι κλπ γιατί δε μπαίνουν ακόμα;

Ενα χρονο δοκιμες κανουν? Ειναι κριμα γιατι τουλαχιστο το σταρ και το σκαι παιζουν πολλς προγραμματα σε hd

Παιδιά μια απορία αμα σου κόψουν την cosmote tv λόγω απλήρωτου λογαριασμού πληρώνεις και τέλη επανασύνδεσης ή μόνο τον λογαριασμό και επανασυνδέεται;

Δοκιμαστική φάση ωσ προς την εκπομπή. Το να παει με οπτική στον ΟΤΕ και να το βάλει ο ΟΤΕ στο iptv δε βρίσκω που κολλάει

Το οτι λέμε δοκιμαστική φάση μέσα περικλείει οτι τα κανάλια δεν ειναι πλήρως εξοπλισμένα να δώσουν πλήρως native HD. Εννοώ απο κάμερες , και λοιπό εξοπλισμό. Όταν σε αυτά ειναι κομπλέ θα μπορούν να δώσουν σήμα και επίγεια και δορυφορικά και σε IPTV.

Last edited:
Όταν βάζετε νέο επεισόδιο σε μια εκπομπή μην το γράφετε πρεμιέρα; αλλά νέο επεισόδιο πρεμιέρα να γράφετε αν είναι νέα εκπομπή στο πρόγραμμα το ίδιο και με της σειρες

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Σήμερα το πρωί απουσιάζει ο αντ1 και το Μακεδονία. Γνωρίζει κάποιος κατι περισσότερο ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έκανα πολλές φορές και τίποτα

Sent from my iPhone using Tapatalk

ουτε με restart εφτιαξε, εκανα αρκετα.
Οποτε αναγκαστικα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εφτιαξε.

Έχει παρατηρήσει κάποιος να τρώει κοκομπλοκο ο δέκτης κάθε τέταρτη η πέμπτη μέρα και να κάνει επανεκκίνηση μόνος του βγάζοντας ένα μήνυμα 0 ;

Είναι η τρίτη φορά που γίνεται
* Έχω την τελευταία εκδοση χωρίς σκληρό δίσκο.
Έχω συνδέσει εξωτερικό σκληρό δίσκο (usb)
Και αν μπορεί κάποιος να πει κάνω "σκληρή χρήση"

Αρκετό replay tv λόγο μη διαθέσιμου χρόνου,
εγγραφές στον σκληρό δίσκο + αναπαραγωγή καθώς και on demand plus.

Εν ολίγοις φουλ πίεση
Μήπως γι'αυτό μπουκωνει και κάνει επανεκκίνηση μόνος του;

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Έχει παρατηρήσει κάποιος να τρώει κοκομπλοκο ο δέκτης κάθε τέταρτη η πέμπτη μέρα και να κάνει επανεκκίνηση μόνος του βγάζοντας ένα μήνυμα 0 ;

Είναι η τρίτη φορά που γίνεται
* Έχω την τελευταία εκδοση χωρίς σκληρό δίσκο.
Έχω συνδέσει εξωτερικό σκληρό δίσκο (usb)
Και αν μπορεί κάποιος να πει κάνω "σκληρή χρήση"

Αρκετό replay tv λόγο μη διαθέσιμου χρόνου,
εγγραφές στον σκληρό δίσκο + αναπαραγωγή καθώς και on demand plus.

Εν ολίγοις φουλ πίεση
Μήπως γι'αυτό μπουκωνει και κάνει επανεκκίνηση μόνος του;

Δεν εχει σχεση, και σε μενα το κανει με κενο δισκο!

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Δεν εχει σχεση, και σε μενα το κανει με κενο δισκο!

Και σε μενα ο δίσκος άδειος είναι 80%.
Πιο πολύ αναρωτιέμαι μήπως " ζοριζεται " από replay on demand και ολο το πακέτο χρήσης που κάνω και μπλοκάρει.