Απορίες για Cosmote TV

Να ρωτήσω. Τις πρεμιερες ο ote τις παίζει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα οπως η niva
 
Με καλεσαν απο το τμημα διακοπων και η κοπέλα μου ειπε ::

Για να γινει διακοπη οτε τβ χωρις πέναλτι λογο μονομερής επικείμενης αυξησης του παγιου σου θα πρέπει να γίνει η διακοπή απο 15 Σεπτεμβρίου εως 15 Οκτωβρίου.

Αν προβώ σημερα σε διακοπή θα πληρώσεις πέναλτι.

--Την ρωτώ πότε εγινε η επίσημη αναγγελία αύξησης τιμης;

--Μου λεει 11 Ιουλίου.

Ερώτηση.

Απο την στιγμη που γίνεται η αναγγελία αύξησης τιμης παγίου δεν εχω περιθώριο εναν μηνα να προβω σε διακοπη;

Τι λεει η κοπελα απο 15 σεπτ εως 15 οκτ;
 
Με καλεσαν απο το τμημα διακοπων και η κοπέλα μου ειπε ::

Για να γινει διακοπη οτε τβ χωρις πέναλτι λογο μονομερής επικείμενης αυξησης του παγιου σου θα πρέπει να γίνει η διακοπή απο 15 Σεπτεμβρίου εως 15 Οκτωβρίου.

Αν προβώ σημερα σε διακοπή θα πληρώσεις πέναλτι.

--Την ρωτώ πότε εγινε η επίσημη αναγγελία αύξησης τιμης;

--Μου λεει 11 Ιουλίου.

Ερώτηση.

Απο την στιγμη που γίνεται η αναγγελία αύξησης τιμης παγίου δεν εχω περιθώριο εναν μηνα να προβω σε διακοπη;

Τι λεει η κοπελα απο 15 σεπτ εως 15 οκτ;

καποιος ???
 
Απο την στιγμη που αλλαζει η τιμη ειναι το περιθωριο οχι απο τοτε που εγινε η αναγγελια(αληθεια "Επισιμη αναγγελια τι ακριβως ειναι αφου δεν υπαρχει καμια ανακοινωση στο σαιτ )

και την αλλη φορα που ειχε αυξηθει η τιμη αυτα ελεγε η ανακοινωση



"Από τις 20 Αυγούστου 2015, στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εμπλουτισμού του περιεχομένου, ο ΟΤΕ TV προχωρά σε αναδιαμόρφωση των τιμών για τα Full Pack και Sports Pack για νέους και υπάρχοντες πελάτες.

Συγκεκριμένα, οι Νέες τιμές για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ θα είναι:

για το Sports Pack: 22,90/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 24,90/μήνα για 12μηνη δέσμευση
για το Full Pack: 24,90/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 26,90/μήνα για 12μηνη δέσμευση


Οι Νέες τιμές για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ θα είναι:

για το Sports Pack: 28,63/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 31,13/μήνα για 12μηνη δέσμευση
για το Full Pack: 31,13/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή 33,63/μήνα για 12μηνη δέσμευση


Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να επιλέξουν να ενταχθούν στα πακέτα 24μηνης δέσμευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα και να έχουν όφελος:

2,00 /μήνα για πελάτες ΟΤΕ ή
2,50 /μήνα για μη κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.


Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί να ενταχθεί στην αντίστοιχη προσφορά 24μηνης δέσμευσης άμεσα αυτό είναι εφικτό και πριν τις 20/8. Οι πελάτες μπορούν εναλλακτικά από τις 20/8/2015 έως τις 20/10/2015 να κάνουν υποβάθμιση σε πακέτο OTE TV χαμηλότερης τιμής ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως ακόμη και εντός της δέσμευσης τους."
 
Έκανα αίτηση για νέα σύνδεση με την προσφορά δωρεάν πιάτου και εγκατάστασης. Παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή και ενώ μπορώ να τον συνδέσω με την παλιά μου εγκατάσταση μέχρις ότου έρθει ο τεχνικός, από το 13888 δεν μου ενεργοποιούν την κάρτα. Υποστηρίζουν ότι την ενεργοποίηση πρέπει να την κάνει ο τεχνικός. Μου είπαν να περιμένω τηλέφωνό του εντός 5 ημερών.
Μόνη λύση είναι να περιμένω την νέα εγκατάσταση;
 
Τι ακριβώς συμφώνησες?
Εγώ που είχα έτοιμη εγκατάσταση, τους είπα ότι θέλω μόνο τον αποκωδικοποιητή και τίποτα άλλο (πιάτο, καλώδια, τεχνικούς),
ήρθε το κουτί, πήρα το 13888 και έγινε η ενεργοποίηση άμεσα.
Βέβαια, επειδή είναι λίγο βροντόσαυροι στον οτέ, μετά από 4-5 μέρες με πήρε και μένα τεχνικός να μου πει να έρθει σπίτι μου για την εγκατάσταση...
Του είπα: "μεγάλε, πιες καφέ σπίτι σου, βαριέμαι να σου φτιάχνω καφέ, έχω κάνει την ενεργοποίηση εδώ και μέρες".
 
Να ρωτήσω. Τις πρεμιερες ο ote τις παίζει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα οπως η niva

Τις Κυριακές παίζει πρεμιέρες στις 21.00. Έχω δει να διαφημίζει πρεμιέρες και καθημερίνες πάλι στις 21.00
 
Αποφάσισα να έρθω στον ΟΤΕ μετά από 15 χρόνια στην Forthnet, βασικά για τον λόγο ότι μου έδινε τον τελευταίο μήνα διαθεσιμότητα για VDSL 50.
Μετά την πρώτη σύνδεση στις 1/9/17 η ταχύτητα μου είναι περίπου 10 με 10,5 Mbs (καμία σχέση με VDSL)
Για να μην σας κουράζω το έδωσα βλάβη και σήμερα με παίρνει ο τεχνικός και μου λέει πως έκανε μέτρηση έξω από το σπίτι μου και πως αυτή είναι η ταχύτητα που πρέπει να έχω λόγω του ότι το ΚΑΦΑΟ (καινούριο νέου τύπου) όπου είμαι συνδεδεμένος είναι 1200 μέτρα από το σπίτι μου.
Να ενημερώσω ότι έχει τοποθετηθεί καινούριο ΚΑΦΑΟ 110 μέτρα (μετρημένο) από το σπίτι μου αλλά εγώ είμαι συνδεδεμένος στο άλλο.
Η ερώτηση είναι η εξής αν κάποιος γνωρίζει, υπάρχει τεχνικά δυνατότητα να με ρίξουν σε άλλο ΚΑΦΑΟ (στο κοντινό μου εννοείται)
Γνωρίζει κάποιος που να απευθυνθώ γιατί έκανα την ανοησία και δεν τον ρώτησα τον ευγενέστατο τεχνικό στο τηλέφωνο που με πήρε.
Ευχαριστώ πολύ.
 
Φαινεται πολυ περιεργη η περιπτωση σου.
Εχεις καφαο νεου τυπου στα 100 μετρα και συνδεεσαι σε αλλο σε αποσταση 1100 μετρα;
Πολυ κουλο, κατι δεν μου καθεται καλα.
Πιο πολυ το κοβω να σε συνεδεσαν με ΑΚ παρα με καφαο.

Εν τελει, δεν γινεται να σου "ξεριζωσουν τη γραμμη" και να στην κουμπωσουν σε αλλο καφαο.
 
Το πιο πιθανό είναι ότι το κοντινό KV μπήκε εκ των υστέρων για να καλύψει νεόδμητα κτήρια. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αλλάζει η καλωδίωση στα παλιά και συνεχίζουν να παίρνουν γραμμή από το αρχικό KV.
 
Τηλεφωνική παραγγελία 01/09. Έχω παραλάβει αποκωδικοποιητή αλλά το ραντεβού για εγκατάσταση θα κλείσει πιθανότατα "κάποια στιγμή εντός της επόμενης εβδομάδας"... Ελπίζω τουλάχιστον η χρέωση να ξεκινάει από την ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου.
 
λετε καποιοι για αυξηση στο τιμολογιο αλλα δε βρηκα καμια ανακοινωση στο σαιτ του οτετιβι.τους μιλησα στο τσατ και με ειπαν δεν υπαρχει αυξηση στο συμβολαιο μου...τι συμβαινει?
 
Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

λετε καποιοι για αυξηση στο τιμολογιο αλλα δε βρηκα καμια ανακοινωση στο σαιτ του οτετιβι.τους μιλησα στο τσατ και με ειπαν δεν υπαρχει αυξηση στο συμβολαιο μου...τι συμβαινει?

Ουτε και αε εμένα υπαρχει αύξηση. Δεν ειναι για όλους μάλλον.
 
έχω τον αποκωδικοποιητή με σκληρό έχω κάνει την αναβάθμιση και παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι κάνει συχνά reboot!!το έχει παρατηρήσει άλλος ή φταίει ο αποκωδικοποιητής μου??
 
Kαι εμενα κανει συχνα αλλα οταν χρησιμοποιω το replay η το Plus οχι σε "κανονικη ροη"
 
εμένα και σε ροή και όταν είναι κλειστός!!γνωρίζει κανείς αν είναι φυσιολογικό η φταίει κάτι στον αποκωδικοποιητή??έχω vdsl internet!!