Απορίες για Cosmote TV

πριν 2 ημερες ηρθε τεχνικος και μου εκανε εγκατασταση το cosmote tv σημερα που ανεβηκα στην ταρατσα ειδα το πιατο 60cm και οχι 80cm τελικα ο οτε τι πιατο δινει?

Τηλεφωνική παραγγελία 01/09. Έχω παραλάβει αποκωδικοποιητή αλλά το ραντεβού για εγκατάσταση θα κλείσει πιθανότατα "κάποια στιγμή εντός της επόμενης εβδομάδας"... Ελπίζω τουλάχιστον η χρέωση να ξεκινάει από την ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου.

Εκκρεμεί ακόμα η εγκατάσταση και ενεργοποίηση αλλά... ήρθε ο πρώτος λογαριασμός θεωρώντας ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

παιδια ζητησα την διακοπη του οτε tv απο την παρασκευη,με τον υπαλληλο που μιλησα μου ειπε οτι θα γινει διακοπη σε λιγες ημερες ισχυει κατι τετοιο η να τουσ ξαναπαρω τηλεφωνο και χρεονομαι τζαμπα.

επειδη εχω μεινει λιγο πισω και στο site τα βρισκω λιγο μπερδεμενα μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορά ανάμεσα στο ote tv μεσω δορυφορου και μεσω ιντερνετ;
μεσω ιντερνετ εχει χειρότερη εικόνα και δεν έχει HD? το καλο ειναι οτι δεν τρυπας τοιχους...

Σε περίπτωση υπαναχώρησης σε νέο συμβόλαιο (οι τηλεφωνικές συμφωνίες σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα), μπορείς να την κάνεις τηλεφωνικά ή πρέπει να στείλεις το αντίστοιχο χαρτί (ταχυδρομικώς ή με fax) υπογεγραμμένο;

Υπογεγραμμένο αντιγραφο της ταυτότητας σταλμενο με fax αυστηρά. 2017.. φαξ. Ακόμη και εκ παραδρομής να σου πει καποιος πως ειναι οκ απο το τηλεφωνο, μη το κανεις. Σε περιπτωση που κατι δε παει καλά έχεις παντα το αποδεικτικό της αποστολής και παραδοσης του fax. Διαφορετικά θα πρεπει να κυνηγας ηχογραφησεις τηλεφωνικων κλησεων.

Ευχαριστώ πολύ Κωστή για την απάντηση!

Το ότι μέσα στο 2017 πρέπει να μπεις σε τέτοια ταλαιπωρία (σε περίπτωση που χρειαστεί), είναι απίστευτο.

Γεια σας παιδια. Εβαλα εδω και λίγες μερες κοσμοτε tv και που και που μου βγαζει ενα μηνυμα 0006 060C (δεν το θυμαμαι ακριβως αλλα τετοιας μορφης) κατι τετοιο στην ακρη αριστερα της οθονης.. τι ειναι αυτο? και πως φευγει?

Last edited by a moderator:
Δεν μπορείς να κανεις τίποτα για αυτό. Να στο πω λίγο χονδρικά, είναι ένα μετρο καταπολέμησης της πειρατείας..

Γεια σας παιδια. Εβαλα εδω και λίγες μερες κοσμοτε tv και που και που μου βγαζει ενα μηνυμα 0006 060C (δεν το θυμαμαι ακριβως αλλα τετοιας μορφης) κατι τετοιο στην ακρη αριστερα της οθονης.. τι ειναι αυτο? και πως φευγει?

Αυτό λέγεται δαχτυλικό αποτύπωμα (fingerprint) και ουσιαστικά εάν εσύ κάνεις streaming live την εικόνα σου σε κάποια σελίδα, απλά δείχνει πως το συγκεκριμένο νούμερο παρανομεί και γνωρίζουν επακριβώς ποιος δέκτης και από που εκπέμπει άρα και ποιος είναι ο κάτοχος.

εκει στον οτε μας δουλευετε.στο ote sport 1 εδειξε τωρα διαφημηση της vodafone tv με τα καναλια novasports.δηλαδη διαφημιζουν οχι μονο ενα πακετο αλλα δυο ανταγωνιστικα :grinning-smiley-043 συνεχιστε ετσι μπραβο σας και εμεις θα φυγουμε να παμε στους απεναντι :flipout:

Πλακα έχει πάντως, είναι σαν να μπαίνεις σε mc donalds και απέναντι στον τοίχο να βλέπεις διαφήμιση, τώρα στα goody's με ένα τσίζμπεργκερ δώρο άλλο ένα

εμεις δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε αυτα ,εξω ολα τα συνδρομητικα εχουν διαφημισεις.και το fox εδω πολλες φορες διαφημιζει διαφορους παροχους απο ελλαδα κ κυπρο.
αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν ενα σχολιο στο facebook που εγραφε ενας οτι εβλεπε διαφημιση του μασουτη σε κροουλ ?σε παραθυρο? ενω επαιζε ταινια.φυσικα δεν πηρε απαντηση

Kι εγώ το έχω δει αυτό στο cinema 3, στο κάτω μέρος της οθονης από άκρη σε άκρη, διαφήμιση μασούτη την ώρα της ταινίας

αυτο το θεωρω απαραδεκτο,αντε να φαμε οτι θα πεφτουν λιγες διαφημισεις αφου δεν ειμαστε συνηθισμενοι αλλα οχι κ μεσα στις ταινιες.cinema 2 ελεγε εκεινος οποτε εκτεταμενο το προμο.ελεος.