Απορίες για Cosmote TV

Εφ´όσον παίρνεις και έντυπο λογαριασμό, να κοιτάξεις εκεί που γράφει τα πάγια μέχρι πότε σε έχουν χρεώσει.
Αν είναι μέχρι 24/4, τότε πράγματι σε χρέωσαν τους 4 μήνες μαζεμένους.
Εν τέλει, τους παίρνεις και τηλέφωνο στο 13888, ή 2106513888 (αν δεν είσαι σε δίκτυο οτέ) και τους λες:
"τι με χρεώσατε εδώ, ρε καθάρματα?".
Οι λογαριασμοί του οτέ είναι πάντα μπερδεμένοι, αλλά μέχρι στιγμής, δεν με έχουν κλέψει.
Να τονιστεί το ρε καθάρματα

Λογικά είναι αυτό που λέει και ο jimitsis και μένα μου είχαν χρεώσει 2 μήνες στην αρχή, φαίνεται στον λογαριασμό τι χρεώνουν

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Γειά σας παίδες.

Στις 24/12 έγινα για πρώτη φορά συνδρομητής δορυφορικών υπηρεσιών αγοράζοντας το Full Pack στα 22ε το μήνα με 12μηνη δέσμευση.
Χθες που άνοιξα την εφαρμογή της Cosmote είδα πως έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός και είναι στα 87.5 και έπαθα ένα ψιλοσοκ.
Δεν έχω παραλάβει ακόμα τον έντυπο λογαριασμό και η εφαρμογή δεν δείχνει αναλυτικά στοιχεία για να δω τί ακριβώς έχω χρεωθεί.

Παίζει η πιθανότητα να ήρθαν μαζεμένα πάγια 4 μηνών, 2 ως τώρα και 2 μετά, ή κάποια άλλη κρυφή χρέωση που υπογράφουμε στο συμβόλαιο που κανένας μας δεν έχει διαβάσει;

Έχεις μια υπηρεσία από 24/12. Ο διμηνιαίος σου λογαριασμός εκδόθηκε 23/2.
Ο λογαριασμός αυτός περιλαμβάνει την προπληρωμή των παγίων του επόμενου διμήνου, δηλαδή από 23/2 - 22/4/2019 και την αναδρομική χρέωση από 24/12/2018 - 22/2/2019 που είχες την υπηρεσία.
Δηλαδή χρεώθηκες, σωστά, 4 μήνες παρά μία μέρα. 4 × 22 = 88 και χρεώθηκες (με την οποία μικροστρογγυλοποιηση) 87,50.
Ο λόγος που ήρθαν 4 μήνες μαζί είναι γιατί έτυχε να ξεκινήσεις την υπηρεσία ακριβώς μετά την ημέρα τιμολόγησης. Αν πχ είχες ξεκινήσει την υπηρεσία 20/2, θα προπληρωνες το επόμενο δίμηνο συν 3 ημέρες χρήσης από 20/2 - 22/2. Οπότε θα σου έβγαινε χοντρικά 45 ευρώ.
Ο επόμενος λογαριασμός που θα εκδοθεί 23/4 θα είναι 44 ευρώ και θα αφορά την περίοδο 23/4 - 22/6.
Εν κατακλείδι, σωστά χρεώθηκες. Δεν θα πληρώσεις κάτι παραπάνω από αυτά που πρέπει.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω άλλες διαφημίσεις στο Cosmote TV?

Καλησπέρα ξέρει κανείς αν τo cosmote tv δείχνει αλλές διαφημίσεις στο STAR απτο αν βλέπεις STAR χωρίς cosmote tv?

Ευχαριστώ.

Από android κινητό/tablet υπάρχει τρόπος να περασείς εικόνα του CosmoteTV σε tv μέσω αντάπτορα hdmi όπως κάνεις πχ με το laptop?

Από android κινητό/tablet υπάρχει τρόπος να περασείς εικόνα του CosmoteTV σε tv μέσω αντάπτορα hdmi όπως κάνεις πχ με το laptop?

Όχι,δεν γίνεται

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν πρώτα μπεις στην εφαρμογή, πατήσεις το κανάλι που θες να δεις και μετά καρφώσεις το hdmi βλέπεις κανονικά στην tv.

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Αν πρώτα μπεις στην εφαρμογή, πατήσεις το κανάλι που θες να δεις και μετά καρφώσεις το hdmi βλέπεις κανονικά στην tv.
Σε ipad πάντως αυτό δεν παίζει,κόβει το σήμα

Sent from my iPad using Tapatalk

Λοιπόν. Εγώ έχω samsung galaxy s5 android 6.1 και λειτουργεί σε τηλεοράσεις samsung και lg.

Λειτουργεί σημάνει ότι απλά περνάς την οθόνη σου η χειρίζεσαι και την εφαρμογή κανονικά βλέποντας την στην τηλεόραση;

Πρέπει κάθε φορά να κάνεις αυτό που προείπα. Αν θες να αλλάξεις κανάλι, βγαίνεις από το hdmi και ξανά τα βήματα που είπα πριν.

Καλησπέρα, έβαλα το ΟΤΕ TV και έχω θέμα με τον ήχο, καθηστερεί. Λογικά φταίει η τάση του ρεύματος γιατί έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να το κάνω reboot συχνά για να στρώσει. Υπάρχει κάποια μόνιμη λύση;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα. θα ηθελα να μαθω επειδη μετακομιζω απο το πατρικο μου σε σπιτι σε παραπανω δρομο αλλα ακριβως στο ιδιο υψος (δηλαδη η πισω οψη βλεπει το νεο σπιτι) και μηπως γλυτωσω νεο συμβολαιο υπαρχει κατι στην αγορα(οχι καλωδιο με μεταφορα κλπ) αλλα ασυρματα που να μπορει να δυναμωσει το σημα/ισχυ του ιντερνετ? δεν μιλαω για τα powerline μιας κ οπως εμαθα δεν κανουν λογο διαφορετικης καλωδιωσης. το χρειαζομαι να κανει δουλεια για λαπτοπ-smart tv καθως κ αποκωδικοποιητη. οποτε το σημα που να δινει να ειναι εστω σχεδον ισοδυναμο με αυτο που ειχα μεσα στο πατρικο μου. ΥΓ. δεν εχω κοιταξει ετσι σκετο με μια απλη κεραιουλα του λαπτοπ που εχω τι σημα πιανει αλλα λογικα θα ειναι πολυ ασθενο.

Σίγουρα υπάρχει. Αν πας σε εξειδικευμένο κατάστημα κ ρωτήσεις θα σου πουν. Ένας δικός μου έχει βγάλει "κάτι σαν κεραία" δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι κ πιάνει σε απόσταση 3-4 χιλιομέτρων.ΑΛΛΑ δεν έχει στο ενδιάμεσο ούτε πολυκατοικίες ούτε βουνό.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω να βάλω σε ένα φίλο μου cosmote tv μέσω ευρυζωνικής. Να το προτιμήσω αντί του δορυφορικού? Θα έχει και multiroom με έναν επιπλέον αποκωδικοποιητή και 50 mbps σύνδεση. Θα είναι αρκετά 50mbps για δύο cosmote tv? Πόσο καταναλώνει ο καθένας? Φτάνουν και για απλή περιήγηση από κινητά?

Έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, να το προτιμήσει. Υπολόγισε 2×8Mbps γιαπαραλληλη λειτουργία των δεκτών. Υπεραρκετο εύρος παραμένει για κάθε χρήση.