Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Αυτό που λες ισχύει. Οι περισσότεροι ακολουθούν κατά γράμμα της εντολές και σου αλλάζουν το πιάτο, και για λόγους διαφημιστικούς και γιατί ο ΟΤΕ κάνει ελεγχους αν γίνονται σωστά οι εγκαταστασης.
Εκτος αν πέσεις σε γνωστό τεχνικό (όπως στη δικη μου περίπτωση) η σε τεχνικό που τους έχει γραμμένους..

πάντως εμένα όταν είχε έρθει ο τεχνικός (ΝΟΒΑ) το χαμόγελο ήταν πιο πέρα από τα αυτιά, γιατί είχα ήδη έτοιμη εγκατάσταση αλλά ήταν κεντραρισμένη στις 19,2 και μόνο άλλαξε την τροχιά του πιάτου, αυτά μερικά χρόνια πριν. Τώρα από ότι κατάλαβα άλλαξε το σύστημα, πάντως τα καλώδια δεν θα τρυπανε - μόνο πιάτο θα μπαίνει, πάλι κέρδος είναι!

δεν ξερω αν ειναι το σωστο νημα εδω γιαυτο να με συγχωρεσετε..καταρχας εχασα λογο μετακομισης τον μετασχηματιστη του αποκωδικοποιητη...πηγα σε οτε καταστημα αλλα κ γερμανο κ μου ειπαν πρεπει να ενημερωσω το 11888 και λογικα θα παρω δωρεαν..παιδια στα τηλεφωνα με τους αυτοματους κ.λ.π εκατσα αρκετη ωρα , μετα στην αναμονη κ τιποτα. δεν δοκιμασα ξανα διοτι ειδα οτι απο αλλο παροχο η χρεωση ειναι 0,96/λεπτο. θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος σιγουρα καταρχας η χρεωση μετραει απο την αρχη, την αναμονη κ.λ.π η απο την στιγμη που θα μιλησεις με καποιον? επισης γνωριζει κανεις οντως θα μπορουν να μου δωσουν μετασχηματιστη δωρεαν η οχι? )ξερω αν ειχε χαλασει θα επρεπε να το επιστρεψω) τωρα ομως τι γινεται και ειμαι χρονια συνδρομητης. επισης το κουκουναρι που λεμε για την εγκατασταση κανει οποιοδηποτε ειδος ασχετα με το πιατο η οχι?

δεν ξερω αν ειναι το σωστο νημα εδω γιαυτο να με συγχωρεσετε..καταρχας εχασα λογο μετακομισης τον μετασχηματιστη του αποκωδικοποιητη...πηγα σε οτε καταστημα αλλα κ γερμανο κ μου ειπαν πρεπει να ενημερωσω το 11888 και λογικα θα παρω δωρεαν..παιδια στα τηλεφωνα με τους αυτοματους κ.λ.π εκατσα αρκετη ωρα , μετα στην αναμονη κ τιποτα. δεν δοκιμασα ξανα διοτι ειδα οτι απο αλλο παροχο η χρεωση ειναι 0,96/λεπτο. θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος σιγουρα καταρχας η χρεωση μετραει απο την αρχη, την αναμονη κ.λ.π η απο την στιγμη που θα μιλησεις με καποιον? επισης γνωριζει κανεις οντως θα μπορουν να μου δωσουν μετασχηματιστη δωρεαν η οχι? )ξερω αν ειχε χαλασει θα επρεπε να το επιστρεψω) τωρα ομως τι γινεται και ειμαι χρονια συνδρομητης. επισης το κουκουναρι που λεμε για την εγκατασταση κανει οποιοδηποτε ειδος ασχετα με το πιατο η οχι?

Για τη χρεωση δε γνωριζω κατι. Αλλα αν δεν θες να χρεωνεσαι τσαμπα, αν εχεις Facebook στειλτους προσωπικο μηνυμα στη σελιδα τους, περιεγραψε το προβλημα σου και απαντανε σχεδον αμεσα. Και θα σου πουν να δωσεις ενα τηλεφωνο επικοινωνιας για να σε καλεσουν. Εγω ετσι ειχα λυσει 2-3 φορες καποια θεματα που ειχα..

καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση. εχει δοκιμασει καποιος που εχει iptv να χρησιμοποιησει το replay tv σε αλλο δικτυο? πχ εξοχικο.
ειχα δει οτι δουλευει για οσουν εχουν το δορυφορικο αλλα δε ξερω τι γινεται με iptv

Είναι με μια υποδοχή, δεν θα χρειαστώ με δύο; Ρωτάω γιατί αυτό του οτε έχει δύο, ποιά η διαφορά;
Εξαρταται.
Το ενα το κουμπωνεις στη μπριζα του ρουτερ (για να συνδεσεις το ρουτερ) και το αλλο στην μπριζα της συσκευης σου (για να συνδεσεις τη συσκευη σου).
Αν θες να συνδεσεις παραπανω συσκευες ειτε παιρνεις καποιο με 2 (ή και παραπανω) υποδοχες ή κουμπωνεις πανω στη μοναδικη υποδοχη ενα switch (ή καποιο παλιο ρουτερ).

οι παπ...ρες απο Γερμανο μου ειπαν εκει να παρω πρεπει να εχω χρεωθει ενα 20ευρω χωρις να κανω δουλεια.

Μήπως σου είπαν 13888. Αυτό είναι της εξυπηρετησης πελατών

Εμένα ο τεχνικός μου είπε ότι θα ερθει πιθανότατα μετά τις διακοπές μου εκτος και αν του ακυρωθεί ραντεβού. Η τηλεφωνήτρια μου είπε οκ για τα καλώδια αν δεν είναι φθαρμένα.

Να ρωτήσω στο ote tv plus διαφημίζει στη ιστοσελίδα www.cosmote.gr σειρές όπως taken,imposters chicago justice κλπ

Τις συγκεκριμενες σειρές ομως δεν τις βλεπω στην ιστοσελιδα του οτε τv go.

Να υποθέσω ότι έπαιξαν και έληξε η διαθεσιμότητα τους. Αν είναι έτσι μηπως πρέπει να ενημερώνουν πιο νωρίς τις ιστοσελίδες τους και το τι διαφημίζουν.

Γενικώς κάθε επεισόδιο μιας σειράς πόσο το αφήνουν διαθέσιμο;

Κάποια επεισόδια λήγουν μέσα στον μήνα και κάποια μετά από έναν χρόνο... ανάλογα με τα δικαιώματα. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες.

Να ρωτήσω κάτι για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα; Πόσους αγώνες θα δείχνει κάθε βδομάδα;

3 δείχνει μέχρι στιγμής ανά αγωνιστική.

Τους αγώνες των Sporting,Porto,Benfica έχει επιλέξει στις 2 πρώτες αγωνιστικές και υποθέτω αυτό θα συνεχίσει.

Στα δύο τελευταία sport κανάλια τους βάζει (7 και 8).

Παρεπιπτόντως, μία καλή ιδέα για τους μαγνητοσκοπημένους αγώνες της Premier θα ήταν να δείχνει κυκλικά τα extended highlights των αγώνων που δείχνει και το Sky.

25 λεπτά καθαρού χρόνου ανά παιχνίδι είναι και νομίζω είναι καλύτερη επιλογή από το να δείχνει ολόκληρους τους αγώνες μαγνητοσκοπημένους.

Μπορεί να κάνει και τα 2 φυσικά.

Καλημέρα
Έκανα την Πέμπτη 10/8/17 αίτηση σε κατάστημα Cosmote για μεταφορά γραμμής απο Nova για TriplePlay, πήρα τον εξοπλισμό (router + δορυφορικό δέκτη)
Μου ήρθε την επόμενη ημέρα SMS από Cosmote ότι η αίτηση αλλαγής έγινε δεκτή από την Nova.
Ξέρει να μου πει κάποιος πότε θα γίνει η πλήρης σύνδεση ? (Τηλεφωνία + CosmoteTV)

το ευρωμπασκετ αραγε θα το παρει να το δουμε ολοκληρο και οχι μονο την εθνικη απο την ερτ.δεν αντεχετε αλλο ο ιωαννου :furious3:

Καλημέρα
Έκανα την Πέμπτη 10/8/17 αίτηση σε κατάστημα Cosmote για μεταφορά γραμμής απο Nova για TriplePlay, πήρα τον εξοπλισμό (router + δορυφορικό δέκτη)
Μου ήρθε την επόμενη ημέρα SMS από Cosmote ότι η αίτηση αλλαγής έγινε δεκτή από την Nova.
Ξέρει να μου πει κάποιος πότε θα γίνει η πλήρης σύνδεση ? (Τηλεφωνία + CosmoteTV)
Τάχιστα θα γίνει. Απλά πέφτεις στο 15αυγουστο. Αύριο μεθαύριο θα είσαι ετοιμος.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλησπερα.Κατοχος πλεον και εγω τις cosmote tv (προσφορα 22 μεσω δορυφορου) και εχω τις εξης αποριες.Προσπαθησα να κανω την υβριδικη συνδεση και μου ζητουσε τον κωδικο συνδρομητη,εγω τετοιον αριθμο δεν εχω βρει ουτε στο χαρτι που μου εδωσε ο οτε ουτε καπου αλλου.Αν μπορει καποιος που ξερει ας βοηθησει.Ευχαριστω....

Γιατί δεν παίρνεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών; Ούτως η άλλως θα τους έπαιρνες τηλ για την ενεργοποίηση.

Καλησπερα.Κατοχος πλεον και εγω τις cosmote tv (προσφορα 22 μεσω δορυφορου) και εχω τις εξης αποριες.Προσπαθησα να κανω την υβριδικη συνδεση και μου ζητουσε τον κωδικο συνδρομητη,εγω τετοιον αριθμο δεν εχω βρει ουτε στο χαρτι που μου εδωσε ο οτε ουτε καπου αλλου.Αν μπορει καποιος που ξερει ας βοηθησει.Ευχαριστω....

Κωδικός συνδρομητή ειναι η Ταυτότητα χρήστη που υπάρχει πάνω στο συμβόλαιο σου και ο κωδικός pin ειναι 0000, αλλά για να γίνει ενεργοποίηση της υπηρεσιας πρέπει πρώτα να μιλήσεις μαζί τους.

Πάντως εμένα απο το κατάστημα μου εδωσαν χαρτί με τουε κωδικούς και το pin δεν ειναι 0000.
Αναμένω τεχνικό για την εγκατάσταση

Αν θυμάμαι καλά από παλιά είναι ίδια με το Cosmote on the go και μου είχαν έρθει με sms στο κινητό όταν το είχα ενεργοποίησει

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Αν θυμάμαι καλά από παλιά είναι ίδια με το Cosmote on the go και μου είχαν έρθει με sms στο κινητό όταν το είχα ενεργοποίησει

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστα θυμασαι.
Αμα ενεργοποιησεις το Cosmote Go απο την ιστοσελιδα της Cosmote, τοτε στην ουσια μπορεις να ενεργοποιησεις και τις υπηρεσιες Hybrid.